![]() |
5 Eklenti(ler)
Beyazlar prenslerim, pembeler prenseslerim :)
|
5 Eklenti(ler)
Devamı ve bir de yaprak güzeli...
|
Lilyumlar çok güzel kokulumu?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Sevgili evdeçiçek, bu finali paylaşmasam olmazdı :)
|
Bu ne güzellik gel beni ye diyor ama yenmiyor zetinyağıyla ya da balla macun yapmayınca. Bir ara internetten araştırmıştım sevgili milla ve yeşillerinden yemek yapıldığını, galiba Japonya da sebze olarak kullanıldığını okumuştum.
|
1 Eklenti(ler)
Ya bu güzele ne demeli :)
Gladiolus murielae |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/1314538-post386.htm |
Alıntı:
|
O mis kokulu bahçeyi haftaya canlı canlı dolaşacağım :D her bir karesini gezeceğim, göreceğim. :D
Bakalım benim kameramdan nasıl kareler yansıyacak sizlere. :D (Ablamla beni kıskanmayın ama şaka şaka ) :D |
Gerçektende cennet içinde cennetmiş bahçeniz . Sayfanız hayırlı olsun . Bodrum 3 rengiyle bilinir . Sizin bahçeniz umarım rengarenk olur.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben de dört gözle geleni bekliyorum ama lilyumların çoğu aşırı sıcaklardan dolayı geçti. Yine de ben sana koklatacak bi şeyler bulurum :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
O minik kalpçiklerin lezzeti de inanılmaz. Bu arada sevgili arkadaşım evdeçiçek sayesinde şu ana kadar 5 kişiye ilaç yapmaları için birer tane verdim. Daha geliyor minik meyveler. Vereceğim bir kaç kişi daha var 😊 |
3 Eklenti(ler)
Bir kaç güzel...
|
2 Eklenti(ler)
Bu sarmaşık komşu ile bizim aramızda çıktı. Ben ilk defa görüyorum ama çok hoşuma gitti.
|
1 Eklenti(ler)
Salatalık yerini sevdi. Boyuna çiçek yapıp meyveye dönüyor.
|
1 Eklenti(ler)
Bu da diğer kudret narım. Tohum paylaşım etkinliğinden edinmiştim. Bu diğer kudret narından önce ekildiği halde hala meyve vermeye başlamadı. Bahçe toprağı çok besinsiz olduğu için gelişemedi fazlaca diye düşünüyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Turuncu chery domatesim. Tadı çok nefis.Başarabilirsem tohumunu alacağım. Bu domates kudret narının altında çaktırmadan çıktı, onun altından da yine çaktırmadan bir iki kök dereotu çıkmış. Bu arada bunların sağında da yine çaktırmadan salatalık boylandı. Tüm bu oluşum ise orta boy bir saksıda gerçekleşiyor :)
|
Sn. Milla sayfanız hayırlı olsun biraz geç oldu ama sonunda abone oldum. Yetiştirdiğiniz çiçekler çok güzel gerçekten emeğinize sağlık efendim. Bahçeniz biraz daha dizayn edilebilir derli toplu olabilir aslında .. ;)
|
Alıntı:
Bahçem dediğiniz gibi biraz daha dizayn edilebilir (di) ve derli toplu olabilir (di). Sezon girdikten sonra taşınmış olmasam, 3 ayda 4. defa bulaşık makinesinin tamire gitmesi ve hala tamirde olması olmasa, yurt dışından iki ayrı grubu ağırlamamış olsam, 3 defa aralıklarla yaşanan kanalizasyon sorunu ve evi basması olmasa, ardından son bilmem kaç yüzyılın en sıcak ve nemli yazı olmasa şu anda bahçem cennet gibi görünebilirdi :) |
5 Eklenti(ler)
Dün uzun zamandır, evi yazlık arkadaşlarla dolup taşan kardeşime nihayet evi boşalınca uzun bir aradan sonra gittim. Gittim derken aramız bir duvar, benim evden çıkınca ilk kapı onun evi :)
Yine kudurgan mum çiçekleri açmış, ballanmış. Hem ballarını parmaklayıp, yaladık, hem de bol bol bu güzelliklerin resmini çektik. Nasıl duru bir bal ,inanılmaz bir lezzet. Onda olanı ben çelikledim, bende olanları da o çelikledi. Balkonu tam bir görsel şölen anlatamam. |
Alıntı:
Şaka bir yana zamanla daha iyi olur diye düşünüyorum takip ediyoruz sizleri merak etmeyin. ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025