![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Valla biz yedik kardeşimle hiç bir şey olmadı. Hem zararlı olsaydı arılar neden 24 saat üstünde olsunlardı ki :) |
Çiçek, hayvan ve insan sevgisi birbirinden ayrılmaz. Ne mutlu size ki, böyle bir güzelliğe sahip olmuşsunuz. Bahçeniz ve sevimli arkadaşınız hayırlı olsun.
|
Çok teşekkür ederim sayın cengizildas,
Darısı tüm isteyenlere inşallah. |
1 Eklenti(ler)
Sevgili lusoari,
Bu güzel nasıl sence :) |
5 Eklenti(ler)
Bir kaç sonbahar güzeli...
|
3 Eklenti(ler)
Devam...
|
5 Eklenti(ler)
Begonviller...
|
bahçenize, emeğize sağlık.
|
Alıntı:
Daha önce ufak çiçekli kırmızı olanını biliyordumda bu sarı daha bir mini sanki. Bu güzelliği anlatacak söz bulamadım valla ama benden tam not aldı, bilesin ablacığım. :cool: :D |
Syngonium, gala, coleus, begonviller, Meksika petunyası bunlar daha ne ki diğerlerinide görmeniz lazım.
Bu güzellikleri sizler birde yakından görebilseniz arkadaşlar eminim mest olur ve benim gibi aylarca kendinize gelemezdiniz ama bunların dışında ablamın öyle güzel, öyle cici, öyle değerli bir çiçeği var ki asıl onu görmeniz lazım koskoca Dünya'da sadece bir tek ablamda var ama çelik almaya müsait değil alsak bile tutmaz. :D O değerli çiçeğinin resmini bizlerle paylaşırmısın ablam , hani biz ona kısaca T... diyoruz ya işte o. :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Dediğin gibi evimizin en nadide çiçeğini de paylaşayım :) Canımız, kızımız, Tekila. Eğer tutan bir şey olsaydı her gün bundan ekerdim eminim. Sevgimiz ne kadar büyürdü, çoğalırdı düşün artık :) Bu aralar geceleri yağmur yağınca ya da canı isteyince arada evde yatıyor. Ona küçük bir koltuğa yer yaptık bir de yatak hazırladık. Bayılıyor yeni yerine. |
Tum çiçekleriniz ve Tekila harika. :) Sevgi boyle bir sey iste, insanin hamurunda olunca ayrım yapmıyor, her canlıyı seviyor.
|
Alıntı:
|
Benim güzel Teko'cuğum onuda en az sizin kadar özledim. :( Lusine'ye gösterdim şimdi resmi onun bile gözleri doldu ve hepinizi özlediğini söyledi. :D
|
Maşallah Tekila'ya
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Güzel evinizde/bahçenizde çok mutlu, çok huzurlu, bolluk ve bereket içinde yaşayacağınız hayatınız olsun. Sayfanızı yer imlerine ekledim takip edeceğim. Zamanla harika bir bahçeniz olacağına ve bizlere de huzur vereceğine inanıyorum. Saygılar
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Bahçeden bir kaç güzel...
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili evdeçiçek, kudret narının dünkü hali bu :) Hala meyve veriyor ve hala yemyeşil. Saksıda bir kökün böyle olmasına inanamıyor insan. Sanırım bu çok yıllık olma yolunda :)
|
Maşallah sevgihoca, nın dediği gibi bizim çiçekler evde bakmaya çalışırken bu güzellikler sizde bahçenizde olması bizleride bu zamanda mutlu ediyor. Bol çiçekli günler dileğiyle.
|
Maşallah ...
|
Begonvillerinize bayıldım çok güzel renkleri :) Bodrum'da mı yetiştiriyorsunuz onları? Yoksa İstanbul'da da var mı?
|
Çok teşekkür ederim sevgili evdeçiçek ve ibocandan :)
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025