![]() |
Asıl ben teşekkür ederim, Aleydi ablam yaa ;) o senin kendi gönlünün güzelliği... Tabii ki insan, nerdeyse her gün samimi sohbetler, bilgi paylaşımları vs. yaptığı o güzel insanları bir kerecik de olsa görmek istiyor, benim özellikle görmek istediğim kişiler arasındaydın sen de ablacım ;) ben Tilki Mete'yi, ohoo çoktan gördüm, amaan görmeseniz de olur yani :dilli: şaka şaka, Tilki lütfen kızma bana ha şaka yapıyorum, sen de tabii ki çok değerli bir kardeşimsin, iyi ki varsın ;)
|
ben Tilki Mete'yi, ohoo çoktan gördüm, amaan görmeseniz de olur yani :dilli: şaka şaka, Tilki lütfen kızma bana ha şaka yapıyorum, sen de tabii ki çok değerli bir kardeşimsin, iyi ki varsın ;)
Kızmaz bence, kendisi de şakacı bir arkadaşımız:). Sahi nerelerde o:). Ev mi taşıyor acaba, başka planları da olabilir. Fotoğraf istiyecekler diye mi kayboldu yoksa:):p |
Yok yok keşke öyle olsa Aleydi ablacım ama daha vahim bir durumda maalesef, sayfasına yazmış bugün, bunalıma girmiş, hiç keyfi yokmuş, morali sıfırmış kardeşimizin yaa çok canını sıkmış birileri çok :( :(
|
4 Eklenti(ler)
Hep bu köşeyi seviyorum dediğim,çörekotları tohum yapmaya başladı. Yenileri açcak mı bilmiyorum. Bende yeni bir köşe seçtim kendime:).Lilium, vapur dumanı, zinialar , güller vs
Eklenti 569859 Eklenti 569860 Eklenti 569864 Eklenti 569867 |
2 Eklenti(ler)
Kaya bahçesinin yerinde yeller esiyor. Pardon cosmoslar esiyor:).Cosmoslar kaya bahçesini ele geçirdi. Diğer çiçeklerim için endişeliyim biraz. Çok büyüdüler ve kökleri diğer bitkilere zarar verir mi diye endişeleniyorum. Görüntü olarak pembe tonları ve beyaz görsel şölen oluşturdular. Fotoğraf makinasının çekim kalitesi biraz düşük olduğundan, tekrar çekmek istiyorum. Umarım sıkılmazsınız. Bir yanda da, tekrar çekemezsem diye hemen ekliyorum:).
Eklenti 569869 Eklenti 569870 |
Aaa beni konuşuyorsunuz he :p birkere ben fotodan kaçmam ki sosyal medyada bir sürü fotoğrafım var :) :D
Bana gelince şöyle 1.65 boyum , 15 santim saçlarım :p kahverengi gözlerim kilo vermiyim ya , ya da neyse 65 kilocuk kilom ile bir insanım. aklınızda kurun işte beni napcaksınız forumda fotoğrafımı :p :) |
Yok yok keşke öyle olsa Aleydi ablacım ama daha vahim bir durumda maalesef, sayfasına yazmış bugün, bunalıma girmiş, hiç keyfi yokmuş, morali sıfırmış kardeşimizin yaa çok canını sıkmış birileri çok
Tilki Mete;Aaa beni konuşuyorsunuz he :p birkere ben fotodan kaçmam ki sosyal medyada bir sürü fotoğrafım var :) :D İyi insan lafının üzerine gelirmiş demi sevgili Laleci_03 :). Yakalandık mı ne:):p. Biz de seni merak etmiştik sevgili Tilki Mete:) Böyle keyifli görünce seni biz de mutlu olduk. |
Aynen Aleydi ablam aynen, kuşlar mı söyledi yoksa Mete, hemen yakaladın bizi accık senden bahsettik diye :D iyi bari keyfin yerine gelmiş, mutlusun ya gerisi teferruatı Tilkicim :p ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Beyaz cosmoslar pek güzelmiş.
|
Alıntı:
Evet çok güzeller Sn TCM teşekkür ederim.Hem de çok yoğun bir biçimde çiçeklendiler. Kaya bahçesi için uygun bitki değillermiş. Ben bu kadar boylanacaklarını düşünmemiştim:).Yine de bahçenin ortasında, rengarenk güzel bir görüntü oluşturdular. Tohum yapmaya başladı. Otomatik sulamadan dolayı, çoğu dökülüyor. Yine de bir kısmını toplarım herhalde:). |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
İşte yeniden o görüntüler:)
Eklenti 570021 Eklenti 570022 Eklenti 570023 Eklenti 570024 Eklenti 570025 |
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Liliumlarbeklediğimden daha güzel açtılar.
Eklenti 570032 Eklenti 570033 Eklenti 570034 Eklenti 570035 Eklenti 570036 |
3 Eklenti(ler)
Vapur dumanları beni şaşırtan güzellikleriyle açmaya devam ediyorlar. Tohumdan yetişmiş olması ayrı keyif:).
Eklenti 570037 Eklenti 570038 Eklenti 570039 |
4 Eklenti(ler)
Tohumdan yetiştirdiğim kardinaller çiçeklendi.
Eklenti 570141 Bir kaç genel görüntü, güller yeniden çiçeklendi. Eklenti 570142 Eklenti 570143 Bu güzelleştirici, gittikçe güzelleşti:). Eklenti 570144 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 570145
Eklenti 570146 Eklenti 570147 En sevdiğim şeker pembe:9. Eklenti 570148 Eklenti 570149 |
5 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Beyaz gülüm, kara leke hastalığına tutulmuştu. Kökünden bir karış budamayı düşünüyordum. İşten güçten sıra gelmedi. Galiba güneşin iyileştirici bir etkisi var. Hiç bir ilaçlama yapmadan kendiliğinden düzeldi. Sadece havanın çok sıcak olması dışında, herhangi bir müdahale olmadığından bu yargıya vardım.Bu konuda tecrübeli arkadaşların görüşlerini almak isterim.
Eklenti 570155 Eklenti 570156 |
3 Eklenti(ler)
Alisyumlar bütün güzellikleriyle. Şarşıttığımda bütün çiçeklerini döküp kurumuştu bir kısmı. Pes etmedim bekledim sabırla. Onlar da yeniden canlanıp açarak, beni mutlu ettiler.
Eklenti 570157 Eklenti 570158 Eklenti 570159 |
Sevgili aleydi, her şey yolunda bakıyorum, bahçe tam gaz gidiyor :)
Cosmoslar çok sulanmaktan hoşlanmazlar aklınızda olsun, çok sulandıklarında daha fazla yaprak daha az çiçek oluştururlar. Beyaz gülünüzdeki karaleke hastalığının diğer güllerinize de bulaşmaması için, hastalıklı yaprakları keserek uzaklaştırın, onları hemen farkedersiniz, fotoğraflarda da belli zaten. Alissiumlarınız keyifli görünüyor, seneye bahçenizin her tarafında boy gösterecekler :) Ellerinize sağlık, beğenilerimi bahçedeki masanın üzerine bıraktım :) |
Adeta bir çiçek cümbüşü olmuş harikalar renk renk :D
He bide unutmadan o beyaz kokulu lilyum şahane gelişimi kokusunu tahmin edebiliyorum emeklerinizin karşılığı diye düşünüyorum ve başarılarınızın devamını bekliyorum :D Takipteyim bekliyoruz yeni resimleri |
Alıntı:
|
İltifatınız için teşekkürler ;) sizde çiçeklerinizde övgüyü hak ediyor :D tekrar ellerinize sağlık
Buyrun gezin bekleriz :D |
Alıntı:
Dünya güzeli gencecik bir hanımefendi görüyorum. Burada toplantılar haricinde kişisel fotoğraflarımızı yüklemediğimiz için(böyle bir kısıtlama yok, yanlış anlaşılmasın)hayal gücümüzün yettiği yere kadar canlandırabiliyoruz gözümüzde :) Sanırım 2008 yılında bir karar almıştık, yanılmıyorsam kahvehane başlıklarımızdan birindeydi. Nick'lerimizden kadın mı erkek mi olduğumuz belli olmadığı için bayan arkadaşlarımıza "bey", erkek arkadaşlarımıza "hanım" diye hitap edip sonra da düştüğümüz komik durumdan utanıyorduk. Yalnızca birkaç saatliğine de olsa profillerimize kendi fotoğraflarımızı yükledik. Böylece hayal gücümüzün sınırlarını zorlamadan birbirimizi tanımıştık. Şimdi sizi daha yakından tanıdığım için çok sevindim sevgili aleydi. Sevgi ve muhabbetle... |
Alıntı:
Eski bahçe mesajlarını okurken, sizin o zamandaki güzel sohbet ve arkadaşlığınıza gıpta etmemek mümkün değil:). İltifatlarınız için asıl ben çok teşekkür ederim. Sevgilerimle. |
4 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 570314 Eklenti 570315 Eklenti 570316 Eklenti 570317 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025