![]() |
Bu baklalar tam benlik, böyle körpecik baklayı çiğden azıcık tuza banıp ekmekle yemeyi pek severim, ekranda görünce uzanıp alasım geldi.
|
Alemsiniz sevgili akcabardak :) Ben çiğini hiç denemedim ilk fırsatta deneyeceğim. Keşke yakın olsak da yeniden toplayacaklarımı size versem :(
|
Çok teşekkür ederim, baktıkça yemiş kadar oldum zaten, bence de deneyin çok lezzetli oluyor çünkü.
|
Frenk üzümleriniz meyve bile bağlamış, baklalar toplanmış bizimkiler yeni çiçek açıyor.. Severek sayfanızı takip ediyorum ^^
|
Böyle güzel bahceler gördukce mutlu oluyorum
|
Teşekkürler arkadaşlar. Bizim buralara bahar erken geliyor. İnsanlar çoktan denize girmeye başladı. İyi ki buralara taşınmışız :)
|
Alıntı:
|
Sayın dongyul ben de kendimi şanslı hissediyorum :)
Fırsatınız varsa hiç durmayın taşının derim. Doğayla iç içe olmak çok güzel bir duygu. |
1 Eklenti(ler)
Ballıcalar çoğalmaya başlıyor. Tabi kokusu da :)
|
2 Eklenti(ler)
Ağaç bamyası denen sarılıcının tohumlarını görmek nasip oldu. Çok ilginç tohumlar.
|
1 Eklenti(ler)
Mercimeğin çiçeğinden sonra ürün yapısını da görebildim nihayet.
|
1 Eklenti(ler)
Bezelyeler iç tutmaya başladılar :)
|
1 Eklenti(ler)
Boyuna bakmadan salkım oluşturmaya çalışıyor.
|
3 Eklenti(ler)
İki patatesin kabuklarını ufak bir kaba koyup üzerine de bir iki avuç toprak atmıştım. Dün ilgimi yuvarlaklıklar çekti. Sonuç :)
Bundan daha sonra çuvalda patates denemem başlamıştı. Bu bana umut verdi. Çuvaldan ne çıkacak acaba :) |
Alıntı:
Bezelye sanırım sıcakları pek sevmiyor ve yaz mevsimine kalmıyor. Daha uzun süre verim alabilmen için sonbahar ekimini tavsiye ederim... Patateslerin çok şeker olmuşlar;) Bu yöntemi ben de arada uyguluyorum, taze patatesin tadı bir başka oluyor (ben çiğ patates yiyebilenlerdenim:))... |
Çok geçmiş olsun ablacım meğerse neler olmuş oralarda da yoğunluktan haberim bile olmamış :( ama neyseki bu kadarıyla atlatabilmişsin.
Çuvaldanda bir sürü baby patatesler çıkacak yaşasın. :D |
Alıntı:
Bendeki bezelyelerde bir kökte şu an için 6 kapsül var yanılmıyorsam. Siz de sayın akçabardak gibi çiğcilerdensiniz sanırım :) Patatesler gerçekten çok şekerler. Bu gün patates salatası olacaklar :) |
Alıntı:
Çuvalı an be an fotoğraflayarak açacağım, sizlerle canlı yayın gibi olacak :) Bu küçükler beni sevindirdi ama koskoca çuvaldan ancak bu kadar çıkarsa da şaşırmam. |
Bende merak ettim şimdi, en kısa zamanda deneyeceğim...
Ayrıca fotoğrafları merakla bekliyorum sevgili Millla ;) |
Alıntı:
Çuvaldakilere yeşillikler uzadık sıra toprak ekliyorum yeniden ara ara patates kabukları atıyorum. Şu ara çuvalın yarısına yaklaştık. Çuval 200 lt lik kocaman bir perlit çuvalı :) Daha hasata baya var gibi gözüküyor ama durumlarını paylaşmaya devam edeceğim. Finali sizlerle birlikte yaparız :) |
2 Eklenti(ler)
Çok şükür yıllar sonra amarylisim açmaya karar verdi 😊
|
2 Eklenti(ler)
Bodrum güzelleri.
|
1 Eklenti(ler)
Son olarak sarısı da açtı.
|
1 Eklenti(ler)
Mercimekli oluşmaya başladı 😁
|
1 Eklenti(ler)
Cosmoslar atağa geçti.
|
2 Eklenti(ler)
Dere yatağındaki dutlar olmak üzere. Bir iki güne kadar yeriz 😆
|
Dutlar çok güzel görünüyor sevgili Milla. Afiyetle yiyin...
|
Çok teşekkürler sevgili tarla kuşu :)
Bolca var kısmetse biraz da dut şerbeti yapmayı istiyorum. Bakalım kısmet olacak mı? |
1 Eklenti(ler)
Güzellik :)
|
1 Eklenti(ler)
Esmer güzeller :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025