agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   YeniGine / Site bahçesi (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/30294.htm)

YeniGine 24-06-2013 01:56

:D Yani işte zaten 2 kere geldiler, e ikisinde de birşey yapamadılar. Birincide hiçbir hareket yoktu zaten, ikinci de hiç değilse bir iğne attılar o da yamuldu. Ben de ne yapsınlar ellerinden gelen bu diye düşünerek; sağolun, ellerinize sağlık güle güle diyerek yolcu ettim.
Fakat, şimdi yeni yeni düşünüyorum ki 'Nasıl yani, bu ekip bu tür işler için eğitilmemiş mi, tüyleri şimdi her yere saçılacak, keneler desen maşallah her yerimizde, bunların bir kuduz aşısı bile yok.' Tekrar geliriz dediler ne gelen var ne giden. :( Demek ki beni kandırdılar.

hira 24-06-2013 02:01

yani tek çözüm korkutmak. vallahi açardım bayramlık ağzımı:) sizi işinizden ederim derdim:) siz beni tanımıyorsunuz falan:D

YeniGine 24-06-2013 02:06

:D Yani ben mi? Sevgili hira valla hiç o tür şeyleri başaramam ben. Zaten ilk gelen de dedi 'Ben artık insan sarrafı oldum, seninle ben bu hayvanları vuramam' dediii... Nerdeee o dediğin sözleri sarfedecek kişi?.. Yok öyle birisi :(

hira 24-06-2013 02:14

vallahi fazlasını bile söylerim, sonuçta hiçte hafife alınacak bir konu değil, onlarında işi bu, ya yapacaklar ya yapacaklar. veya ben gidip gerçekten şikayette bulunurum.

YeniGine 24-06-2013 02:20

Sevgili hira; valla çok doğru diyorsun. Ben bir de gelenlere ikramlarda bulundum. Bana cesaret verdin, ben onları tekrar arayayım, fakat bu sefer daha sert bir dille olsun. Sağolasın.

hira 24-06-2013 02:29

sonucu merakla bekliyorum ablacım. iyl geceler.

mandalinleerik 25-06-2013 20:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hira (Mesaj 1173243)
mandalinleerik sende teskin edecek birşey söyle
bari:) kadıncağızın içini karartıyorsun yahu:)

Bu konuda Yenigine'ye yardımcı olursan sevinirim. Ben İstanbul'da olsam hemen koşmuştum yardımına :)
Buradan yazmakla olmaz o iş. En kısa zamanda güzel haberleri bekliyorum hira Yenigine ablamız için sen bu işi becerirsin bence :)

adneser 27-06-2013 01:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1172669)
Sayın mandalinleerik, valla bina önünde aradıkları serin yerler mevcut. 6 tane giriş var ve hepsi de aradıkları serinliğe müsait. Ama ne hikmetse hep benim bina girişim ve üçgen tarlam. :( Mahvettiler bütün çiçeklerimi.
Çok teşekkür ediyorum şebboylar için yaptığınız açıklama beni rahatlattı gerçekten. Zaten hiç dokunmuyorum onlara ki tohum yapsınlar.
Teşekkür ediyorum.

Sayın YeniGine

Hayvancıklar akıllı altı girişin en temizi, bakımlısı ve yeşili sizin gölgeli kapı,niye başka yere gitsinler.;)

Saygı ve selamlar

YeniGine 27-06-2013 01:16

:) Yok zaten gitmiyorlar Sayın adneser, fakat açıkçası ben kenelerinden dolayı da kendilerinden az biraz uzaklaştım, ona da üzülüyorum. Bina önüne de artık fazlaca ilgi gösteremiyorum bakalım ne olacak, nasıl olacak?
Teşekkürleer...

Sudenur 27-06-2013 01:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1172673)
:( Saz ekibimden Postaki... Kıyamam ne kadar masum. Ben uzaktan gördüğümde uyuyordu, dedim fotoğraflayayım bakayım. Yanına yanaşınca hissetti başını kaldırdı ve ben de tam o sırada fotoğraflamışım. :( Çok üzülüyorum ve elimden fazlaca da birşey gelmiyor. Kene dolu üzerleri, düşenleri gördükçe bina görevlisi ile birlikte eziyoruz ve (Söylemeye dilim varmıyor) çıkıyor. İki kere ilaçlamak için geldiler fakat onları görünce kaçıyorlar. Ben de gerçekten çok üzülüyorum, elimden fazlaca birşey gelmiyor, çaresizlik.
Bina görevlisi bugün 'Abla sanki biraz azaldılar' deyince inanın mutlu oldum. Artık hakkımızda hayrlısı diyorum.

:( :( Ahh güzel yürekli ablam.. Ne büyük sevap işliyorsun, hayvan sevgin, yeşile olan ilgin sevgin, insan sevgin, kısmetse bir gün yüz yüze tanışabilmeyi çok istiyorum seninle.. ;)

YeniGine 27-06-2013 01:35

Canımsın Sudenur'um inşallah diyelim, ben de çok isterim seninle yüz yüze tanışabilmeyi ve inan çook da mutlu olurum... İnşallah!..

adneser 27-06-2013 01:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1174211)
Canımsın Sudenur'um inşallah diyelim, ben de çok isterim seninle yüz yüze tanışabilmeyi ve inan çook da mutlu olurum... İnşallah!..

Sayın YeniGine

Sayın Sudenur

Tatıle çıkın Alanya'da buluşun ;) bende buuuuurdayım;)

YeniGine 27-06-2013 01:50

aaaa süper, gecenin harikası diyeyim. Sayın adneser çok teşekkürler, ah ah ah keşkeee... Ama bırakın Alanya tatile bile çıkma ihtimalim yok. Onun için siz buyrun gelin İstanbul'a ben sizi 'Sevgili GÜLSEN İstanbul'a geldiğinde dedim ben seni İstanbul'un en güzel yerine götüreceğim' İstanbul'un en güzel yerine götürürüm Eminönü Çiçek Pazarı.... Buyrun gelin inşallah!..

adneser 27-06-2013 02:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1174215)
aaaa süper, gecenin harikası diyeyim. Sayın adneser çok teşekkürler, ah ah ah keşkeee... Ama bırakın Alanya tatile bile çıkma ihtimalim yok. Onun için siz buyrun gelin İstanbul'a ben sizi 'Sevgili GÜLSEN İstanbul'a geldiğinde dedim ben seni İstanbul'un en güzel yerine götüreceğim' İstanbul'un en güzel yerine götürürüm Eminönü Çiçek Pazarı.... Buyrun gelin inşallah!..

Sayın YeniGine

İstanbul'a gelirsem mutlaka sizin haberiniz olur;) bir eski bir Eyüp'lü olarak uzun zamandır gelmedim yaklaşık 15 sene oldu.:(

YeniGine 27-06-2013 02:10

Çok uzun bir zaman olmuş Sayın adneser; 15 sene dile kolay. Şimdi ne desem ki ben de tereddütte kaldım, gelip şok olmak, üzülmek, acımak, kahretmek de var işin içinde. :( Çok üzgünüm gelin görün ne kadar güzel gelişmeler var, beğeneceksiniz, mutlu olacaksınız, seveceksiniz, sevineceksiniz demek de var. Fakat maalesef gelip hayal kırıklığı yaşamak da var. En iyisi siz kendiniz bilirsiniz diyeyim. :( Çok üzgünüm!..

adneser 27-06-2013 09:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1174221)
Çok uzun bir zaman olmuş Sayın adneser; 15 sene dile kolay. Şimdi ne desem ki ben de tereddütte kaldım, gelip şok olmak, üzülmek, acımak, kahretmek de var işin içinde. :( Çok üzgünüm gelin görün ne kadar güzel gelişmeler var, beğeneceksiniz, mutlu olacaksınız, seveceksiniz, sevineceksiniz demek de var. Fakat maalesef gelip hayal kırıklığı yaşamak da var. En iyisi siz kendiniz bilirsiniz diyeyim. :( Çok üzgünüm!..

Üzülmeyin SnYeniGine gitmesekte kalmasakta o köy bizim köyümüz.

İyisi ile kötüsü ilede, İstanbul sizler orada varsınız ya yeter.

Saygı ve selamlarımla

YeniGine 28-06-2013 00:18

1 Eklenti(ler)
Derler; herşeyde bir hayr vardır... Bu güzelim güvercin komşumun bahçesini sularken nasıl oldu anlamadım tabi pat yere düşüverdi. Dedim eyvah duvara çarptı kanadı kırıldı. Aldım hemen kedilerin bulunmadığı bir yere götürdüm. Fotoğrafı oradan. Sonra başka bir komşum geldi ne yapalım dedik veterinere götürelim. Hemen aldık götürdük çok şükür ki sadece kanadı zedelenmiş. 3-4 gün misafirimiz olacak bakalım. Tabi veteriner beni tanıdı sordu ne yaptınız köpeklerinizi. Anlattım. Bir ilaç var eğer enselerine bu ilacı tamamen boşaltabilirseniz kene, bit, pire kalmaz. 1 tane aldık geldik ve ilk denemeyi Postaki de yaptım ve maşallah çok da kolay oldu. Başardık, sevindik!.. Tabi hemen tekrar veterinere ilaçtan 2 tane daha aldık, kaldılar Kestane ve Boz. :( Ne hikmetse Kestane benden korktu, kaçtı. Komşumla 1 saat kadar uğraştık çok şüküür sonunda ikisini de ilaçlamayı başardık. Bu gece huzurluyum, 3'ünü de ilaçladık. 1 ay gidermiş bu ilaç. İnşallah kurtulacaklar kenelerden, belediyenin başaramadığını biz komşumla başardık valla!.. Huzurluyum o yüzden...

Eklenti 421419

YeniGine 28-06-2013 00:27

2 Eklenti(ler)
Bina önündeki diğer kanamın çiçeği, hem oradan temizlemeye çalışıyorum hem de çiçekleri açınca seviyorum.

Eklenti 421425

Bunlar da hep bahsettiğim bina önündeki temizlemeye çalışırken başka bir yerde öbek oluşturmaya çalıştığım kanalarım. İnşallah derli toplu bir öbek olacaklar. 3 senedir bekliyorum!..

Eklenti 421426

YeniGine 28-06-2013 00:32

1 Eklenti(ler)
Sevgili, sevimli, candan loveforlife'mizden aldığım adını da bilmiyorum söylemişti fakat unuttum bu kadar oldular bilmiyorum doğru mu dikmişim kendisi de görünce beni bilgilendirecektir... Tekrar teşekkür ediyorum kendisine...

Eklenti 421427

mandalinleerik 28-06-2013 00:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1174525)
Derler; herşeyde bir hayr vardır... Bu güzelim güvercin komşumun bahçesini sularken nasıl oldu anlamadım tabi pat yere düşüverdi. Dedim eyvah duvara çarptı kanadı kırıldı. Aldım hemen kedilerin bulunmadığı bir yere götürdüm. Fotoğrafı oradan. Sonra başka bir komşum geldi ne yapalım dedik veterinere götürelim. Hemen aldık götürdük çok şükür ki sadece kanadı zedelenmiş. 3-4 gün misafirimiz olacak bakalım. Tabi veteriner beni tanıdı sordu ne yaptınız köpeklerinizi. Anlattım. Bir ilaç var eğer enselerine bu ilacı tamamen boşaltabilirseniz kene, bit, pire kalmaz. 1 tane aldık geldik ve ilk denemeyi Postaki de yaptım ve maşallah çok da kolay oldu. Başardık, sevindik!.. Tabi hemen tekrar veterinere ilaçtan 2 tane daha aldık, kaldılar Kestane ve Boz. :( Ne hikmetse Kestane benden korktu, kaçtı. Komşumla 1 saat kadar uğraştık çok şüküür sonunda ikisini de ilaçlamayı başardık. Bu gece huzurluyum, 3'ünü de ilaçladık. 1 ay gidermiş bu ilaç. İnşallah kurtulacaklar kenelerden, belediyenin başaramadığını biz komşumla başardık valla!.. Huzurluyum o yüzden...

Eklenti 421419

Sevgili Yenigine bu güzel habere çok sevindim. İnan kene olayından sonra yaşadıklarını anlayabiliyorum. Bende tam barınaktaki köpeklere bakarken senin paylaşımını gördüm ve sevindim. Saz ekibin senin yanında özgür ve çok şanslılar. Umarım ileride kocaman bahçeli bir evin olur Saz ekibin ve senin için içimden bu güzel dileği geçirdim, bakarsın olur :)

YeniGine 28-06-2013 00:36

1 Eklenti(ler)
Hepimiz hep diyoruz ya; göre göre beğeniyoruz, seviyoruz, bende de olsun diyoruz. Daha önce de bahsetmiştim gördüm bir yerde hemen ucundan koparıverdim geldim toprağına şöyle bir sokuşturuverdim. Kaynana diliymiş, sanırım tuttu üzerinde yavrusu bile oluşmuş... Çok sevindim, inşallah çiçeğini de görürüm bu miniğin...

Eklenti 421428

YeniGine 28-06-2013 00:49

4 Eklenti(ler)
Minyatür güllerimin maşallah son halleri!.. Çok hasta idiler, pastı, kara lekeydi, bitti, mantardı, küllenmeydi başlarına gelmedik kalmadı. Fakat sağolsun azbitki site sahibi Sayın Erdal Yüksel'in önerisi; zira ben bütün bitkilerimi kuyu suyu ile suluyorum :( mecburen; 5 litrelik sulara 2 nohut büyüklüğünde limontuzu karıştırarak sulayın önerisini uygulayarak bu sene çok şükür daha bir sağlıklı oldular.

Eklenti 421429

Eklenti 421430

Eklenti 421431

Eklenti 421432

YeniGine 28-06-2013 00:53

2 Eklenti(ler)
İlk açan kadifelerimden...

Eklenti 421434

Eklenti 421435

YeniGine 28-06-2013 00:59

3 Eklenti(ler)
Çalı minem lantana; çok güzel, çok da seviyorum... Pembe-morlusu da var saksıda onu inşallah bahçeye almayı düşünüyorum fakat şu an çiçekli bahçeye alınabilir mi?

Eklenti 421436

Eklenti 421437

Eklenti 421438

YeniGine 28-06-2013 01:04

2 Eklenti(ler)
Bina önünde yine tohumdan yetiştirdiğim iki tanecik aslanağzım. Diğerlerinden henüz hiç ses soluk yok. :(

Eklenti 421439

Eklenti 421440

YeniGine 28-06-2013 01:11

3 Eklenti(ler)
:( Pişmanım bu sene ağırlık veremedim zinniaları ki her sene daha çok olurlardı bütün site etrafında.

Eklenti 421442

Eklenti 421443

Eklenti 421444

YeniGine 28-06-2013 01:13

3 Eklenti(ler)
Bunlar çiçeklenenler, henüz tomurcukta olanlar da var tabi...

Eklenti 421445

Eklenti 421446

Eklenti 421447

YeniGine 28-06-2013 01:20

Sayın mandalinleerik; çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Evet gerçekten ben de nasıl başardım, neden şimdiye kadar düşünmedim deyip deyip duruyorum kendi kendime. Ama gerçekten bugün sevinçli ve huzurluyum. Ah ben bilsem bu kadar basit olacağını şimdiye kadar durur, belediyeyi arar mıydım? Şimdi bu ilaç kenelerden 1 ay, bit, pire 2 ay korurmuş. Yani keneler için bir ay sonra tekrar uygulamak gerekiyor. :( Kıyamam düşünsenize üzerlerinde bir sürü kene ve hep onların kanı ile besleniyor. :( Kıyamam. Ve bir de üstüne ben durmadan, iki büklüm yerlere baka baka ve kaşına kaşına bir hal oldum. :D
Valla bu geceee hafif, rahat ve huzurluyuuum...

YeniGine 28-06-2013 01:28

3 Eklenti(ler)
:D Demiştim her girişe saksı konulur. Bu sardunyalarım da yan blokta bina görevlisinin kapısının önünde; lantanam da orada...

Eklenti 421448

Eklenti 421449

Eklenti 421450

gürcan_keskin 28-06-2013 01:29

Sayın YeniGine çiçeklerinizin yine maşallahı var bu yaz.Bu çiçeklerin güzelliğini gördükçe bir sera açasım geliyor :)
Hatta dün izinliydim bir fidancıya gittim.Dedim bir gezeyim.Birbirinden güzel fidanları,çiçekleri gördükçe insan kendinden geçiyor :)
Bu arada hayvanlara olan dostluğunuzda gerçekten mükemmel.
Sevgilerle...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025