![]() |
Alıntı:
Buradayım, buradayım hiç bir yere gitmedim, arka bahçeye kadar gittim orada çok iş var çoook işler beni bekliyor. Amaryllislerin tohumlarına gelince YeniGineciğim, sizin bildiğiniz doğru, ben bu sene bilerek sadece iki kök tohuma bıraktım biraz çoğaltayım istedim, hepsini bırakmadım. İki sene evvel de bırakmıştım, bir kısmını ben çimlendirdim, bir kısmını da konu komşuya verdim, benim çimlendirdiklerim şimdi iki yaşında ve durumları gayet iyi seneye çiçek açmalarını umud ediyorum. |
1 Eklenti(ler)
Şeftali meyveleri daha bukadarcık ;)
|
2 Eklenti(ler)
Erikler kıp kırmızı oldular.
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Ezan çiçekleri açmaya devam ediyor.
Eklenti 420761 Hezeranların pek tadı yok, bir taraftan da kuruyorlar uyum sağlayamadılar :( Eklenti 420762 |
3 Eklenti(ler)
Haseki küpeleri...
Bu haseki sanki tek kök ama bir dalının rengi başka, nasıl iştir anlamadım :D Eklenti 420764 Hasekiler yeniden açmaya başladılar ;) Eklenti 420765 Kendi kendine çimlenen yıldız çadırı sarılmaya başladı, tomurcuk ta veriyor. Eklenti 420766 |
3 Eklenti(ler)
Geçen seneden kalan lisiler tomurcuklandı
ekinezya da onlara eşlik ediyor ;) Eklenti 420768 ;) Eklenti 420769 Ekinezya da tomurcukta bakalım ne renk açacak ;) Eklenti 420770 |
Yine hepsi çok güzel anne, benim bebişler büyümüş de kenarlarından yavru bile vermişler. Bayılıyorum o miniklere.
Soğanlı yaprak mı çıkarıyor :eek: Allah Allah nazı banaymış demek ki. :mad: ;) Yıldız çadırına çok sevindim, (bana göre) umarım kırmızı olur. Lisianthusların tomurcuk sapı neden o kadar uzamış ki :eek: Bir geleyim kısmetse ... :D |
4 Eklenti(ler)
Dün arka bahçeyle urğraştım, domateslerin yaşlanmış alt yapraklarını temizleyip
kazıklara bağladım sonra da hem biberlere hem domateslere çiftlik gübresi verip son çapasını gübreyi toprağa karıştırarak çapaladım, arkadan da damlama sistemini çalıştırdım gübrenin tadına baksınlar diye :D biberlerim şimdilik ışıl ışıl keyifleri yerinde çok şükür ama domatesler biraz ağaçların gölgesinde kaldıklarından nazlanıyorlar :dilli: |
3 Eklenti(ler)
Biberlerim
Genel durumları şu anda çok iyi ;) Eklenti 421299 Tmurcuklanmaya başladılar Eklenti 421300 Bazıları çiçeklerini gösterdi. Eklenti 421301 |
3 Eklenti(ler)
Bezelye domatesi
Salkım salkım bezelye domateslerim ;) Eklenti 421302 Bunlar artık toplamalık oldular. Eklenti 421303 Yılın ilk kahvaltılık bezelye domatesiyle, sezonu açmış olduk böylelikle ;) Eklenti 421304 |
2 Eklenti(ler)
Altın çilek
Altın çileklerin boyu bir metreyi geçti, aldı başını gidiyorlar :D Eklenti 421305 Altın çileğin ilk meyveleri toplandı ;) Eklenti 421306 |
Dün fena halde yorulmuşum, sıcak bir yandan kan ter içinde kaldım ama değdi,
Bu gün biraz istirahatt ediyorum, sabah yorgunluktan gözlerimi açıp başımı zor kaldırdım. Yarın da ilk misafirlerim geliyor, daha yemekler pişecek, hadi bakalım kolay gelsin. |
Maşallah sayın akçabardak.
Hasat zamanı başlamış :) Çiçekleriniz yine döktürüyor.Meyveler çok güzel görünüyor.Dalından koparıp yemek vardı şimdi... |
Alıntı:
Hoş geldiniz sayın gürcan_keskin. Bahçemi ziyaret etmenize memnun oldum teşekkür ederim. Evet hasat zamanı ufaktan ufaktan başladı çok şükür insanın kendi emekleriyle yetiştirdiği ürünler bir başka oluyor. Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum, bahçem biraz küçük ama buna da şükür diyorum, her şeyden azar azar olunca yetiyor, maksat oyalanmak. Selamlar |
Maşallah, ne kadar güzel ne kadar!.. :D Sitede bahçe sayfalarını gördükçe hep isterdim benim de bahçe sayfam olsun; sağolsun Sayın malina sayesinde oldu. E şimdi sizlerin bu güzelim bahçelerini gördükçe de başladım ah keşke benim de bir bahçem olsaydı demeye... Sevgili akçabardak çiçekler bir yana güzeller maşallah!.. Fakat sebzeler de, hasat da çok güzel... Afiyet olsun!..
|
2 Eklenti(ler)
Günaydın Arkadaşlar
Sabah serinliğinde fotoğraf çekmek pek hoş oluyormuş ;) |
Günaydın Akçabardak, kolay gelsin..
|
3 Eklenti(ler)
Güller
|
4 Eklenti(ler)
./..
|
3 Eklenti(ler)
./...
|
3 Eklenti(ler)
Yıldız çadırı çiçek açtı ;)
|
1 Eklenti(ler)
Kala çiçeğim tohumlarını büyütüyor,
sarardıktan sonra tohumları toprağa gömüyorum baharda hepsi de çimleniyor, bir sürü yavru oluyor sonra şaşırtıyorum. |
1 Eklenti(ler)
Bodur kasımpatıları açmaya devam ediyorlar.
Bir taraftan çiçek açıyor, bir taraftan da kuruyanları temizliyorum, temizlenince daha çok çiçek veriyorlar. Eklenti 422137 |
2 Eklenti(ler)
Bahçemden görüntü
Sedef çiçeği iyice kurudu. Eklenti 422143 Ben de kesip vazoya koydum, kökü tamamen kurumuş, seneye filizlenir mi bilemem. Eklenti 422144 |
2 Eklenti(ler)
Lisianthus
İlk açan lisianthus Geçen seneden kalan iki taneden ilki, bakalım diğeri ne renk açacak. Eklenti 424703 |
1 Eklenti(ler)
Ekinezyanın rengi belli oldu ;)
|
2 Eklenti(ler)
Süs ay çiçeği açmaya başladı
|
çok güzel gir bahçe çiçekler harika elinize sağlık emeğinize sağlık
|
4 Eklenti(ler)
Tek tük açan güller
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025