![]() |
Sn. Milla maşallah bitki yaprakları çok canlı , bu da bitkinin her isteğin karşılandığı anlamına geliyor. Meyveleri nasıl olacak merakla bekliyoruz .. ;)
|
Alıntı:
Ben de çok merak ediyorum. Çiçeği nasıl olacak, ürün nasıl olacak. Gelişmeleri buradan paylaşacağım. |
3 Eklenti(ler)
Yalın kat sardunyalar.
|
4 Eklenti(ler)
Kalanchoeler...
|
2 Eklenti(ler)
Nergisler tam gaz devam :)
|
1 Eklenti(ler)
Sarı gelin :)
|
1 Eklenti(ler)
Eşimin hediyesi nergis tohum tutmaya çalışıyor :)
|
2 Eklenti(ler)
Yeni dünya çekirdeklerini ekmiştim ama biraz abartmışım :) 15 kök çıktı. Bir de dibinde bu yeşil güzel vardı. Ne olduğunu bilmiyorum ama onu da ektim yine :)
|
2 Eklenti(ler)
Fulüm uyanmaya başladı ve tabi yaseminler de :)
|
2 Eklenti(ler)
Brugmansia çeliklerim tuttu!.....
|
1 Eklenti(ler)
Cosmoslarım bücür boylarıyla tomurcuk yaptı :)
|
1 Eklenti(ler)
Casisler yeni yerlerine alıştılar.
|
1 Eklenti(ler)
Nihayet rengini gördük :)
|
1 Eklenti(ler)
Üç güzel...
|
Sevgili Milla çok güzel açmışlar.. :)
Bu toprak karışımı nasıl, nelerden oluşuyor? Özel bir bakım uyguluyor musunuz? (Kasım'da diktim soğanlar 10 cm. civarındalar henüz. ) |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeği satın aldığımı hatırlamıyorum. Muhtemelen tuhumdan ekmişimdir.
|
Güzel açmışlar hepsi ablacım bahar erken gelmiş :D
son resimdekini fritillaria uva vulpise benzettim ,hocam100 den almış olabilir siniz bekli :)) |
Teşekkürler sevgili eneskrky.
Dediğin gibi olabilir. Tek sıkıntım aldığım notları kaybetmek :) |
1 Eklenti(ler)
Muskarilerin keyfi yerinde :)
|
1 Eklenti(ler)
Bu tüylü telgrafın çiçeklerine bayılıyorum. Renkleri o kadar güzel ki pozitif bir enerjisi var.
|
1 Eklenti(ler)
Paskalya epey süslü olacak bu bahar :)
|
1 Eklenti(ler)
Sayın pria'dan gelen anne hatırası keçimemesi üzümü canlanmaya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Şansıma eşimin hediyesi olan nergisim çok kuvvetli tohum kesesi oluşturdu. Seneye bir sürü yavrumuz olacak :)
|
1 Eklenti(ler)
Bu çiçekten bolca tohum ekmişim ama etiketi ıslanıp silinmiş. Şimdi bunu araştırıp takip edeceğim. Çiçeklerin çok duru bir beyazlığı var. Çok beğendim...
|
4 Eklenti(ler)
Bezelyeler çiçekleniyor, derotu topladıkça coşuyor, bazı yeşillikler tohum keselerini çok sağlıklı oluşturdu. Karalahanalar yerlerinden memnun :)
|
3 Eklenti(ler)
Sonbaharda ortanca çeliklemiştim tutmuş. Geçen sene sayın kgursan'dan aldığım lisilerin bir kısmı hayata tutunmuş ve yavru yapmışlar.
|
3 Eklenti(ler)
Dört cassisimden biri çiçeklendi çok şekerler sarı sarı. Diğeri yanılmıyorsam sayın aleydi'den gelen dikensiz böürtlen çeliğiydi o da tutmuş. En sonuncusu yabani dikenli böğürtlen çeliği, o da tutmuş. Geçen sene tadını çok beğenmiştim. Mayhoş, çok güzel bir tadı var.
|
2 Eklenti(ler)
İki değişik çeşit passifloram. Atağa geçtiler.
|
1 Eklenti(ler)
Oriental liliyumlarımın yavruları büyümeye çalışıyorlar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025