![]() |
Alıntı:
Kızımızın resimlerini paylaşmak benim için bir zevk. Bir de fotoğrafının çekilmesinden rahatsız olmasa ne iyi olacak :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben kabakları saplarını biraz uzun bırakıp ip takıp yüksek kapalı alana asıp kurutuyorum.
|
Keşke gelsemde bahçeden kabak, biber toplayıp kızartma yapsak, ben sana hep diyordum ya burası cennet bahçesi olacak seneye diye gördünmü bak ne kadar güzeller, emeklerine ve o kocaman kalbine sağlık. :)
Tabi ki hakkımız olan çelikleri isteriz ama eğer vermek istemezsede mini makasım saniyede işini halleder. :D |
Bilgi için teşekkürler sayın efeege.
|
Alıntı:
Bahçe güzelleşti ama abinin çok büyük katkısı var. Toprağı adam edeceğim diye canı çıktı :( Mini makasını hep yanında taşıyor musun :) |
1 Eklenti(ler)
Tomurcuklar var :)
|
3 Eklenti(ler)
Biz minikler sürekli açıyoruz.
|
1 Eklenti(ler)
Asma çeliklerim nihayet tuttu. Çok güzel kök yapmışlar.
|
1 Eklenti(ler)
Diken kabağım çok fazla güneşten bunalmıştı. Biraz gölgeye taşıdım kendine gelmeye başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Bu da gölgeye kaçırılanlardan.
|
1 Eklenti(ler)
Bu defa bunun çiçeği daha büyük açacak gibi.
|
2 Eklenti(ler)
Hibiscuslardan birinin rengi belli oldu. Kendi kırmızı ama yaprak uçları hafif pembemsi.
|
1 Eklenti(ler)
Bakalım bu küçük ne renk açacak.
|
1 Eklenti(ler)
Ne olduğunu unuttuğum kışlık sebze tohumlarından biri :)
|
2 Eklenti(ler)
Geçen yaz bu domatesi çok beyenmiştim ama alıp tohum yapamadım. Bu sene bunu deneyeceğim inşallah. İnce kabuklu, mis kokulu, çok lezzetli yerli bir cins. Başarılı olursam tohum paylaşımda dağıtmayı düşünüyorum.
|
3 Eklenti(ler)
Bu sarı güzeli ne zaman almışım, ne zaman ekmişim hiç bir fikrim yok. Çok kocaman çiçekleri var. Ben çok hafif de bir koku algıladım. Üstelik de bir saksı :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Abim bizim en kıymetlimiz o olmasaydı ne yapardık bilmiyorum valla, mini makas neredeyse hep yanımda görenler hayran kalıyor ve nereden aldığımı soruyor bende abimin hediyesi diyor ve hava atıyorum. :D
Bu kaktüs benim en çok sevdiklerimden çiçekleri kapalıyken çileğe benzetiyorum gerçi açık halini hiç yakalayamadım ama bakalım belkide sen yakalarsın. ;) |
Sevgili Milla kalonche, hibiscus ve sarı güzel maşallah gerçekten renkleriyle birlikte çok güzel açmışlar. Renkler harika, maşallah!..
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu kaktüs geçen sene de çiçeklendi ama sanırım tamamı bu. Daha fazla açtığını görmedim. Sanırım bunun çiçeği bu. Yine de takipteyim. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Belki de bu sarı ya da açık renk açar ne dersin sevgili lusoari ?
|
2 Eklenti(ler)
Bu güzelleri sık paylaşıyorum ama çok hoşuma gidiyor bunlar :)
|
2 Eklenti(ler)
Onca çabanın ardından bahçenin şimdiki hali. Düşünüyorum da nereden nereye geldik. Eşimin ellerine sağlık :)
|
3 Eklenti(ler)
Zahmetsiz güzeller.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025