![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Günde en az 15-20 defa kokluyorum.. ;) Frezyalardan umudu kesmeyin, ben geçen sene çok geç dikmiştim, artık açmazlar derken çiçeklendiler.. :) İnşallah görürsünüz çiçeklerini.. Nergisler farklı saatlerde kokuyor olabilir mi? Benim nergisim yok, bilemiyorum. Ama frezyalarım sabah saatlerinde daha yoğun kokuyorlar diyebilirim.. Sevgiler.. :) |
Sevgili Jakin çok severim frezyaların mis kokusunu, sağ olun.
Başka cins ilk çiçek açan çeşit çok güzel kokuyordu. Fakat bunları günün her saati kokluyorum yok koku yok. |
4 Eklenti(ler)
Laleler için erken değil mi?
|
1 Eklenti(ler)
Eşimin hediye aldığı nergisim dayanıklı çıktı hala çiçeği solmadı :)
|
Sayın milla hepsi çok güzeel baharın müjdecisi onlar ellerinize emeğinize sağlık Saygılarımla.
|
Alıntı:
Renkleri belli mi? (Bendekiler daha 3-5 cm. civarındalar.) |
Sevgili Milla, şebboylarınıza bayıldım, o nasıl bir güzelliktir öyle, kokusu da insanı mest eder bilirim.
213 nolu mesajınızdaki çiçekliği de çok beğendim, nereden temin ettiğinizi ve fiyatını yazabilir misiniz rica etsem. Balkonumda böyle bir çiçekliğe ihtiyacım var, güneş gölge istediğiniz yere rahatça çekebilirsiniz, çok kullanışlı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
O çiçekliği ilk 2. el mağazasında görmüş ve çok beğenmiştim.Eşime çiçekler için çok güzel olacağını söylemiştim. Sabah ekmek almaya gitti bir de baktım bunu da almış gelmiş :) Sanırım özel bir tasarım. Mağazalarda bazı malları teşhir için kullanılmak üzere hazırlanmış sanki. İnanılmaz kullanışlı ve toparlayıcı. Tüm sepetler kendi ekseninde dönebildiği için sulama, bakım, güneşlendirme çok pratik oluyor. Bence de her eve böyle bir şey lazım :) |
Gerçekten, hiç aklıma gelmemişti, siz yazınca şimdi hatırladım, market malzemeleri satan bir yerde görmüştüm bundan :)
Çelik bakkal rafları vb. benzer şeyler satıyorlardı. Çok teşekkürler sevgili Milla, bana çok güzel fikir verdiniz. İlk fırsatta araştırılacak. |
Alıntı:
YUVARLAK GONDOL SEPETLER - KAPIDA ÖDEMELİ - Sanayi Makineleri ve endüstri ekipmanları sahibinden.com'da - 277681789 bu linkte var bu sepetlerden ve çok daha fazla çeşit de var. Araştırırken daha pahalılarını da buldum ama daha ucuzu var mı denk gelmedim. Ben de ilk etapta farklı modellerden araştırıp bir tane daha almayı düşünüyorum. Gerçekten çok toparlayıcı ve güzel çiçeklerle bezenince çiçek şelalesi gibi görüneceklerini düşünüyorum. Tabi çilek, chery domates vs için de kullanılabilinir. |
1 Eklenti(ler)
Ruellia brittoniana (Mexican Petunia)
Sonbaharda çeliklediklerimin hemen hepsi tutmuş ve süper kök yapmış. 30 dan fazla köklü fidem olmuş :) |
2 Eklenti(ler)
Roka ve kıvırcık maruldan tohumluklar :)
|
1 Eklenti(ler)
Dün ilk baklamı gördüm :)
|
1 Eklenti(ler)
Dikenli kabaklar geçici yerinde neredeyse çiçek açamaya başladılar. Artık kalıcı yerine almanın zamanı...
|
2 Eklenti(ler)
Geçen sene pek çok kişiyle paylaştığım ruj çiçeğimin bendeki anaç olanı fazla su (yağmur) nedeniyle kaybettim. Bunu çelikten köklendirip Ankara'ya bir kardeşime yollamıştım. O da çok iyi bakmış, çiçek açar açmaz bana resimlerini yolladı. Yaşamak ve yaşatmak bu olsa gerek :)
|
1 Eklenti(ler)
Bu sene açınca şaşırdığım nereden ve ne zaman aldığımı hatırlamadığım yabani sümbülüm bir değil dört saksı varmış :) Kardeşim ektiği dört çiçeğinden birinin hiç çıkmadığından yakınıyordu uzun zamandır. Ben de kardeşime birini hediye etmek istedim. Bana geldiğinde birini seç dedim, bende aynısı var dedi. Böylece konuyu çözdük. Geçen sene şubatta kardeşim bana bir tane getirmişti ve unutmuş. Ben de ekip çoğaltmışım ve unutmuşum :)
|
1 Eklenti(ler)
Beyazın da asaleti farklı oluyor doğrusu...
|
1 Eklenti(ler)
Bu sanırım ters lale not almamışım ama hiç tomurcuk falan yok boyuna marul gibi kat çıkıyor :)
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Diğerlerini de aynı gün ekmiştim ama onlar daha bodur kaldı. Yine de tomurcuklarını esirgemediler benden :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ürünün tekerlekli olması büyük kolaylık, temizlik yaparken onca saksıyı taşımak kolay değil. Sadece bir konuda kararsız kaldım, balkonum yerden 110 cm. yüksekliğinde cam, rüzgarda fırtınada tekerlekler yürüyüp camı kırar mı acaba diye düşündüm. Sevgiler... |
Sevgili Adalet Yağcı,
Yanlış anlamadıysam cam balkonunuzun boyu 110 cm. Bu çiçeklik 150 cm. Durum böyleyse başka modellerden araştırmanız lazım sanırım. Kaymaması için bir iple bir yere bağlanabilir sanırım. Cama çarpmamasını sağlamak mümkün gibi görünüyor. Bol çiçekli günler dilerim. |
2 Eklenti(ler)
Bu paskalya canavarı :) 1 mart itibarı ile çiçeğe mi dönüyor yoksa yeni yaprak mı çıkarıyor acaba?
|
1 Eklenti(ler)
Çuvalda patates denemem devam ediyor. Boyları uzadıkça toprak ekliyorum. Bakalım sonuç ne olacak.
|
1 Eklenti(ler)
Bezelyem de hayata tutundu. Eğer başarabilirsem ilk defa bezelye yetiştirmiş olacağım :)
|
1 Eklenti(ler)
İlkokuldayken hep pamuk arasında mercimek çimlendirme çalışması yaptırılırdı. Sonra onlar okula götürülüp kimin ne kadar iyi baktığına göre not verilirdi. Bir süre sonra pencere önünde dizili mercimekler solar ve ölürdü. Ben hep yaşatmayı ister ve sonrasında nasıl görüneceğini merak ederdim. Bu yıl biraz mercimek ektim ve şimdiki durumu bu. O zamanlar hiç bu gerçek yaprakları göremezdik. İlginç bir deneyim oldu :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025