![]() |
:) Maşallah Maşallah, hepsi birbirinden güzeller sevgili Milla; emeklerine sağlık...
|
Çok teşekkür ederim sevgili YeniGine. Kış için de bir kaç şey ekmiştim bir ara onları da ekleyeceğim :)
|
Sevgili Milla, inanılmaz güzel bir bahçeniz var, domateslerinize bayıldım, çok iyi cins, bizde bu cinse yerli diyorlar.
Patatesler müthiş, epeyce de olmuş, aslında sebzelerinizin tümü çok sağlıklı, çok iyi bakıldıkları belli. Peki o pembe çiçekli hoya nasıl bir şey, nasıl baktınız neler uyguladınız da böylesine güzelleştirdiniz? Hoya fotoğraflarınızı alıp, agaclar net'in bir uzantısı olan facebook'taki 15 Mart Dünya Bitki Delileri grubunda paylaşmak istiyorum izin verirseniz. Facebook kullanıyorsanız siz de gelin grubumuza, isterseniz kendiniz paylaşın bu güzelliklerinizi. Sanırım dört tane Stapelia'nız var, çok da güzel çiçeklenmişler, buradaki üye arkadaşlarımızdan sayın Ankstel Türkiye çapında bir yarışma düzenledi, en az beş çeşit Stapelia ile yarışmaya katılabiliyorsunuz, kaçırmayın derim. Yarışma 2017 Haziran ortalarında. Sevgiler... |
Sevgili Adalet Yağcı güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.
Elbette istediğiniz resmi kullanabilirsiniz. Ben de mutluluk duyarım. Bu hoyanın sırrı bulunduğu yeri çok sevmesi sanırım. Bir de genellikle yağmur suyu alıyor bolca. Her sene iki defa dibine biraz yeni toprak karışımı ekliyoruz. Hepsi bu :) O da bize cömertçe yılda 2-3 defa güzelliklerini sunuyor. Stapelia ile ilgili verdiğiniz bilgiler çok ilgimi çekti. Hemen araştıracağım. Maşallah ne güzel şeylerden haberdarsınız. Arada beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim :) |
...
1 Eklenti(ler)
Buralarda bahar devam ediyor adeta.
|
Kendime hediyeler :)
2 Eklenti(ler)
Kendime cumartesi günü sonbahar sonu hediyesi aldım. Bana bahane mi yok :)
|
Açtı açacak...
1 Eklenti(ler)
...
|
1 Eklenti(ler)
Sonunda açtı :)
|
5 Eklenti(ler)
...
|
1 Eklenti(ler)
Klivya geliyor :)
|
1 Eklenti(ler)
Nergisler iyice çıktı...
|
2 Eklenti(ler)
Bu renkleri çok seviyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Oxalisler çok zarif...
|
Sayın MİLLA çiçekleriniz çok güzel bizi bu soğuk günllerde içimizi ısıttınız ellerinize emeğinize sağlık Saygılarımla .
|
Çok teşekkür ederim sayın birgecelikgelin.
Elimden geldiği kadar şu anda doğada kendini hissettiren güzelleri fotoğraflayıp paylaşmaya çalışıyorum. Ne yapalım daha bahara çok var :) |
1 Eklenti(ler)
Cliviam çok güzel gelişiyor :)
|
1 Eklenti(ler)
Yeni yıl sürprizini yaptı :) Ben de sizlerle paylaşmak istedim.
İnşallah hepimiz için bol tomurcuklu yeni bir yıl olsun :) |
Bahçe sayfama başlarken ufak bir tanıtım yazmıştım orada şöyle bir soru vardı ve ben şöyle cevaplamıştım :)
Tetanoz aşısı oldunuz mu? :Henüz değil ama düşünüyorum. Bu düşünmem 1,5 sene gibi bir zaman almış :) ama artık 13 ocak 2017 itibarıyla mecburiyetten olmuş bulunuyorum. Cuma günü balık tutmaya gitmiştim, nefis bir hava ve çok da balık vardı. İlk önce büyükçe bir sarpa yakaladım ondan hemen sonra da ondan daha büyükçe bir sarpa yakaladım. Oltayı balıktan çıkarmaya çalışırken çok ani hareket etti ve olta benim yüzük parmağıma oturdu. Balık da beni yakalamış oldu :) (İlahi adalet) Bir hemşire, iki sağlık ocağı ve bir poliklinik gezerek çıkarmaya cesaret edecek bir doktor bulmak 2-3 saatimizi aldı ve olta da orada benle gezdi her yeri. Sonuçta çıkardı doktor ama fazla kalmasından dolayı morarma oldu. Yine de onun acısı aşının yanında hiç kalır. 48 saatten fazla oldu aşı olalı hala kolum ağrıyor. Halsizlik, ateş ve terleme de yapıyor. Tetanoz aşısı cidden iyi acıtıyormuş. Bunu kendime bir anekdot olarak yazmak istedim ve sizlerin de sağlıklı bir anınızda tetanoz aşınızı ihmal etmeden vurdurmanızı tavsiye etmek için yazdım.İki sıkıntı bir arada fazla oluyor :) Vurduracak olanlara şimdiden geçmiş olsun diyorum :( |
Sayın Milla çok geçmiş olsun.
|
Çok teşekkür ederim sayın Dutlubahçe.
|
1 Eklenti(ler)
Bu kızın tomurcuklarını saydım toplam 15 tane var :) Çok güzel bir çiçek, çok bayılıyorum. İnşallah sarısını arama çalışmalarımda da kısa zamanda başarılı olurum :(
|
3 Eklenti(ler)
Bu kızlar zahmetsiz. Ne üşüdüm diyor ne de çok sıcak :)
|
1 Eklenti(ler)
Yakında bu da tomurcuklarını açar.
|
1 Eklenti(ler)
Buralarda her vakit açan bir şeyler var.
|
1 Eklenti(ler)
Ballıcalar yaz kış hiç geçmeden devam ediyor.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçenin her yanı ebegümeci ve ısırganotu dolu. Bol bol otlu börek yapıyorum ama yine de bitmiyorlar :)
|
2 Eklenti(ler)
Bunlar da yine ağaçtan ve her rüzgarda, yağmurda yerden topla topla bitmeyen mandalinalar. Keşke mümkün olsa da tüm arkadaşlarıma toplayıp yollayabilsem.
|
Sayın Milla
Bahçenizi gezdim mandalinaları yakın olsa toplardım kokulu Bodrum mandalinası ve bergamot
Her ikilisininde reçeli süper İyi günler |
Sayın Milla bahçeniz çok güzel görünüyor sanki sizin oralara kış gelmemiş gibi...
Isırgandan bitkileriniz için gübre yapabilirsiniz... |
Sayın ahmeter, keşke yakın olsak da toplasanız. Her sene sadece bizim bahçede bir tonun üstünde mandalina oluyor. Kimseyle paylaşamayınca üzülüyorum.
Ben de bu gün çok az turunç reçeli yaptım. Başarılı olursam daha çok ve çeşitli yapmayı düşünüyorum. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025