![]() |
3 Eklenti(ler)
Ön bahçeden bir kaç kare.
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili lusoari, gelince uğraşacağın arka bahçe ve ayrıklar :)
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili lusoari, bu takip etmemi söylediğin hoya sadece bir tarafından gümüş sim yapacak sanırım. Bitki kendi içinde çatışmada :)
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili evdeçiçek,
Sadece bir kök kudret narı. Şu anda formu harika. Üç kocaman ve 2 de orta ve sayısız da miniş yavru meyve var ve saksıda. İnanılmaz... |
1 Eklenti(ler)
Bu da başka bir arkadaştan gelen kudret narı. Bu henüz çiçek açmadı, Biraz gölgede kaldı sanırım. Notlarıma bakıp kimin paylaşımı olduğunu bulacağım. Sanırım yarın ya da öbür gün çiçek açacak :)
|
1 Eklenti(ler)
Tekila çok akıllı, her saat bahçenin neresi serinse oraya kaçıyor :)
|
1 Eklenti(ler)
Bu kabak (?) geldiğimde dört yapraktı, kendi çıkmıştı. Çok şükür onuncu yaprağını görebildim. Darısı çiçeğine ve sebzesine.
|
2 Eklenti(ler)
Bu sahte semiz otlarının çiçeklerine bayılıyorum. Sahi gerçeği beyaz mı açıyordu?
|
1 Eklenti(ler)
Bir kaç gün önce ektiğim maydanozlar çıkmaya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Bir çiçek hem bu kadar zarif hem de bu kadar güzel kokulu nasıl olabiliyor?
|
1 Eklenti(ler)
Sayın h_dogan dan gelen ve ekip ilkel balkon şartlarımda tam manasıyla sebze alamasam da tohum alabildiğim ve o tohumlardan ektiğim 5 kök arşın börülcem. Sevgili evdeçiçek, seninkiler ne alemde, bir fotoğraf paylaşsan :) Bu arada sayın h_dogan'a tekrar teşekkürler.
|
Sevgili uyap, gördüğün gibi hala tam olarak bardak sendromundan kurtulamadım :)
|
2 Eklenti(ler)
Ve bu günlük son olarak evden iki kare...
|
NOT:Bu resimlerin tamamı dün 10 ağustosta çekilmişti, şimdi bahçede resmen cümbüş var :)
|
Yeni eviniz ve bahçe sayfanız hayırlı olsun.
Yeni evinizde güle güle oturun, bahçeniz güzel olmuş, güle güle tadını çıkartın. Biraz geç oldu ama daha yeni fark ettim, çok şeyler kaçırmışım, tekrar hayırlı olsun. |
Sevgili milla bu bahçe sizi baya uğraştıracak :eek: :D yardım lazım oldu mu bir " A l o " yeter sanal üzerinden çapalarız artık :p:o
|
Sevgili Milla;
Bana gönderdiğiniz arşın börülcelerden sadece 4 tanesi çimlendi. Üzerlerinde iki tane börülce oldu, ismini bilmediğim (muhtemelen bit) siyah minik minik bir böcek bitkinin her yerini sardı. Bende diğer bitkilerime de sararlar diye börülceleri koparıp attım. :( Bu kadar zararlının içerisinde yinede 10 adet tohum elde ettim :D Kudret narının bu kadar verimli olmasına çok sevindim. Meyvelerini afiyetle yiyin :D Size gönderdiğim sarıkız çiçeği tutmadı mı? Bu güzel evin bir köşesinden rapunzelin saçları gibi sarkması çok güzel bir görüntü oluştururdu. Tutmadı ise yeniden gönderebilirim. Saygılarımla ... |
Tekilanın yerinde olmayı kim istemez:)
|
1 Eklenti(ler)
Sabah cümbüşünden bir kare :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Arşın börülceyle olan deneyimine üzüldüm ama hiç olmazsa tohum alabilmişsin o da sevindirici. Zaten olmadı; bende, olmadı Sayın h_dogan da mutlaka 1-2 tohum vardır :) Sarıkız malesef tutmadı. Öyle sarkıcılara da çok ihtiyacım vardı aslında. Evin bir çok kısmı öyle sarkan çiçeklerle süslense çok güzel olacak. Elimde olanlar büyümesin diye hep bardaklarda ızdırap çektirdiğim çiçekler. Şimdi rahattalar ama küçük yere alışmışlar bir türlü serpilip büyümüyorlar. Cüce çiçeklerden oluşan onlarca saksım var :) |
Alıntı:
|
sn.milla,
öncelikle bahçeniz hayırlı olsun. iş tempomuzun yüksekliğinden dolayı bir çok projem hayal olmaktan öteye gidemiyor maalesef. bahçemde tavuk kümesi ve onlara bekçilik yapacak sadık dostu barındırmayı çok istiyorum. her girişimde bulunduğumda çevrem beni bu fikrimden vazgeçiriyor. her gün bahçeye gitmem gerektiği konusunu gündeme getirince vazgeçiyorum. aslında bahçede yaşamak istesek bahçe şartları müsait fakat işimiz ve çocukların şartları uymadığından şimdilik erteliyoruz. Her şeyin hayırlısı diyoruz ... Saygılar... |
Alıntı:
Ben de sıcaklardan dolayı istediğim pek çok şeyi gerçekleştiremedim ama onlardan asla vazgeçmiyorum. Siz de vazgeçmeyin. Hayal ve isteklerinize sıkı sıkı tutunun ki umutla hayata bağlanıp, mutlu olabilin. Bahçeli bir evde yaşamak gerçekten çok keyifli. Özel güvenlik elemanımız Tekila sayesinde çok güvendeyiz :) Sabah kahvem,i bilgisayarı aldım bahçeye geldim. Güzel bir esinti eşliğinde hem forumu geziyorum hem de bahçeye çok alışmış olan iki tane ağaç tavuğunun yem arama serüvenlerini izliyorum. Ben de en kısa zamanda üç tavuk almayı çok istiyorum. Onların gözümün önünde gezmeleri beni çok mutlu edecek. Siz de mutlaka yapabileceğiniz ilk anda hiç ertelemeden istediğiniz gibi bir düzen kurun inşallah. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bahçenin bir köşesinde bana miras kalan :) aleo veralar var. Henüz el atamadım, en az 4-5 saksı var anladığım kadarıyla.
|
1 Eklenti(ler)
Patlıcanım çiçekde :)
|
Aleo lar şahane gözüküyor milla ablacım güle güle büyüt :D
Soğuğa dayanıklımı barı kışı dışarda geçirdimi Hiç baya büyük çünkü evede girmez gibi duruyor ;) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025