![]() |
Alıntı:
|
Maşallah ne güzel renklenmiş bahçeniz. Emeklerinize sağlık. Cosmos adanız da güzel olmuş bence. Seneye güzel bir Kaya bahçeniz olacağına inanıyorum.
Bu arada beyaz çitli gülleriniz harika. Emeğinize sağlık |
Sevgili B e t u l nerelerdeydiniz, özledim o güzel yorumlarınız:). Seneye kesinlikle cosmoslar kaya bahçesinde olmayacak:). Bu kadar büyüyceklerini düşünmemiştim. Yine de görüntüleri o kadar güzel oldu ki, sökmeye kıyamadım. Beğeniler için teşekkür ederim.
|
1 Eklenti(ler)
Ve hasat yapıldı:). Topladıklarımın bir kısmı. Domatesler nihayet kızardı. Hepsi tohumdan yetişti. Bahçemde tohumdan yetişmeyen bir kaç kök biber var. Onun dışındakilerin hepsi tohumdan yetiştirdiklerim.
Eklenti 571379 |
5 Eklenti(ler)
Lisiler yapma çiçek gibi çok güzeller.
Eklenti 571385 Eklenti 571386 Eklenti 571387 Eklenti 571388 Eklenti 571389 |
Tek kelimeyle maşallah,ağız tadıyla yemek nasip olur inşallah. İşte istenilen görüntü bu.
|
5 Eklenti(ler)
Zinnialar o güzel renkleriyle açmaya devam ediyorlar.
Eklenti 571391 Eklenti 571392 Eklenti 571393 Eklenti 571394 Eklenti 571395 |
3 Eklenti(ler)
Teşekkür ederin sn resimsel.Yağmurdan sonra pembe ve sarı çiçekler.
Eklenti 571399 Eklenti 571400 Eklenti 571401 |
5 Eklenti(ler)
Böğürtlenler olmaya başladı.Komşumun böğürtleni, benim tarafıma taşanlar benim. Onun verdiği fidelerden bu yıl meyva yapmış( alt taraftakiler). Benim üç yıllık aldığımın meyveleri ufak ve daha ekşi.
Eklenti 571406 Eklenti 571407 Eklenti 571408 Eklenti 571409 Eklenti 571410 |
5 Eklenti(ler)
Bu akşam çok fotoğraf yükledim. Yinede yüklenmeyi bekleyen çok fotoğraf var. Akşam sefaları renkleri çok güzel oldu. Beyaz, kırmızı, pembe, lila, sarı, toplam 5 renk.Hepsini bir arada görüntülemeyi başaramadım.
Eklenti 571412 Eklenti 571413 Eklenti 571414 Eklenti 571415 Eklenti 571416 |
4 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Yorumlara gelince... Bu güzelliklere verilen emeklere az bile. Bazen kelimeler bile yetersiz kalıyor.::))Ben de teşekkür ederim Sevgiler Bu arada cosmoslar duvar diplerinde de hoş oluyor. :) |
Alıntı:
Çocukken evimiz bahçeliydi. Bu toprak sevgisi çocukluktan geliyor galiba. Sizin çocuklarınızda o sevgiyle büyüycekler ne güzel. Teşekkür ederim sevgili B e t u l aynı şeyi düşünmüşüz. Bazıları fide halindeydi cosmosların, bazılarının tohumlarını saksılara ekmiştim. Onları duvar kenarına şaşırttım. Bahçede yer kalmayınca birazınıda kaldırıma ektim. Tomurcuk yapanlar var. Onlarda mı aynı renk bilmiyorum. Açtıkça fotoğraflarım. Sevgilerimle. |
Sn aleydi birkaç gündür sitede gözükmediniz, ya bahçeden başınızı kaldıramadınız ki bu iyi bir şey
veya tatile falan gittiniz. Merak etmek en doğal hakkımız:) |
Alıntı:
|
Sevgili aleydi, 'Yağmurdan sonra pembe ve sarı çiçekler' kadife çiçeği mi?
|
Alıntı:
19 Mayıs'ta tatile gittiğimde otelden toplamıştım onların tohumlarını. Evet bodur kadife çiçeği sevgili YeniGinem.Senin için yeni fotoğraflar yüklüycem, bir türlü izin vermedi. Net çok yavaş. |
Bu renklerini hiç görmemiştim. Ayrıca akşam sefalarının beyazını, lilasını da görmemiştim.
(Yaz bu görmediklerimi bir kenara lütfen.) Çünkü bundan sonra tabi nasip-kısmet kına, kadife ve şimdi beyaz-lilayı da görünce akşam sefası ekip-dikmeyi düşünüyorum... |
Çok uğraştım nette mi sitede mi ikisi birden mi bilemiyorum, sorun var. Onlarca fotoğraf var elimde yüklemek istediğim. Sabah denerim artık erken kalkmam lazım. Sevgilerimle
|
Fotoğraf yükleyemiyorum. Tek sorun bende mi arkadaşlar?
|
Alıntı:
Sanırım sizin çektiğiniz resimler farklı bir ölçüde çekildi, ben şimdi yükledim sorun yok. Makinanızın ayarlarını tekrar gözden geçirin daha önce bana da olmuştu. Kolay gelsin:) |
:)sevgili aleydi, bahçe almış başını gidiyor. bu ne güzellik böyle görünce içim açıldı. her bir köşesi ayrı güzel,o güzellikleri yaratan paylaşan ellerine yüreğine sağlık.
biz sıcaktan bunalıyoruz, çiçeklerin kavruldu. şükürler olsun kayıplarım yok. selluka çiçeklerini açamadı bile, sıcaklardan tomurcuklarını döktü.senin anlayacağın arkadaşım çiçeklerimin hiç keyfi yok sukulentler hariç,bundan sonra havalar yavaş yavaş serinler diye umut ediyorum sevgiler...... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Arkadaşım havalar serinlesin istiyorsun, ben serinlemesin istiyorum:).Eylül 15 ten sonra bahçeyi bozuyoruz. Oysa domatesler yeni kızarmaya başladı. Bu sene belki kış geç gelir diye umut ediyorum:) Teşekkür ederim bahçem güzel oldu bende beğeniyorum.Her gün yeni bir çiçeğin açmasıyla mutlu oluyorum. Öyle çok fotoğraf çektim, yükleyemiyorum. Şuan eşimin laptopundan yazıyorum. Benimkinde sorun var galiba.Sevgilerimle |
Sevgili Aleydi bahcen ve çiçeklerin harika olmus, hepsi ayri guzel. Bir de tohumdan yetistirebilmenin mutlulugu daha guzel. Gonlunce sevdiklerinle birlikte guzel vakit geçirmeni dilerim icinde mis kokular esliginde. Izindeydim fazla giremedim foruma , sevgiyle kal.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Nihayet lap topum düzeldi. Fotoğraf yükleyebiliyorum, çok mutluyum. Sevgili YeniGinem ve hepiniz için , ayağımda terliklerle , bir sürü fare yılan deliği olan otların arasında bu gül hatmileri görüntüleyip , tohum topladım. İnanılmaz güzeller. Beyaz gül hatmi , krem gül hatmi, pembe, bordo, rengarenk. Katlı gibi görünenlerde tohum alamaddım henüz oluşmamıştı. Bir kaç gün sonra tekrar bakarım. Çok fotoğraf çektim. Ne yazık ki pc çökünce, çoklu küçültme programı silindi. Yeniden kurmak zaman alacak. Şimdilik tek tek küçülttüğüm için. Onca fotoğraf bekliyor:(
Eklenti 573069 Eklenti 573070 Eklenti 573071 Eklenti 573072 Eklenti 573073 |
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
:) Sevgili aleydi toplu halde olduklarında çok daha güzel görünüyorlarmış. Renkler harika, katlıların tohumlarını kaçırma inşallah...
Laptopun düzelmiş sevindim, gözümüz aydın... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025