![]() |
Sevgili Milla,
Bahçeniz hayırlı olsun. Güzellikleri takipte olacağım. Tekila adına çok sevindim. Bakılıp bakılıp sokağa atılan hayvanlara çok üzülüyorum... Sağlıkla kalın... |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Dün eşim bana çok hoş bir sürpriz yaptı. Bana bu tekerli ve sepetleri dönen çiçekliği almış. Bol çiçekli katları hayal ediyorum şimdiden :)
|
1 Eklenti(ler)
Şanslı günümdeydim dün galiba. Kardeşim bunu bana almış :)
|
1 Eklenti(ler)
Bunlar geçen sene bahçede açan siyah (mor) galamın tohumlarından çıkanlar.
|
2 Eklenti(ler)
Soğanlılar baharı karşılamaya çok hevesliler :)
|
2 Eklenti(ler)
Bu güzellerin renklerine hastayım :)
|
Maşallah sevgili milla hediyeler, filizlenenler, açmaya niyetlenenler harika... Rastgelsin inşallah!..
|
1 Eklenti(ler)
Çok sağ olun sayın YeniGine, şansım devam ediyor. Eşim de dün bir tane almış bana :)
|
1 Eklenti(ler)
Bu da kardeşimin hediyesinin dün yarı açmış hali. Bu gün güzelliğini tamamen gösterir sanırım :)
|
1 Eklenti(ler)
Kardeşimin hediyesinde gelişim :)
|
1 Eklenti(ler)
Bu telgrafın çiçeklerinin rengine bayılıyorum.
|
2 Eklenti(ler)
Nergisler coşuyor...
|
2 Eklenti(ler)
Diğer soğanlılar.
|
Ooo masallah sizin oraya bahar gelmis coktan. Bizin burada daha yeni kafayi cikkatti soganlilar. Amma gene hava sicakligi dustu.
Nergisleri binim icin de koklayiverin sevgili Milla, yaninda bir de kahve😄 şahane LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Tabil ki koklarım sevgili samur hem de kahve eşliğinde söz :) Buralara geçekten bahar geldi. Açmadık ağaç kalmadı. Çiçekler de erken davrandı. Darısı sizin başınıza :)
|
4 Eklenti(ler)
Bunlar kardeşimin minik yan bahçesinde beraber ilgilendiğimiz şebboylar. Çok güzel açtılar ve nefis kokuyorlar.
|
3 Eklenti(ler)
Yine aynı bahçeden bodrum papatyaları.
|
3 Eklenti(ler)
Bu da budanma vakti gelmiş azman sardunyası :)
|
5 Eklenti(ler)
Nergislerim...
|
1 Eklenti(ler)
Arapsaçının keyfi yerinde, boyuna saçlarını uzatıyor. Yakında Rapunzel'e rakip olacak :)
|
1 Eklenti(ler)
Bu sanırım kırmızı olan kalanchoe.
|
2 Eklenti(ler)
Muskarilerim açmaya başladılar.
|
1 Eklenti(ler)
Bu da pembe sümbülüm. Enfes kokuyor. Çok yoğun bir kokusu var.
|
1 Eklenti(ler)
Sarı kızım :)
|
1 Eklenti(ler)
Bunun da rengine hastayım. Sabah çiği de üstüne düşmüş.
|
1 Eklenti(ler)
Bunu ne zaman aldığımı hatta aldığımı hatırlamıyorum :) Bana sürpriz oldu bu yabani sümbül. O kadar güzel bir kokusu var ki anlatamam.
|
Maşaallah sevgili Milla, sizin bahçeye bahar gelmiş...
|
Maşallah sevgili Milla, bahar coşkusu sarmış bahçeyi..
Şebboylar, papatyalar, sardunyalar, muskariler, nergisler, leylaklar... Sabah sabah içim açıldı.. Bol bol koklayın, sevgiler... :) |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025