agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   alcen / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/25714.htm)

alcen 27-06-2012 11:22

Sevgili rhepsağ67,
zaman çok az olduğu için herşeyi sığdırmaya çalıştık canım, birdahaki sefere resimlere bakarız...
Herzaman beklerim, şu an yaptığım resim yok ama bir tabloya başlamak istiyorum
bahçelerin işleri biraz azalsın....
Selamlar sevgiler......

alcen 27-06-2012 11:32

İlksencim,
gelmediğin hata istanbul çok yakın, sen bence emekli olmayı bekleme bi hafta sonu atla gel...
Çok sevinirim, kızımda yok benim zaten birtanecikte kızım olur misafir olmaz
Seni kocaman öpüyor, kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum........

alcen 30-06-2012 20:08

5 Eklenti(ler)
Yaprak güzelleri, gerçekten güzel.....

alcen 30-06-2012 20:13

2 Eklenti(ler)
Biraz daha devam....

alcen 30-06-2012 20:21

3 Eklenti(ler)
Küpeler ve reks begonyalar sabah güneşini çok sevdiler..

Adalet Yağcı 30-06-2012 22:02

Alcen'ciğim, bunlar ne böyle, ben yaparağı güzelleri hiç bu kadar güzel görmemiştim.
Şaka değil, gerçekten bu türünü ilk defa sende görüyorum, harikalar.

Reksler de çok güzel.
Hep çiçeklenen bitkilere hayran oluruz ama, bu yapraklar en az çiçeklenenler kadar güzel.
Ellerine sağlık canım.

jineop 30-06-2012 22:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alcen (Mesaj 992257)

Hemşom yaprak güzelleri yakınımda olsaydı, cemo gibi yapacağımı yapardım. Gelecek sene için not alındı. Çok güzeller canım... Gerçi senin elinden ayrı bir güzel olmuşlar... Bebişimizi benim için de şöyle kocaman öp. Cemoya selamlarımı ilet lütfen.

alcen 30-06-2012 23:18

Sevgili adaletcim,
daha fazla çeşidim vardı, bazılarını kaybettim bunlardan dal kırıp kışın evde bakmayı düşünüyorum, çabuk tutuyorlar nasılsa.....
İstersen hepisinden sanada kırıp ekerim, istersen tohum alırız çiçeklerinden..
Kışın balkon kapının önunde bakabilirsin, dekoratif bitkiler....
Öpüyorum canım.....

Satı Uğurtan 30-06-2012 23:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alcen (Mesaj 992257)

Alcenciğim gerçekten çok güzeller, tek yaprak güzelleri değil tüm bahçen ve sende güzelsin canım çok öpüyorum.

alcen 30-06-2012 23:30

Hemşom,
senin istediğin yaprak güzeli olsun, soğanlı çiçeğinle hemen yollarım.
İstanbula kadar gelir bişey olmaz,zambağınında hepsi açtı dalında çiçeği geçince beraber gelirler bahçene....
Cemoyu sorma, bebek bakıyor geçen gün bir iki saatliğine eve gitmiş, iki kazma vurdum
ne mutlu oldum diyor..
Tabi bahçesinden uzak kaldı birazcık, ama bebeğin yanında daha mutlu anlatırken duyman lazım.
Selamlarını söylerim..
Kocaman öpüyorum canım.......

alcen 30-06-2012 23:38

Satıcım,
Teşekkürler canım arkadaşım, neden geldiğinizde resim çekmedik hadi ben sevindirik oldum sizi görünce kimsenin aklına gelmedi..
Keşke senin kadar güzel insan olabilsem..
Çok çok öpüyorum kendine iyibak arkadaşım....

alcen 02-07-2012 11:44

4 Eklenti(ler)
Hafta sonu ereğlili ağaçlar.net li arkadaşlarla, minik bir yalova gezisi yaptık
önce Atatatürkün yürüyen köşkü..
Sonra yalova termalde.Atatürk arboratum da minik bir tur yaptık.
Ayrınyılı resimleri syüksek arkadaşımız yükleyecektir,bu gezinin mimarıda kendisidir.
Buradan tekrar semacığıma tekrar teşekkür ediyorum.

smnunal 02-07-2012 11:51

Sayın alcen,

Bitkileriniz çok güzel. Özellikle yaprak güzelleriniz tohum veya çelik olarak paylaşmak isterseniz kapımız ve bahçemiz her zaman açık.

Sevdiklerinizle beraber sağlık ve huzurlu bol çiçekli günler temennisiyle muğladan selamlarımla.

alcen 02-07-2012 12:09

5 Eklenti(ler)
Sonraki durağımız.Hayrettin Karaca Arboretum.

Burada arkadaşları görmenizi çok isterdim, tek kelimeyle cennet,hiç görmediğimiz ağaç türleri,süs bitkileri.
Bir ömür verildiği okadar belliki, allah size uzun sağlıklı ömürler versin inşallah Hayrettin Karaca
Sonra serasına geçtik,oradan sonra dönüş, tabi yol üstündeki seralar ereğliye nasıl döndüğümüü tahmin edersiniz......

günebakan 02-07-2012 12:11

Yaprak güzellerini tek geçiyorum harikalar:)

Doğayla Barış 02-07-2012 14:33

Sevgili Alcen bahçen ,çiçeklerin her zamanki gibi nefes kesiyor. :cool:
Katmerli maviş , gaura, sedumlar, küpeler, yaprak güzelleri , reks begonyalar ve şu an aklıma gelmeyen güzellikler aklım sizde kaldı haberiniz olsun :(
Güzel arkadaşların buluşması ne keyifli geçmiş. Yalova geziniz de çok hoş. Fotoğraflar için teşekkürler. Sayenizde biz de sizlerle buluşmuş gibi olduk.
Ağaca asılı şirin bebeğin hala yerinde duruyor mu ;)
Bahçende dolaşmak çok güzeldi. Sevgilerimle.

alcen 03-07-2012 12:34

Sevgili Doğayla Barış,
güzel baktığın için çok teşekkürler canım. Çocukluğumdan beri bitkiler beni hep mutlu etmiştir, bende onların konforlu yaşamaları için elimden geleni yapıyorum......
Ağaçtaki bebeğim üstünü çok kirletmiş, üstünü değiştirip tekrar sokağa çıkacak herhalde ağaca çıkar......

Müge 03-07-2012 22:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alcen (Mesaj 986757)
Sevgili cemo,
sen iste yeterki ben sana bütün yaprak güzellerini yollarım.Bi akşam tekrarlarız sanat müziği faslı, sen merak etme udi bizim nasılsa..........

kimler jagaranda istiyordu adres alayım sizleri çok öpüyorum.sevgiler.çok tatlısınız....:eek::eek:

alcen 03-07-2012 22:45

Canımsıın mügecim, isteyen benim unutmadığın için çok teşekkür edrim daha isteyen varmı bilmiyorum.....
Kucak kucak sevgiler selamlar....

Sudenur 04-07-2012 01:39

Çıkmayı hiç istemediğim bahçenizi uykum geldiği için terk etmek zorundayım sevgili alcen, kocaman kocaman maşallah. Sevgiler.. ;)

Sudenur 04-07-2012 09:40

Rüyalarımın bahçesinden bir süre çiçek fidesi arakladığımı gördüm gece düşümde, avuçlarımdan taşıyordu hayırdır inşallah, üstüm mü açık kalkmış ne?! :p ;)

alcen 04-07-2012 14:50

Sudenurcum, bellimi olur belki rüyanız gerçek olur. Sen sevdiklerinin notunu al......

alcen 04-07-2012 14:54

Sevgili smnunal,
çok özür dilerim sizi nasıl atlamışım, istediğiniz tohum olsun tohumları ziyan etmiyeceğim...

Sudenur 05-07-2012 00:53

Allahım altın bulmuş gibi sevindim. :eek: :D Çok teşekkür ederim sevgili alcen, siz ne uygun görürseniz kabulumdür. Oley! Oley! ;)

alcen 06-07-2012 22:43

4 Eklenti(ler)
En zahmetsiz yetiştirdiğim sukulentlerim,o yüzden onları seviyorum, daha bir geliştiler.....

alcen 06-07-2012 23:03

5 Eklenti(ler)
Birazda bahçeden çeşni yapalım,ortancalar bahçenin her yerini neşelendirdi,mililerim gayet sağlıklı durumdalar..
Yalova toplantısında aldığım klematisim,bu türüm yoktu görünce çok sevinmiştim.
Afrika zambağım ve havuz kenarında baya boylanan bitkiler...

jineop 06-07-2012 23:14

Alcenim sanırım Clematis Jackmanii Superba. Etiketi var mıydı?
Hepsi her zaman yüreğin gibi güzel.

alcen 06-07-2012 23:19

Evet canım, jakmani etiketi vardı..
Teşekkürler canım..

Sudenur 06-07-2012 23:34

Ben yine geldim. ;) Ortancalar ahh o ortancalar, öyle istiyorum ki bahçem de bu güzelliklerden de olsun. :eek: Pek umudum yok ama üç kök alıp diktim, kışı çıkarırlarsa tavuk kesip suyuna pilav yapıp dağıtacağım site çocuklarına. Not alın diyerek gönlümü mest ettiniz sevgili alcen, benim liste doluyor bilginiz olsun. :p

alcen 06-07-2012 23:38

Canın sağolsun sudenurcum...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:36.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025