![]() |
Sevgili rhepsağ67,
zaman çok az olduğu için herşeyi sığdırmaya çalıştık canım, birdahaki sefere resimlere bakarız... Herzaman beklerim, şu an yaptığım resim yok ama bir tabloya başlamak istiyorum bahçelerin işleri biraz azalsın.... Selamlar sevgiler...... |
İlksencim,
gelmediğin hata istanbul çok yakın, sen bence emekli olmayı bekleme bi hafta sonu atla gel... Çok sevinirim, kızımda yok benim zaten birtanecikte kızım olur misafir olmaz Seni kocaman öpüyor, kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum........ |
5 Eklenti(ler)
Yaprak güzelleri, gerçekten güzel.....
|
2 Eklenti(ler)
Biraz daha devam....
|
3 Eklenti(ler)
Küpeler ve reks begonyalar sabah güneşini çok sevdiler..
|
Alcen'ciğim, bunlar ne böyle, ben yaparağı güzelleri hiç bu kadar güzel görmemiştim.
Şaka değil, gerçekten bu türünü ilk defa sende görüyorum, harikalar. Reksler de çok güzel. Hep çiçeklenen bitkilere hayran oluruz ama, bu yapraklar en az çiçeklenenler kadar güzel. Ellerine sağlık canım. |
Alıntı:
|
Sevgili adaletcim,
daha fazla çeşidim vardı, bazılarını kaybettim bunlardan dal kırıp kışın evde bakmayı düşünüyorum, çabuk tutuyorlar nasılsa..... İstersen hepisinden sanada kırıp ekerim, istersen tohum alırız çiçeklerinden.. Kışın balkon kapının önunde bakabilirsin, dekoratif bitkiler.... Öpüyorum canım..... |
Alıntı:
|
Hemşom,
senin istediğin yaprak güzeli olsun, soğanlı çiçeğinle hemen yollarım. İstanbula kadar gelir bişey olmaz,zambağınında hepsi açtı dalında çiçeği geçince beraber gelirler bahçene.... Cemoyu sorma, bebek bakıyor geçen gün bir iki saatliğine eve gitmiş, iki kazma vurdum ne mutlu oldum diyor.. Tabi bahçesinden uzak kaldı birazcık, ama bebeğin yanında daha mutlu anlatırken duyman lazım. Selamlarını söylerim.. Kocaman öpüyorum canım....... |
Satıcım,
Teşekkürler canım arkadaşım, neden geldiğinizde resim çekmedik hadi ben sevindirik oldum sizi görünce kimsenin aklına gelmedi.. Keşke senin kadar güzel insan olabilsem.. Çok çok öpüyorum kendine iyibak arkadaşım.... |
4 Eklenti(ler)
Hafta sonu ereğlili ağaçlar.net li arkadaşlarla, minik bir yalova gezisi yaptık
önce Atatatürkün yürüyen köşkü.. Sonra yalova termalde.Atatürk arboratum da minik bir tur yaptık. Ayrınyılı resimleri syüksek arkadaşımız yükleyecektir,bu gezinin mimarıda kendisidir. Buradan tekrar semacığıma tekrar teşekkür ediyorum. |
Sayın alcen,
Bitkileriniz çok güzel. Özellikle yaprak güzelleriniz tohum veya çelik olarak paylaşmak isterseniz kapımız ve bahçemiz her zaman açık. Sevdiklerinizle beraber sağlık ve huzurlu bol çiçekli günler temennisiyle muğladan selamlarımla. |
5 Eklenti(ler)
Sonraki durağımız.Hayrettin Karaca Arboretum.
Burada arkadaşları görmenizi çok isterdim, tek kelimeyle cennet,hiç görmediğimiz ağaç türleri,süs bitkileri. Bir ömür verildiği okadar belliki, allah size uzun sağlıklı ömürler versin inşallah Hayrettin Karaca Sonra serasına geçtik,oradan sonra dönüş, tabi yol üstündeki seralar ereğliye nasıl döndüğümüü tahmin edersiniz...... |
Yaprak güzellerini tek geçiyorum harikalar:)
|
Sevgili Alcen bahçen ,çiçeklerin her zamanki gibi nefes kesiyor. :cool:
Katmerli maviş , gaura, sedumlar, küpeler, yaprak güzelleri , reks begonyalar ve şu an aklıma gelmeyen güzellikler aklım sizde kaldı haberiniz olsun :( Güzel arkadaşların buluşması ne keyifli geçmiş. Yalova geziniz de çok hoş. Fotoğraflar için teşekkürler. Sayenizde biz de sizlerle buluşmuş gibi olduk. Ağaca asılı şirin bebeğin hala yerinde duruyor mu ;) Bahçende dolaşmak çok güzeldi. Sevgilerimle. |
Sevgili Doğayla Barış,
güzel baktığın için çok teşekkürler canım. Çocukluğumdan beri bitkiler beni hep mutlu etmiştir, bende onların konforlu yaşamaları için elimden geleni yapıyorum...... Ağaçtaki bebeğim üstünü çok kirletmiş, üstünü değiştirip tekrar sokağa çıkacak herhalde ağaca çıkar...... |
Alıntı:
|
Canımsıın mügecim, isteyen benim unutmadığın için çok teşekkür edrim daha isteyen varmı bilmiyorum.....
Kucak kucak sevgiler selamlar.... |
Çıkmayı hiç istemediğim bahçenizi uykum geldiği için terk etmek zorundayım sevgili alcen, kocaman kocaman maşallah. Sevgiler.. ;)
|
Rüyalarımın bahçesinden bir süre çiçek fidesi arakladığımı gördüm gece düşümde, avuçlarımdan taşıyordu hayırdır inşallah, üstüm mü açık kalkmış ne?! :p ;)
|
Sudenurcum, bellimi olur belki rüyanız gerçek olur. Sen sevdiklerinin notunu al......
|
Sevgili smnunal,
çok özür dilerim sizi nasıl atlamışım, istediğiniz tohum olsun tohumları ziyan etmiyeceğim... |
Allahım altın bulmuş gibi sevindim. :eek: :D Çok teşekkür ederim sevgili alcen, siz ne uygun görürseniz kabulumdür. Oley! Oley! ;)
|
4 Eklenti(ler)
En zahmetsiz yetiştirdiğim sukulentlerim,o yüzden onları seviyorum, daha bir geliştiler.....
|
5 Eklenti(ler)
Birazda bahçeden çeşni yapalım,ortancalar bahçenin her yerini neşelendirdi,mililerim gayet sağlıklı durumdalar..
Yalova toplantısında aldığım klematisim,bu türüm yoktu görünce çok sevinmiştim. Afrika zambağım ve havuz kenarında baya boylanan bitkiler... |
Alcenim sanırım Clematis Jackmanii Superba. Etiketi var mıydı?
Hepsi her zaman yüreğin gibi güzel. |
Evet canım, jakmani etiketi vardı..
Teşekkürler canım.. |
Ben yine geldim. ;) Ortancalar ahh o ortancalar, öyle istiyorum ki bahçem de bu güzelliklerden de olsun. :eek: Pek umudum yok ama üç kök alıp diktim, kışı çıkarırlarsa tavuk kesip suyuna pilav yapıp dağıtacağım site çocuklarına. Not alın diyerek gönlümü mest ettiniz sevgili alcen, benim liste doluyor bilginiz olsun. :p
|
Canın sağolsun sudenurcum...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025