![]() |
Efendim bahçeniz yine tüm ihtişamı ile güzelliklerini bize sunmakta. Kenarları tırtıklı yaprak güzellerine adeta bittim diyebilirim. Size zahmetler vericem ama tohumlarından bana biraz toplarmısınız sayın alcen.Ben de sadece klasiklerden varda. Tohumlarıda çok arsız biliyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Küpeler kendini artık taşıyamıyor......
|
5 Eklenti(ler)
Diğerleri bizde açtık bizi unutma der gibi bakıyorlar...
|
5 Eklenti(ler)
Bu gün çimlerimiz biçildi,mıntıka temizliğimiz oldu misafir kabul edebilir..
|
Sevgili Alcen, dünyanın en güzel çiçeklerini bahçende toplamışsın.Yanılıyor muyum yoksa cennetin çiçeklerimi bunlar? Bize de tohumları düşer umarım:)
|
Alcen'ciğim, ne yazsam yetersiz kalacak biliyorum.
Küpeler, diascia, sundaville, pholxlar, krizantemler en güzel zamanlarını sergilemişler. Sen bunlara ne veriyorsun da bu kadar şımarmışlar :) Sağlık ve mutlulukla keyfini sür canım, bütün bir yıl bunları görebilmek için bekledik, beklediğimize fazlasıyla değiyor. |
küpe çiçeği aynı elde yapılmış oya gibi MAŞALLAH :)
|
çok güzeller ya...kıyamam........
|
Sevgili alcen hepsi bir harika galiba küpeler ereğliyi daha çok seviyor çok güzel görünüyorlar:)
|
:)Sevgili alcen tabolarınız çok güzel. bende yağlı boya tablo çalıması yapıyorum ve kara kalem çalışması yapıyorum. Daha çalışmanı var mı? Palaştığınız içın teşekürler.:):)
|
Sevgili alcen bahçeniz bir cennet, çiçekleniz birbirinde güzeller. Bahçenizi bizlerle paylaştığınız için teşekürler.:):)
|
Bayıldım bahçenize. İlk sayfadan son sayfaya kadar gezdim. Elleriniz yüreğiniz dert görmesin. Evinizde, bahçenizde sağlıkla mutullukla yaşayın.
|
Hele arkadaşlarınızla atışmalarınız ayrı bir keyif katmış sayfanıza. Yazmadan geçemedim.
|
Çok güzel.
|
Sevgili peyyide, hiç merak etme tohumlardan düşer canım...
|
Adaletciğim,
inan bitkilerime birşey vermiyorum, sadece topraklarında koyun göbresi var. yağmurlarda iyi geldiler sanırım, bahçeler renkli zamanlarını yaşıyor...... Teşekkürler canım, kucak dolusu sevgiler... |
Sevgili Asya Ceylan,
küpeler çok zahmeti olmayan bitkiler, donada dayanıklı üstüne birde bol çiçek veriyorlar bende onları çok seviyorum... Çok teşekkürler.... |
Sevgili müge,
sen bahçeyi götürebilirsin ne istersen, ben senin için kıyarım.... Kucak kucak sevgiler... |
Sevgili günebakan,
küpeler aşırı sıcak olmayan her yeri seviyor, benimkiler sabah güneşi görüyor sadece..... Sevgiler selamlar... |
Sevgili maviş2,
daha yağlı boya çalışmalarım var tabi, bir yıldır resim yapmıyorum inşallah kışa başlamayı düşünüyorum. Senin yağlı boya çalışmalarında çok güzeller canım ellerine sağlık... Çok öpüyorum... |
Sevgili Tunatuna,
bahçeme hoş geldiniz güzel sözlerinize çok teşekkür ederim, bazen öyle tatlı atışmalarımız oluyor arkadaşlarımızla. Tabi hepsi şaka.. Tekrar beklerim selamlar sevgiler.... |
Alıntı:
Gönderdiğin su sümbülünü yaşatmak için nasıl çırpınıyorum bir görsen... Umarım başarır ve seninle paylaşırım. Sevgiler:) |
Alıntı:
Maşallah o kadar güzel ve büyüleyiciki etkilenmemek mümkün değil.Siz ve burdaki bütün yüreğini koyan arkadaşlar doğaya sevdalı insanların bahçelerini, balkonlarını doğa için bişiler yapmalarını gördükçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam size.Mutlu olmakla kalmıyor çok da gururlanıyorum.Benim bahçem yok ama balkonumda ve salonumda yetiştirdiğim 48 adet saksılı bitkilerim var.Eşim ve benim tek hayalimiz bahçeli müstakil bir evimizin olması.İnşallah emeklilikte gerçekleştireceğiz. .Her bitkiye hayat veren ellerinize, gönlünüze sağlık.Bahçenizde, evinizde muhteşemler.Bu muhteşemlikte sağlıklı ve mutlu yaşam sürmenizi diliyorum:)) |
Sevgili alcen, aylar geldi geçti siz gelmez oldunuz.. :( Nerelerdesiniz? Bahçenize siz yokken de bakıp çıkıyorum ama sohbetiniz olmayınca eksik kalıyor, güncelliğinizi özledim.. :))
|
Hasretle bekleniyorsunuz Sayın Alcen
|
Sevgili alcen,
Seninle aynı şehirde olup agaclar.nette tanıştık. Hiç tereddütsüz bizi davet ettin, elimizi kolumuzu bitkilerle doldurup öyle gönderdin. Bahçen gönlün gibi zengin ve güzel, ruhun gibi sanatsal. Ailenle hep mutlu kalın... Mutlu yıllar... Sevgiler |
neredesiniz sevgili alcen?
e gelin hadiiii |
Aylar geldi geçti yoksunuz.. :(
|
Sevgili arkadaşlarım,
uzun zamandır tadilat işleriyle uğraşıyorum, bahçelerim biraz öksüz kaldı baharada az kaldı yakında bol bol görüşürüz inşallah..... Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, görüşmek üzere sevgiler selamlar........ |
Bahçeniz cennetten bir köşe gibi. Ne kadar emek verdiğiniz bitkilerinizin ışıltısından belli oluyor. İyi günlerde sağlık içinde oturun.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025