![]() |
Hasekiler,
2 Eklenti(ler)
bu yıl baya çoşkulu açtılar....
|
1 Eklenti(ler)
Kartopumun rengi daha tam beyazlamadı.
|
Bu ne buuu clematis mi bu ağzım açık kaldı muhteşem görünüyor sevgili alcen ne kadar güzel çiçeklenmiş maşallah:)))) ayrıca son resimdeki mavi biktiler nedir acaba?
|
Sevgili alcen montana çıldırmış:) Hasekiler harika:) Devamını sabırsızlıkla bekliyoruz:)
|
Alıntı:
Muhteşem bir görüntü..Çok beğendim ve merak ettim ,kaç yılda bu boya geldiğini. Keyifli ve sağlıklı günler diliyorum. Selamlar. |
Amaaaannn .....Alcenciğim, geç geldiniz ama değdi doğrusu....Şakayık harika....Clematis çıldırmış çıldırmışşş..:))....O hasekiler o nasıl şeyler öylee..Pembe olanda haseki küpesi mi...Vallahi tohumundan isterim ben ..Hiç anlamam arkadaşım ..Şahane bir cinsiymişş..
O kartopu çok güzel, de altındakilerde ondan aşağı kalır tarafları yok hanii...:)) Çok teşekkürler bu harika görüntüler için...Ellerin dert görmesin canım...Bu bukadarla kalmaz ... Kimbilir daha neler var neler de ....Meraktan çatlatmadan inşallah paylaşırsınız...:)) seni seviyorum arkadaşım....tekrar ellerine gönlüne sağlık...Görüşmek üzere...Kucak dolusu selam ve sevgiler...:) |
Sevgili Alcen, iyi ki bu clematislerle tanışmışız, inanılmaz bir güzellik olmuş, yabancı dergilerdeki görüntülere benziyor, muhteşem.
Benim clematis hastalığımı biliyorsun, bin çeşit olsa binbirinciye hayır demem :) Montana yerini çok sevmiş, bayıldım ben bu görüntüye, ne olurdu şöyle Ağustos sonuna kadar çiçekli kalsaydı. Pembe hasekilerden tohum için sıraya giriyorum, hem iri hem yoğun açmışlar. Bende iki kök var ama farklı bir tür, çiçekleri çok küçük. Ağaç şakayığın bu rengini çok seviyorum, rüya gibi, çok romantik. Ellerine sağlık canım, diğer güzellikleri merak ediyorum ben de. |
Hemşom,
Montanalı kareyi hemen arka plan yaptım. Sonra hepsine kocaman maşallah çektim. Çok güzel... |
Bahçenizi baştan sona gezdim. Söyliyecek söz bulamıyorum. Nutkum tutuldu. Rüyalarımdaki bahçe diyebilirim.Sizi tebrik ediyorum ellerinize sağlık.
|
Sevgili günebakan,
bu yılki kara kış bahçelere yaradı sanırım,alttaki mavi bitkileri doğadan söktüm ajuga gecen gün cemoyla pembesinide bulduk ektik. Bende seviyorum grup halinde kalabalık durunca. Sevgili acemifüsün, ara ra devam edicem resim yüklemeye, birde sebzeye başladım çok yoğun çalışıyorum sormayın. Sevgili hülya, montanalar çok arsız heralde, bu yıl üçüncü yılı ama ilk ektiğim yıl bu boya ulaşmıştı. Sevgili berrinb, ben sizi kırarmıyım bahçeyi yollarım size tohum neymiş, arkadaşın çok sıkı çalışıyor bu yıl. Birde sebze ekiyorum artık, kamyonmu yüklerim sebze bahçemedem bilmiyorum biraz abarttım sanırım. onlarıda paylaşırım büyüsünlerde. Sevgili Adalet, evet canım klematisleri bende çok seviyorum, montananın dibine birde yazın açanlardan ektim. Gelişimi montana kadar hızlı değil sanırım, bende seninkilere hastayım,haseki tohumlarını severek yollarım, birde pembelerin aynı cinsinin moru var o daha tam açmadı ondanda yollarım. Sevgili jineop, senin soğanlı bitkilerin bende açacak,çiçekleri geçtikten sonra hemen kargoya bindirip yola cıkacak canım. Senin klematislerin yanında benimkilerin lafımı olur hele duvada panoda olan mor bitiyorum ona. Sevgili Elifnaz, çok sağ ol canım, inşallah senin daha güzelleri olur rüyaların gerçekleşir. |
Sevgili alcen Hasekilerin tohumlarına ben de sıradayım:) Sebze bahçenizde, tüm işlerinizde kolay gelsin:)
|
Sevgili acemifüsun,
seve seve canım. |
Alıntı:
|
Bahçeniz bir harika aynı alana sahip yeni bir evim var. Şu an içiyle uğraşıyorum ama bahçede sizden ilham ve heves aldım biraz daha büyük bir oturma alanı olacak sadece. Bir de güneydoğu anadolu iklimine göre bitkiler.
Elinize sağlık sabır ve sevginin sonuçları bunlar. Tekrar tebrikler. |
Form'da bahçesini paylaşan herkesin elinde sihir var sanırım. :eek: Az biraz bana da bulaşır inşallah, çok imrendim, keyifle gezdim bahçenizi. :eek: :o
Sevgili alcen, elinize emeğinize sağlık efenim. :oÇiçekleriniz kadar sebzeleriniz de güldürür umarım yüzünüzü, buzdolabınız dolsun taşsın, afiyette kalınız.. Saygılar, selamlar.. |
Canım hemşom,
feda olsun hepsi sana... |
....
1 Eklenti(ler)
havuz basından bir bölüm.
|
1 Eklenti(ler)
kanayan kalplerim hala çiçegini dökmedi.
|
1 Eklenti(ler)
Buda jineop arkadaşımın bendeki emaneti, ismini bilmiyorum dagdan aldım soğanlarını.
|
bahçenizi gezerken içimden resim gibi çizilmiş demiştim... daha sonraki sayfalarda tablolarınızı görünce zaten dedim bu kadar güzel bir bahçe ancak bir ressamın ellerinden çıkardı...:)) tablo gibi bahçenizde mutlu bir ömür diliyorum...:))
|
Alıntı:
|
Sevgili alcen havuz başı da tablo gibi Maşallah:)
|
Alıntı:
|
Sevğili badboy27,
eviniz ve bahçeniz gönlünüzce olsun inşallah,çok teşekkürler.... |
Sevgili sudenur,
size bulaşmış bile bahçe sevdası, bitkilere düşkünlükle başlıyor..... |
Sevgili redsonia,
çok teşekkürler daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.... |
Sevgili acemifüsun,
tüm resmini çeker koyarım bir ara havuzun teşekkürler.. |
Hemşom,
çiçekleri lilyuma benziyor,hemen gönderemedim yapraklanıverdiler ama lilyum kadar iri değil çiçeklenince resmini koyarım, çiçekler bitince yollarım pembe renk açıyorlar.... |
1 Eklenti(ler)
Çukulata sarmaşıgımda baya keyifli çiçeklendi..
|
3 Eklenti(ler)
Bikaç tanede çeşni olsun.....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025