![]() |
1 Eklenti(ler)
Dörtlü açmaya karar verdi :)
|
4 Eklenti(ler)
Bunlar güneşi ne kadar çok seviyorlar.
|
2 Eklenti(ler)
Sarı şekerler :)
|
1 Eklenti(ler)
Cosmoslar renklenmeye başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Çok şükür bir tane de olsa frezyam açtı. Bu nasıl koku, bayılıyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Bu şirini dün pazardan aldım. Çok kelebek çektiği için kelebek çiçeği diyorlarmış :)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Dünki hali...
|
1 Eklenti(ler)
Geçen sene çeliklemiştim bu rozeti tutmuş :)
|
2 Eklenti(ler)
Güzeller :)
|
3 Eklenti(ler)
Kışlık yeşillik ve sebzeler tohuma dönüyorlar.
|
3 Eklenti(ler)
Bahçede kış bütün gömeç ve ısırganotu çıkmıştı. Gömeçler 1 metreden fazlaydı. Sağ olsun eşim benim için bahçe hazırlıklarını yaptı :)
Tüm yabanileri söktü, çapaladı, düzleştirdi, gübreledi bana ekime hazır hale getirdi. Çok yoruldu ama o da halinden çok memnun. |
1 Eklenti(ler)
Bu nasıl güzel bir renk...Tam bayrak kırmızısı :)
|
4 Eklenti(ler)
Bir kaç güzel... Ay ... araya günlük aktivitelerden bir güzellik karışmış :)
|
Sevgili milla nerede kalmiştık deyip bütün bahçeni dolaştım ve en kısa zamanda yandaki evi almaya karar verdim. Bu arada bahçeni gezerken bir şey dikkatimi çekti, eskiye olan bağlılığın;). Hala bardaklardan vaz geçememişsin :D.
|
Merhaba sevgili arkadasim ❤
Sen bahçeyi cennete çevirmissin ne güzel...🌹 Çicekler,sebzeler ve meyveler hepsi birbirinden harika emeklerine saglik |
Alıntı:
Seni özlemiştim, uzun zamandır yoktun :) İnan sol tarafımdaki ev satılık. Hemen sana alalım, bahçe komşusu olalım :) Eskiye olan bağlılığım aynen dediğin gibi devam ediyor :) Bir türlü bardaklara tohum ya da çelik ekmekten kopamıyorum. Sanırım onları öyle olunca daha yakınımda tutabildiğim için. Gece gündüz canım ne zaman isterse istediğim yere taşıyıp ilgilenebiliyorum bebişlerimle :) |
Alıntı:
Daha tam olmadı bahçe. Geçen sene hazirandan sonra taşındığım için pek bir şey yapamamıştım. Bu sene çok daha önceden hazırlanma fırsatı buldum. Ekleyecek o kadar çok fotoğraf var ki. İşlerden fırsat bulamıyorum. İnşallah en kısa zamanda sen de bahçeli evine kavuşursun ve herkesi kıskandıracak güzellikleri paylaşırsın :) |
5 Eklenti(ler)
Bu sene tohum sıkıntımız hiç olmayacak galiba :)
|
2 Eklenti(ler)
Devam...
|
4 Eklenti(ler)
Çok güzeller, sabah sabah insana ferahlık duygusu veriyorlar.
|
2 Eklenti(ler)
Ve mercimekte final :) Çiçeğiydi, meyvesiydi derken en sonunda mercimekler oluştu. Artık iyice kuruyup ayıklanınca mercimekleri bakliyat dolabına almaktan başka iş kalmadı :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sevgili milla, ellerine sağlık, ne güzel açmış paskalyan hayran olmamak ele değil. mercimek ekmek hiç aklıma gelmemiştir. şimdiden afiyet olsun.sevgiler..
|
Alıntı:
Gerçekten paskalyam çok güzel ve bol çiçekli oldu bu sene :) Mercimeği de hep ilk okul döneminde çimlendirme denemelerinin pamukta başlayıp pamukta bittiği için çiçeğini ve meyvesini görememiş olmamın verdiği bir meraktı :) Fakat azıcık bir mercimeğin bu kadar çok ürün vereceğini hiç düşünmemiştim. |
merhaba,
bahçeniz çok doğal ve samimi.nazar değmesin maşallahı var bende balkonda aleovera yetiştirmeye çalışıyorum. Hep saksısında kendiliğinden çoğaldılar.fakat kökünün 3 -5 santimetre yanında çıkan tüm küçükler kurudu. nasıl hayatta tutarım bu ufaklıkları |
Alıntı:
Aleo lar çok suda çürürler su çok azsa da kururlar. Fakat sizin anaçlar diri yavrular kuru ise onları ayırıp özel bir bakıma almanızı tavsiye ederim. |
1 Eklenti(ler)
Kardeşimin bahçesine beraber ektiğimiz paskalya zambakları geçen hafta açmaya başladı. Misler gibiler :)
|
2 Eklenti(ler)
Çıkmadı diye sürekli inatla denediğim kelebek orkidesi, soğan ve marulların olduğu yataklarda sürpriz yaparak çıkmış :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025