![]() |
1 Eklenti(ler)
Bunu ne zaman ekmişim hiç hatırlamıyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Soğan tohumları da olmaya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Mercimekler hasata hazır hale geldiler :)
|
2 Eklenti(ler)
En son bu iki güzel açtı.
|
1 Eklenti(ler)
Bunun yeşili o kadar güzel ki baktıkça coşku doluyorum :)
|
1 Eklenti(ler)
Bu da çok güzel açtı. Gündüz, balı ile sürekli bombus ve diğer arıları kendine çekiyor.
|
Alıntı:
|
Sayın Resulgur daha önce mercimek çiçeğini bile görmemiştim :)
Soğan tohumu elde ettim ama sonrasında yeniden ekmemistim. |
Alıntı:
Güzel dileklerin için tesekkur ediyorum.En büyük hayalim o,bakalim bekleyip hep betaber görecegiz :) |
5 Eklenti(ler)
Bu günler oldukça yoğun geçiyor ama karşılığını görünce mutlu oluyor insan :)
|
4 Eklenti(ler)
Devamı...
|
3 Eklenti(ler)
Sebzelerin arasına çeşitli marullar ekmiştim. Güzel gidiyorlar.
|
3 Eklenti(ler)
Ön bahçeye önce küçük bir alana çim yapalım dedik. Gölge çimi getirttik. 5. günden itibaren çok güzel yeşillenme başlayınca yeniden çim getirttik ve tüm ön bahçeye ektik. Çok güzel bir manzara olacak eminim :)
|
5 Eklenti(ler)
Tabi çimleri beklerken çiçek saksılarını da sonra dizayn etmek üzer köşelerde gurupluyoruz :)
|
1 Eklenti(ler)
Tabi hala ekilmeyi bekleyen sebze fidelerim var.
|
5 Eklenti(ler)
Galiba bu güzellerin her renginden edineceğim bu gidişle.
|
2 Eklenti(ler)
Tohumdan yetiştirdiğim zinnia ve arka bahçede kendinden çıkıp tohuma dönen yılan yastığı.
|
1 Eklenti(ler)
Casislerim yakut rengi meyveler vermeye başladı :)
|
1 Eklenti(ler)
Lilyumların boyu 1 metreyi çoktan geçtiler.
|
3 Eklenti(ler)
Bizde sadece limon ve mandalina da olsa sağdaki, soldaki, arkadaki komşuların meyve ağaçlarından da duvar kardeşliğinden dolayı faydalanıyoruz.
Sitede yok yok. Daimi fedaimiz de meyvelerimizi sebzelerimizi ve bizi her daim koruyor. Kuş uçurtmuyor. (Bu konuda ciddiyim kuş dahi almıyor siteye :) ) |
1 Eklenti(ler)
Sevgili lusoari,
Bu güzeli özellikle senin için fotoğrafladım ama malesef benim değil, komşunun :( Neyse komşu eker çeliği bize düşer diyelim :) |
Sn. Milla bahçeniz ne kadar güzel olmuş böyle [emoji4]
Toprağınız çok zengin içerikli görünüyor. Bitkilerinde keyfi yerinde çok canlılar. Bol ve bereketli ürünler dilerim. |
Bitkiler bu mevsimde hızlı gelişiyor. Marullarınız size güzel görünüyor ama sapa kalkmaya çalışıyor, ay sonuna doğru tomurcukları görürsünüz gibi duruyor. :)
|
Sevgili Milla,bahçeniz çok güzel olmuş.Japon şemsiyeniz seramik saksıda suyun içinde mi?
|
Sevgili Milla bende japon şemsiyesindeki saksıyı soracaktım.
benimde benzettiğim susak, tan boyama, mı yakma usulü,mü merak ettim. benimde saksı yapmaya düşündüğüm kabaklarım var. çok beğendim fikir edinmek istedim. |
Sevgili Milla, maşallah bahçeniz çok güzel olmuş, harikalar yaratmışsınız. Emeklerine, gönlüne sağlık.
Bahçenin fedaisi maşallah büyümüş, çok da güzel olmuş. Maşallah ona. :) Yakın çekim fotoğrafta isteriz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Japon şemsiyesi seramik vazoda, kokopit -perlit karışımında. Delikler olmadığı için bol sulama ile güzel gelişiyor. Bu japon şemsiyeleri suyu çok seviyorlar. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025