![]() |
4 Eklenti(ler)
Birer gün ara ile...
Eklenti 547219 Eklenti 547220 Eklenti 547221 Eklenti 547212 Ranunculus (Şakayık, Düğün Çiçeği, Erengül) |
Masallah
|
1 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Bu sene laleleri karıştırmamak için çok kapsamlı çalışıyorum:D
Eklenti 547517 İlk başta bol miktarda çubuklu dondurma yemek gerekiyor:D Boğazlarımızı ağrıtmadan:D:D Eklenti 547518 Daha sonra sayılarla işaretlemek gerekiyor. Eklenti 547519 Ve rengine göre numaralı çubukları yerine koyuyoruz. Eklenti 547520 Evde de lale arşivinden hangi numarada hangi lale olduğuna baktım mı? Tamamdır. Toplam 13 çeşit lalem varmış, 9 çeşidini karıştımışım. Bu karışıklığı önlemek için daha çook dondurma yemem gerekiyor:D:D (Bu basit yöntemi belkide bilmeyenler vardır diye paylaşma gereği duydum) |
2 Eklenti(ler)
Ve Nergis sezonumu kapatıyorum...
Eklenti 547603 Narcissus-Yellow Cheerfulness (Nergis) Eklenti 547604 Narcissus-Delnashaugh (Nergis) |
:) Kapatıyorum olur mu Sayın telato, asıl iş bundan sonra başlıyor bence. Sulanacaklar, besinleri verilecek, yapraklar kuruyacak, soğanlar çıkarılacak, saklanacak. Bu işlemleri de hep yaptığınız gibi kademe kademe bizlerle paylaşırsınız inşallah...
|
Siz isterseniz elbeteki paylaşırım;) hem yeni çiçek soğanı sevdalıları içinde iyi olur. Şimdi hatırlıyorumda; Ben ilk senemde o kadar tereddüt içersindeydim ki Sayın YeniGine,
Acaba ne zamana kadar sulasam? ne zaman soğanları çıkartsam? soğanlar tam bir dert olmuştu benim için... |
5 Eklenti(ler)
Koçtaş'tan aldığım çitleri uzun yıllar kullamak için...
Eklenti 548003 Eklenti 548004 Eklenti 548005 Eklenti 548006 Eklenti 548007 Hafiften bir zımpara yaptıktan sonra vernik sürüyorum... |
4 Eklenti(ler)
Göl Soğanı; ilk çiçeğini açtığında ne kadar zarif;) bunu bahçe sayfamda hemen yayınlamalıyım dedim;) ama hergün yeni açan çiçeğiyle daha güzel ve zarif oldu:D
Ve hergün bir sonraki gün çektiğim fotoğrafı daha güzel bulduğumdan, bugüne kadar yayınlayamadım, yarın belkide daha da güzel olacak:D Eklenti 548052 Eklenti 548053 Eklenti 548054 Eklenti 548055 Leucojum Aestivum (Göl Soğanı) |
Çit pek güzelmiş. Koçtaş ın internet sitesine baktığımda bulamadım aynısını; 100-120 cm. sanırım uzunluğu, ne kadara almıştınız?
|
Çit 115x25 cm, Sayın TCM fiyatınıda özelden yazayım, sonra Sayın Malina'dan uyarı alıyorum.
|
Leucojum Aestivum (Göl Soğanı)
Kardelen'e çok benziyor. güle güle büyütün. |
Evet ( Göl Soğanı ) Kardelen gibi çok güzel . Aynı ailedenler mi acaba :)
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Çit tek başına bile çok güzel olmuş, çitin arka tarafında neler göreceğiz çok merak ettim, ellerinize sağlık.
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Pek çoğumuzun hayallerini gerçekleştiriyorsunuz, ne mutlu size! Bahçe hayallerimizin bahçesi olunca biz de sıkı takipçileriyiz haliyle...
Sevgili Telato, öylesine güzel ve özenli ki her şey bahçenizde; hayran olmamak elde değil. Hele sayfanın o etiketleri yok mu, işte beni tam kalbimden vuran onlar oluyor. Rizomlar, soğanlar, yumrular deyince; hepsi hayran ediyor beni kendine. Saksıda ne kadar olursa, bulabildiğim her türünü edinmeye, yaşatmaya çalışıyorum ben de. Yer gök saksı oldu ama bu dermanı olmayan bir hastalık... Olsun varsın, böyle hastalıktan zarar mı gelir insana? Sevgi ve selamlarımla... Bahçenizin bereketi bol olsun! |
:) Çok güzel, çok güzel... Çalışmalar, verilen emek harika. Sevgili loveforlife de bizlerin düşüncelerine tercüman olmuş. Ben de bahçenizi büyük zevkle izleyen sıkı takipçilerinizdenim... Bilinee. :)
|
Sayın Akçabardak, Sayın Loveforlife ve Sayın YeniGine
İçten, insanın içini sıcacık duygularla saran, samimi mesajlarınız için ne söylenebilir ki... Sağ olun, Var olun:) |
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
''Ek beni'' diyen glayörlere yer bulundu:D
Eklenti 548470 Daha önce buraya sepette kaplan çiçeği ekmiştim. Eklenti 548471 Sepetin dışında kalan bölümlerede glayör ekiyorum. Eklenti 548472 Birde benim için hiç değişmeyen davranış var, ektiğim çiçek soğanlarının yeşerip yeşermediğini kontrol etmek;) ne yapayım tutamıyorum kendimi:D Kaplan çiçekleri yeşermiş, her şey yolunda... |
Göl soğanı ne kadar narin ve güzel çok beğendim.
Yazmadan duramadım. :))) Bakalım daha ne güzellikler göreceğiz Kolay gelsin. Kokusu var mı? |
Betül Hanım; Göl soğanın uzaktan kokusu gelmediği için hiç koklama gereği duymamıştım, hep bu ön yargıdan dolayı...
Şimdi abimi alıp dışarı çıktım, çünkü ben hafif kokuları alamıyorum:D abime koklattım, kokmuyor betül hanım... |
Gece gece yormuşum sizi.
Benim de alerjik rinitten dolayı koku alma problemim var. Neyse ki benim küçük oğlanların burunları iyi koku alıyor. Ben de bazen onlara koklatırım. Abinize de teşekkür ederim. Saygılar,sevgiler |
Sayın telato, maydonoz tohumlarının üzerine toprak örttünüz mü yoksa açıkta mı kaldılar?
Komşumla kasaya ektiğimiz maydonozlar bir haftayı geçer oldu hâlâ çimlenmedi :( |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025