![]() |
Bodrum var yalnız hiç ışık almıyor. O ortama da dayanamazlar galiba. Sn İsmail Kuzucu ısıtmalı filmlerden bahsetti sera için. Yan balkonu onlarla kapatıp belki sera oluşturabiliriz.
|
sevgili aleydi,çiçeğini gördüm ya bundan sonra ne olursa olsun diyorsun,ama bu da bir tutku tıpkı sukulentler gibi, ben senin yerinde olsam hiç saksısını değiştirmeden, temiz bir saksının içine alıp kışı evin içinde müsait bir yerde geçirmeni sağlardım. üst dalları kurusa bile kökü yumrulu olduğu için bahara tekrar yeşerecektir. tabi kış yaklaştıkça çiçeklere korunaklı yer aramaya telaşı da başlıyor.bu gün ilk yağmur yağdı arkadaşım. çiçeklerin ağaçların yüzü güldü. bende çok mutlu oldum. yeşile hasret gitmişim.tozları bir güzel yıkandı.toprak misler gibi koktu.sevgiler.
|
Alıntı:
Akdeniz 'in Ege 'nin yağmurdan sonra ki halini çok seviyorum. Ohh mis gibi toz toprak kalmamıştır. Sevgilerimle. |
1 Eklenti(ler)
Sevgili Sudenur'dan gelen leş kaktüsüm açtı. İşe başladığından beri foruma giremiyor, görüşemiyoruz. Özlemle anıyorum. Eminim o güzel kalbin bizimle.
Eklenti 578618 |
2 Eklenti(ler)
Yıkılıyorrr:) Kelimenin tam anlamıyla . Öyle çok açtı ki:). Görüntü akşam üzeri. Karanlık çıkmış biraz.
Eklenti 578619 Eklenti 578620 |
2 Eklenti(ler)
Bu da tomurcuk hali. Tam tersini yapıp önce bunu paylaşmam gerekirdi:dilli: Bu seferlik böyle oldu:)
Eklenti 578624 Eklenti 578625 |
Hersey cok guzel arkadasim selluka ise nefes kesici guzellikte, bu sene sellukayi daha buyuyemeden kaybettim, seninkinin acmasina cok sevindim. Bu kadar cicek ve dogasever bir insan balkonu camla kapattirsan bir de kalorifer petegi super olurdu. Babam babaannemin cicekleri icin yaptirdi cok guzel oldu kisin.
|
Çiçeğini gördüğünüze sevindim. Benim selluka sanırım yaşlandı yenilemem gerekecek.
Bu sene tohum yok, pek çiçek açmadı. Tohum çıkarsa da benim fide yapmam lazım. Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sik ugrayamiyorum foruma yoğun ve guzel 1 aylik tatil dönüşü yine yogun bir calisma dönemine girdik. Cicekler sicaktan yeni yeni topralaniyorlar balkondakiler sicaktan cok etkilendi, bu ara hoya sevdasi basladi ki hic sorma. Digerlerinden cok farkli geliyor topraksiz ortamda taş icinde gelisimleri beni cok büyülüyor bir de ciceklense super olacak. Benimkiler seneye umarim ciceklenir, yakinda sayfami acacagim. Bu arada bayramin da mubarek olsun arkadasim😃
Seneye sellukayi tekrar deneyecegim. |
1 Eklenti(ler)
Bu arada hibiscusun yok mu seneye mutlaka edinmelisin yaz boyu surekli acip durdular cok neşeli geliyor bana, 5 cesit oldu ben de seneye sayilari artacak, cok hosuma gitti diger renklerini de edinecegim. Kisa dayanikli olanlari da var ama buyuk saksilarda kisin icerde de aciyormus. Bendekiler ilk senesinde daha. Senin bahce ve balkonuna da cok yakisir.
Eklenti 578705 |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hiç hibiscusum yok ne yazık ki:). Koca bahçede ekecek yerimde kalmadı:). Bu yıl çok çeşit yetiştirdim. Yazın neyse de, kışın yer sorunu çok oluyor. Bunun sonu nereye varacak acaba:). Çiçeklere bakmaktan bu yıl kendime bakamadım:). Sabırsızlıkla bekliyorum, o güzel balkon sayfanı, sevgilerimle. |
5 Eklenti(ler)
Herkese iyi bayramlar:). Sonbahardan önce bahçemin son hallerini sizlerle paylaşmak istedim. Artık cosmoslar yok kaya bahçemde. Sanki çorak kaldı. Onlarca çiçeğim cosmoslar olduğu için büyüyememişler. Cosmoslu görüntüde güzeldi. Güller son demlerinde , hala çok güzeller.
Eklenti 578747 Eklenti 578748 Eklenti 578749 Eklenti 578750 Eklenti 578751 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Lisiler çok güzeller. Yer elması , gölgede kalıp öyle çok uzadılar ki. Tomurcukları var. Sırf o güzel çiçekleri için ekmiştim. Elmalarıda bonus olacak:)
Eklenti 578762 Eklenti 578763 Eklenti 578764 Eklenti 578765 Eklenti 578766 |
sevgili aleydi, bu görüntüleri görünce doğrusu sonbahar değil de, ilkbaharı hatırlatıyor. maşallah güller de hani mayıs ayında açan güller gibi coşmuşlar.bu arada iyi bayramlar.
|
:) Kozmozlar gitti kaya bahçesi kel kaldı deme, zira kaya bahçesi olduğu ortaya çıkmış. Güllerin gerçekten coşmuşlar sevgili aleydi'ciğim maşallah, bu bahçe daha çook çiçeği kaldırır maşallah emeklerine sağlık.
1126 nolu mesajın son karesindeki o kırmızı çiçekler nedir, sanki saksıda gibiler. Maşallah kırmızısına bayıldım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Saksıdaki kırmızı çiçekler sakız sardunya. Sardunyalarım daha yeni yeni açmaya başladılar . Bu halleri çok güzel. Tek sorun kış geliyor. Diğer çiçeklerden tohum aldım. Sardunyaların her türü tohum yapmıyor. Yapsa da tohumdan yetiştirmek zor. Teşekkür ederim sevgili Yeniginem. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Teşekkür ederim Sn Sinbas. Denemek lazım.
|
2 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Karışık görüntüler. Aymı safalar her dem çiçekli. Tilki Mete kardinal sarmaşığı kuş yuvasına kadar uzadı.
Eklenti 579207 Eklenti 579208 Eklenti 579209 Eklenti 579210 Eklenti 579211 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Bahçemin son güzel halleri, biraz tekrar oldu hala çok güzel.
Eklenti 579217 Eklenti 579218 Eklenti 579219 Eklenti 579220 Eklenti 579221 |
2 Eklenti(ler)
Saksıda havuç:))). Bu tohumları çıkmaz diye saksıya ekip, şaşırtmayı unutunca sonuç bu oldu:).
Eklenti 579222 Eklenti 579223 |
4 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025