![]() |
Rica ederim, iyi günlerde sevdiklerinizle beraber büyütün. Kıymet bilen bir kişinin eline geçtikleri için onlar da çok şanslılar.
|
Alıntı:
|
Birazda bahçe resminizden paylaşsanız sayın Lonicera, hiç mi açan çiçekler yok.
|
Maalesef tüm bitkiler dışarıda olduğu için haliyle çiçekleri yok şimdilik. Açmış halde sadece parfüm kutusu var, onun da kokusunu yollayamadıktan sonra minicik gösterişsiz çiçeklerini resmetmek pek cazip gelmedi işin açıkçası...:rolleyes:
|
Arkadaş ben çok yüzsüzüm yoktan anlamam "bende istiyorum" :)
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 687118 @ Lonicera, herkes övgüler yağdırıp talepte bulununca elimdekiler ölecek diye stres oldum ben ya. Yırtık küçük seramda dursa selesiyle sorun olmaz herhalde. Kış güneşinin zararı olmaz di mi? Sabah öğle akşam çatıya çıkıp inmekten helak olacam. |
Alıntı:
|
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|
Alıntı:
|
Alıntı:
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
Sayın Lonicera'nın bahçesine bu tartışmalar hiç yakışmamış. :(
|
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sözde bu linke Şener Şen' in "vallahi sataram köyü ha" repliğinin yer aldığı videoyu yükleyecektik ama.... İnsan teknoloji özürlü olunca sonuç da malum böyle oluyor. |
Satamazsanız kiralayalım, işler karışıyor gibi..
|
Sizin link de açılmıyor, yalnız olmamak güzel bir şeymiş.:D:D:D
|
Benim marabalara söyledim, hepsi kendi bilgisayarından baktı, tamamı da açıldı. Alıcılarınızın ayarıyla oynayın lütfen. Bu arada iyi oluyor mesaj sayım da artıyor.
|
Vay vay.. Gene kabak başımıza patladı iyi mi... Yok arkadaş alıcı malıcı bilmiyorum ben. Akşam oğlan gelsin hele sorarım, ondan sonra hesaplaşırız.
|
Bu arada insallah sn siflera12 de buraya uğrayıp mesajlarını siler. Diğer mesajlar silindiği için onun mesajları konu bütünlüğünden uzak alakasız kalmış oldu.
|
Alıntı:
Sizin sayfanızda yazmıs olduğunuz mesajin sağ altinda düzelt butonu yok mu?
|
Alıntı:
Duzelte basin, acilan sayfada kaydet/ gelismis editore gec/sil/ cik secenekleri gelecek sag tarafta
|
Oradaki sile basin bu sefer alt alta mesaji silme mesaji sil secenekli kutucuklar cikar. Mesaji sile tiklayip sag alt kosedeki mesaji sil butonuna basin
|
Alıntı:
Ben de cepten giriyorum, o yuzden pek cok noktalama isaretinyok harflerimde. Olmasi lazim ama , karisik bu isler biraz. Neyse mod arkadaslara rica ederiz biz de
|
Alıntı:
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025