![]() |
1 Eklenti(ler)
Sayın h_doğan'dan iki sene önce gelen ve elimdeki son tohumlardan çıkan sellukalar. Üç yıldır uğraşıyorum bir şekilde kaybediyorum. Daha önce saksısıyla birlikte sayın Traklı hediye bile etti. Sonrasında kaybettim. Sanırım taşınma esnasında oldu (: İnşallah bunları yaşatabilirim.
|
3 Eklenti(ler)
Rengi belirlenecek güzeller.
|
1 Eklenti(ler)
Çok şükür bunlar tuttu :)
|
Ablacığım bu begonviller ne kadar çok zorluyor bizi :( benim 4-5 senedir bir tanecik bodur begonvilim var ama her sezon, her mevsim onca çelik alıyorum tek bir tanesi bile tutmadı ama pes etmece yok olana kadar uğraşacağız. :)
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bu bücür brugmansia boyuna bakmadan çiçek açmaya karar vermiş. Hadi bunun rengini tahmin et, bilirsen sana hediye edeyim. Tabi aynısı sende yoksa :) |
5 Eklenti(ler)
Bahçenin keyfi yerinde :)
|
5 Eklenti(ler)
...
|
Alıntı:
Tahmin oyunu bana yönlendirlmemiş ama okurken içime doğdu rengi doğru mudur bilmem ama pembe geçti içimden. Bende mızmız çocuk gibi araya girmiş oldum ama:o napayım sessiz kalamadım. |
1 Eklenti(ler)
Sayın celalim01'den evelki sene gelen şalgamlık mor havuçları saksıdan bahçeye aktardım. Yakında canlanırlar. Bu sene şalgamımı kendim yapacağım :)
|
Alıntı:
Sayın Charlaux, sesiniz iyi geldi kulaklarımıza :) İnanın ben de ne renk açacak merak ediyorum. Her yere boyuna çelikler sokuşturup durduğum ve sürekli yerlerini değiştirdiğim için aldığım notların da faydası olmuyor. Bana da tam sürpriz olacak rengi :) |
Alıntı:
Bitki dünyasında süprizli birşeyler bulmak oldulça zor oluyor;ama bulunca da büyük keyif bence. Mesela aldığım orkidenin anası belli babası belli ama deseni belli değil çünkü yeni bir tür ve her yavru farklı bir desenle çıkabilir. Yani anlayacağınız aldığım orkidenin kardeşlerini bile görsem çiçekli hallerini bilemeyeceğim.Satan içinde tamamen bir süpriz. Bana özel bir desenin açacağını bilmek ayrı bir keyif,ne zaman açacağın bilmemek daha ayrı bir keyif. Dolayısıyla not almamanız bence gayet iyi olmuş;uyanacağımız sabahlardan birini neşelendiriversin ! |
Bu ne güzel bir aktivite olmuş Sayın Charlaux'da bizim sularımızda yüzüyor ne kadar güzel. :D
Canım ablam valla bende hiç brugmansia yok ki :( kokusunu bile ilk defa geçen yaz size geldiğimizde kokladım ama hala aklımda unutamıyorum o hoş kokuyu öyle bir hafızama kazınmış ki! Son anda bavulu hazırlarken begonvillerle, brugmansia çeliklerini koymayı unutmuştuk hatırladın mı? Eğer bu brugmansia beraber topladığımız çeliklerdense sarımsı ya da turuncu olması lazım, açtığında doğru bilirsem bu güzel benim kimseye kaptırmam. :D :D :D |
Alıntı:
Sn.lusoari, Boyle guzel oyunlar olunca bende seviniyorum :D Yok yok bence pembe ama pembe olsa bile gonlu zaten sizde :p |
Birde bakmışız beyaz falan açmış ne gülerim. :D
|
Dediğiniz gibi sürprizi bekleyeceğiz başka yolu yok. Yine de çok merak ediyorum ne renk açacak diye :)
|
1 Eklenti(ler)
Bunu tanıyan çıkacak mı bakalım?
|
1 Eklenti(ler)
Yanılmıyorsam böğürtlen.
|
1 Eklenti(ler)
Bodrum papatyaları.
|
2 Eklenti(ler)
Amarylisin tohumları çok sağlıklı tuttu.
|
1 Eklenti(ler)
Bu geçen sene siyaha yakın bordo açan galam. Saksıya almak için toprağı kazıp çok baktım ama bulamadım. Öldüğünü düşünmüştüm. Efsane geri döndü :)
|
Alıntı:
Bu mercan mı acaba ablacığım :confused: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bence de yaprakları bile çok güzel. Kaybetmediğim için kendimi şanslı hissediyorum 😊 |
Oh ne kadar güzel yaşadığına sevindim ablam.
Biz şuanda İstanbul'dayız çiçeklerimi komşuya emanet ettim umarım zamanında sulamayı yaparlar , benim mercanda da tomurcuk vardı bir iki tane belki beni çiçeklerini açmış olarak karşılar ama sende dikkat et güneşi sevdiği için hemen hemende hergün su istiyor. |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bu tahmini ikiniz bir arada bildiniz :) Resimde pek belli olmasa da hafif pembe bölgeleri olan açık sarı açtı :) |
1 Eklenti(ler)
Peki hadi yeni bir tahminde bulunalım. Bu sıradaki ne renk sizce :)
|
5 Eklenti(ler)
Bahçeden bir kaç renk...
|
2 Eklenti(ler)
Sayın Celalim01'in minik sarı çiçekleri ve zıpçıktı.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025