![]() |
2 Eklenti(ler)
Lisiler yavaş yavaş açmaya başladı. Çok güzeller, Sn kgursana çok teşekkür ederim beni bu çiçekle tanıştırdıkları için. Fidelerin hepsi çok sağlıklı büyüdüler. Hediyeleri ben, üç gün sonra diktiğim için ve kutunun dibinde kaldıları için kaybettim. Yine de ince düşüncelerinden dolayı sağolsunlar.
Eklenti 570318 Eklenti 570319 |
Bitürlü yetiştiremediğim lisi .. İmrendim doğrusu :D
|
Alıntı:
|
Bahçe sadece çiçeklerin veya sebze ve meyvelerin işgal ettiği yer değildir bence
Bahçenin bendeki tam karşılığı HUZUR.dur Ellerinğize sağlık insan böyle bahçede huzur bulmaz mı? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Enes'ciğim bir yandan durumlarına üzüldüm ama diğer yandan da anladığım kadarıyla sağ salim aynı durumda duruyor olmaları sevindirici, ümidini kesme derim, sonbaharda çiçeklerini mutlaka açacaklardır ve çok güzel olacaklar, şu anda benim de yetiştirdiklerimden minikler var büyümeye çalışıyorlar, Eylül başında bahçeye indirmeyi düşünüyorum geç dönem için. Sıcaklar yüzünden etkilenmiş olabilirler, o yüzden sakın söküp atmayın Eylül-Ekim gibi açacaklardır, umarım beni yalancı çıkarmazlar. |
tamamdır ablacım umudumu tekrar kazandım :D bakalım sonuç ne olacak :)
|
Alıntı:
Sevgili aleydi dün kafam biraz karışıktı, yorumlar yapamadım beğeni tuşuna basıp geçiştirdim. Bu gün yorum yapmadan geçemezdim. Bahçeni görmeyeli epey ilerlemeler kaydetmiş, çiçekler coşmuş, güllerin, kozmoslar rengarenk, alisyumlar hepsi, hepsi hangi birisini saysam ki. Salıncak çok güzel olmuş ellerinize sağlık ve tabii ki salıncakta oturan o güzeller güzeli sevgili Adalet Hanımın dediği gibi gencecik bir hanımefendi, maşallah çok tatlısın, huzurla, sağlıkla, sevgiyle bahçenin de salıncağında tadını çıkarmanız dileğimle. Her şey gönlünüzce olsun, sevgiler. |
Alıntı:
ve ya Sevdim Bir Genç Kadını (Sacettin Tanyerli) https://www.youtube.com/watch?v=EPrhCjm-iQY işte o zaman ben bahçe ile bütünleşiyor ve gerekli huzuru yakalıyor ne kadar zaman geçtiğini farkında olmuyorum... :) o işten o işe koşturup duruyorum yorgunluk ne kelime... :) bir de bakıyorum ki hava kararı vermiş... yapılacak tek iş kalıyor,kömürlü semaveri yakıp çayda demlenince işte gün mutlu sonla bitmiştir.:) |
Benim balkonumda bhut jolokia biberim var dunyanin en aci biberi bu ciceklendi ilk cicegini acti. Aradan 2 gun gecti sabah uyandigimda baktim cicek dusmus neden acaba moralim bozuldu yardimci olun lutfen .
|
Alıntı:
Sayın resimsel, mesajınızı okudum. Misafirler geldi aniden yorum yapamadan çıktım. Kusura bakmayın. Hatta yazdıklarımı masa üstüne kaydettim. Sayın resimsel ne güzel ifade etmişsiniz.Sabah uyanıp verandaya çıktığımda çok mutlu oluyorum. Hemen bahçeyi dolaşıyorum.Kuşların cıvıltısı, yemyeşil çimenler, rengarenk çiçekler, arılar , kelebekler. Komşuların günaydın sesleri. Bir de hava güneşliyse, değmeyin keyfime durumları:). Gelen misafirlerde aynı şeyi söylüyorlar, çok huzurlu. Bütün çabamız huzurlu ve mutlu yaşamak değil mi. Teşekkür ederim. Bende sizin o güzel bahçenize hayranım, beslediğiniz canlılarla, temizlik. bakım. düzen ve ışıl ışıl.Sizin de emeğinize sağlık. Güzel ülkem içinde barış ve huzur diliyorum. Sevgilerimle. |
Arkadaşlar sabah misafirim vardı. Az önce diğerlerini geçirdim:). Biraz sonra yine misafirim gelecek:). Kusura bakmayın 5 dakika girdim. Sayın resimsele cevap yazamamıştım. En kısa sürede döneceğim. Çok teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için.
|
Alıntı:
Sevgili aleydi, nezaket zarafet ve üstüne bir de duyarlılık, teşekkür ederim. Sabah selam verdiğimiz kimi insanlar karşılık vermekte nazlanırken; siz bir mesaja cevap verebilmek için çırpınmışsınız, diyecek fazla bir şey yok. Sizinle arkadaş, komşu olanlar çok şanslılar,sanal olsa bile arkadaş olduğum için ben de şanslıyım:) |
Alıntı:
Senin yokluğunda bahçem başka bir havaya büründü ablacım. Çörekotu çiçekleri soldu. Tohum yapıyorlar. Diğer yandan cosmoslar, yıldızlar, liliumlar, lisiler açıyor. Bir kaç ay önce adını bilmediğim çiçekler bahçemde . Bu forum, sizlerin sayesinde, bahçem renklendi. Arkadaşlığınız, desteğinizle,bahçemde ki güzelliklerle, huzurlu ve mutluyum. Hep birlikte sağlıklı, huzurlu,bol çiçekli günlerimiz olsun. Sevgilerimle. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Akşam sefaları, en kalenderlerden biri. Her sene hiç üzmeden kendiliğinden çimlenip çiçeklenen, rengarenk çiçekleriyle. Vefalı bir dost gib
Eklenti 570698 Eklenti 570699 Eklenti 570700 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Ordan, burdan, şurdan:)
Acem halısının çiçekli hali çok güzel Eklenti 570709 Sarı şekerler Eklenti 570710 Sabah sefaları Eklenti 570711 Bahçeye ektiğim sardunyalar daha mutlu Eklenti 570712 Sarılar kırmızılar köşesi çoştu:). Eklenti 570713 |
Ordan, burdan, şurdan en güzel burası:) sabah sabah derin derin nefes almak o görüntü ortamının
havasını solumak ne kadar güzel olurdu:) |
Alıntı:
Evet tıpkı sizin o güzel bahçenizde ki gibi:). |
1 Eklenti(ler)
Bu görüntüye bayılıyorum. Güllerin hep birden açması, mis kokularıyla, rengarenk görüntüleriyle, izlemeye doyamıyorum:).
Eklenti 570769 |
1 Eklenti(ler)
Düğme çiçeği, dün pazardan aldım bu güzeli. Tohumdan ektiklerim sarı kırmızıydı paketin üzerindeki fotoğrafta. hiçbir belirti yok, çıkan olur mu acaba, neyse ümidi kesmemek lazım:)
Eklenti 571105 |
inanılmaz bir şey.Tek kelimeyle huzur
|
2 Eklenti(ler)
Dün inanılmaz güzel bir şey oldu. Kaya bahçesindeki otları temizlemek için araladığımda ( malum kaya bahçesini cosmoslar istila etti.) bir de ne göreyim:). Tatilde bir kaç dal koparıp getirdiğim ağaç minesi büyümüş, bir de çiçek açmış:). Gözlerime inanamadım, öyle mutlu oldum ki. Küçücük, yolculuk etmiş bir dal parçasının, bir de farklı iklimde hayat bulması harika bir duygu.
Eklenti 571107 Eklenti 571108 |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgili aleydi bir zamanlar ben de pembe düğme çiçeğini yetiştirmiştim ama beyazını ilk defa görüyorum, ne kadar güzelmiş beyazı, ben yetiştirdiğimde uzun saplarıyla kesip bir iple bağlayıp çiçekleri aşağıya gelecek şekilde gölgede kurutmuştum, kuruduktan sonra bir vazoya koymuştum, öyle de güzel duruyorlar, pembe ve beyaz bir arada çok hoş görüntü olur sanırım. Bu arada güllerin hepsi birden açınca rengarenk tam bir cümbüş olmuş. |
Alıntı:
Ben yurtdışından tohum almıştım,paketin üzerindeki fotoğrafı beğenip. Adını bile bilmiyordum. Türkçe ismini bulamadım. Sonra sevgili Münevver48'in bahçesinde görünce öğrendim. Tohumları artık çok sıkıldığım için ve geç geldiler.Bahçeye öylesine serptim. Görünürde bir şey yok henüz. Süpriz yapıp çıkarlar mı bilmiyorum:).Çok güzel oldu bunu öğrenmem, kışa girerken kesip vazoya alsam olur mu ablacım. Tohumlarını alırım diyordum:).İkisini birden yapma şansım yok demi:). Güller gerçekten harika oldular teşekkür ederim. |
Alıntı:
Hatta kuruduktan sonra ilk açmış çiçeklerinden tohum bile alabilirsin, sonra da kurumuş hallerini vazoya koyabilirsin. Amaç sadece saplarının düzgün kuruması, çiçekleri zaten plastik gibi kuru çiçek için çok müsait bir çiçek. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025