agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   alcen / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/25714.htm)

alcen 19-06-2014 10:25

1 Eklenti(ler)
Güzel clematisim çok iyi coştu :)

alcen 19-06-2014 10:28

1 Eklenti(ler)
Bu ağacın tam adını bilmiyorum :)

syuksek 19-06-2014 12:24

Sevgili alcencim,
Astilbe, clematis ve son resimde ki agac muhteşemler... Bahçen her daim yenileniyor, sürprizlerle dolu...
Keşke Zonguldak gezimize gelebilseydin, harika bir sera ile çok sıcak bir aileyle tanıştık...e Bahçeni ve seni çok özledik, merak ediyoruz, güzel haberlerini alıyoruz çok sevindik. Sen telaşlarını atlat, biraraya geliriz yine...
Sevgiler

tarla kuşu 19-06-2014 18:02

Sevgili alcen, müthiş bir bahçeniz var. Her şey yerli yerine oturmuş, gerçek bir cennet, gizli bahçe.Ellerinize, yüreğinize sağlık. Bende 3 yıldır bahçemi oluşturmaya çalışıyorum ama daha yapacak çok iş var. Sevgiyle, sağlıkla kalın.....

abk 24-06-2014 17:09

Çiçekleriniz harika ama ben en çok astilbelere bayıldım. Arayıpta bulamadığım için belki de. :)

alcen 24-08-2014 12:10

Sevgili Semacım, bu yıl hem çok kötü hem güzel şeyler oldu hayatımda.. Ablamı eniştemi iki ay arayla kaybettim çok acı oldu hala dinmedi canım, arkadan oğlanı evlendirdim onun koşuşturması nişan düğün iki ayağım bir pabuca girdi ... Şimdi bahçeye yeni yeni gidiyorum ilgisizlikten bahçede çok kayıplarım oldu, ağaçlarda birbirine girdi bir yandan kesiyorum bir yandan dikiyorum Semacım...... Bir gün oturup doya doya sohbet edelim çok çok öpüyorum canım :)

alcen 24-08-2014 12:12

Sevgili Tarla kuşu, sizinde bahçeniz zamanla oturacak çok güzel olacaktır eminim, ben elimden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalıştım bu yıl bahçe biraz ihmal edildi seneye inşallah sağ olursak daha iyi olacak... Çok teşekkürler ederim........

alcen 24-08-2014 12:14

Sevgili abk, çok teşekkürler ederim, astilbeler türkiyede var artık çiçek satan sitelere bakın.......:)

alcen 24-08-2014 12:20

1 Eklenti(ler)
bu yıl ilk açan clematisim....:)

alcen 24-08-2014 12:24

1 Eklenti(ler)
Bu yıl favorilerimden hibiscuslar ilk başta :)

syuksek 16-09-2014 11:27

Sevgili Alcencim,
Tüm yaz yazlıkta olduğum ve siteye giremediğim için mesajını yeni görüyorum, yeni haberim oldu. Başın sağolsun çok üzüldüm.
Oğlun için tebrik ediyorum. Ona ne kadar düşkün olduğunu biliyorum, kimbilir ne koşturdunuz :)
En kısa zamanda biraraya gelelim, çok özledik.
Sevgiler

alcen 23-09-2015 06:23

Günaydııııııııınnn .........:)

1 Eklenti(ler)
Uzunca bir aradan sonra biz geldik, hepinizi çoooookkk özledik.......:)

alcen 23-09-2015 06:36

................

1 Eklenti(ler)
Güller......

YeniGine 23-09-2015 23:23

Sevgili alcen, güzelliklerinizle birlikte hoşgelmişsiniz... Maşallah maşallah gerçekten!..

serkan_istanbul 24-09-2015 18:37

ablam gelmiş hoş gelmiş. güller harika ablacım

alcen 18-11-2015 06:30

Hoşbuldum Sezgin, fırsat buldukca gelmeye çalışıyorum arkadaşım bir araya resim eklemede problem yaşadım......

alcen 18-11-2015 06:44

Sizlerden biraz uzak kaldım ama kalbimden hiç ayrılmadınız......

1 Eklenti(ler)
Burada bu sitede çok şey öğrendim, bitkilerden bir dünya kurdum kendi çapımda.... Ama orada yanlız yaşamamın bencillik olduğunu söyleyen dostlarımın ısrarıyla güzel bahçemi işletmeye çevirdim.......:)

alcen 18-11-2015 06:52

İşte böyle birşey çıktı ortaya :)

1 Eklenti(ler)
Bahçenin bir kısmı......

abk 18-11-2015 15:03

Sayın alcen, hayırlısı olsun. Diğer fotografları merakla bekliyorum. Hem anlatacak çok şeyiniz olmalı. :)

Güler 18-11-2015 18:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alcen (Mesaj 1421155)
Burada bu sitede çok şey öğrendim, bitkilerden bir dünya kurdum kendi çapımda.... Ama orada yanlız yaşamamın bencillik olduğunu söyleyen dostlarımın ısrarıyla güzel bahçemi işletmeye çevirdim.......:)

Sevgili alcen çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun.
Bir an çoook eskilere doğru gittim, senin Foruma yeni üye olduğun ve fotoğraf yükleme çanbaların. Sanırım seninle ilk defa telefonda konuşmuş fotoğraf yüklenin nasıl yapılacağını anlatmıştım sana, bir yandan ben bir yandan cemo.

Daha sonra İstanbu'a gelişiniz, bol bol sera gezmeleri..... seneler nasıl da çabucak geçti. Ve sen bu işi harika kıvırdın, çok büyük ilerlemeler kaydettin. Hem kendine hem de bizlere büyük güzellikler sunmakla kalmadın çevre aşkını-doğa aşkını başkaların da görmesini, hissetmesini sağlayacak girişimlerin oldu, kutlarım seni.

İyi ki varsın canım.

sevgihoca 18-11-2015 21:10

Birazdan sayfanızı gezmeye başlayacağım.Son görüntüler bir harika.İnanın hemen orda olmak isterdim.İşletme demişsiniz herhalde yanlış anlamadım.Hayırlı olsun.

alcen 20-11-2015 07:38

Sevgili Sevgi hoca, sevgili abk çok çok teşekkürler ederim......:) ****** ara ara yaptığım herşeyi sizlerle paşlaşmaktan büyük mutluluk duyarım.......

alcen 20-11-2015 07:56

Canım Güler ablacığım, o günleri hiç unutmadım gece yarıları telefonda yardımlarınızı, resim eklemek için bıkmadan usanmadan anlatmalarınızı ..... Öğrendiğimde nasıl sevinmiştim bitkileri tanırken nasıl heyecanlanırdım ...
İstanbuldaki fener balığınıda unutamadım çok güzel günlerdi hele seralarda nasıl koşturuyorduk, bizi istanbulun bir ucundan bir ucuna götürmüştün sera için bizde hatta bu sitedeki hakkın kolay kolay ödenmez canım....... İnşallah yine görüşeceğiz ben şimdi ufak çaplı iş kadını oldum :) aklıma hayalime gelmeyen işleri yapıyorum çokta mutluyum ara ara çok yorulsamda.... İstanbuldan sırf kahvaltıya gelen misafirlerim oluyor şaşırıyorum .......... İşte böyle canım fırsat buldukca resim ekliyeceğim çok öpüyorum sevgiler.........:)

Güler 20-11-2015 08:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alcen (Mesaj 1421605)
Canım Güler ablacığım, o günleri hiç unutmadım gece yarıları telefonda yardımlarınızı, resim eklemek için bıkmadan usanmadan anlatmalarınızı ..... Öğrendiğimde nasıl sevinmiştim bitkileri tanırken nasıl heyecanlanırdım ...
İstanbuldaki fener balığınıda unutamadım çok güzel günlerdi hele seralarda nasıl koşturuyorduk, bizi istanbulun bir ucundan bir ucuna götürmüştün sera için bizde hatta bu sitedeki hakkın kolay kolay ödenmez canım....... İnşallah yine görüşeceğiz ben şimdi ufak çaplı iş kadını oldum :) aklıma hayalime gelmeyen işleri yapıyorum çokta mutluyum ara ara çok yorulsamda.... İstanbuldan sırf kahvaltıya gelen misafirlerim oluyor şaşırıyorum .......... İşte böyle canım fırsat buldukca resim ekliyeceğim çok öpüyorum sevgiler.........:)

Sevgili alcen, eminim ki sen bu işin altından rahatlıkla kalkarsın azmini biliyorum ve başarılarının daim olmasını diliyorum.
Adresini yazarsan sana bir şey göndermek istiyorum. ;)

Güler 20-11-2015 08:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alcen (Mesaj 1421605)

Sevgili alcen, eminim ki sen bu işin altından rahatlıkla kalkarsın azmini biliyorum ve başarılarının daim olmasını diliyorum.
Belli mi olur bakarsın bir agaclar.net'li grup olarak biz de ziyaretine gelebiliriz... dermişim.

(Adresini yazarsan sana bir şey göndermek istiyorum. ;))

abk 14-01-2016 01:26

Belki yeni fotograflar yuklemissinizdir de ben gözden kacirmisimdir, bir kontrol edeyim umuduyla geldim bahçenize. Ama sanırım cok yogunsunuz. Umarım her sey cok guzel gidiyordur.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025