![]() |
3 Eklenti(ler)
Bunlar kadar güzel çiçek görmedim, bütün yaz boyu sürekli çiçekteler fotoları yeni çektim........
|
1 Eklenti(ler)
Birtanede sukulent ekliyelim........
|
1 Eklenti(ler)
Kapari, bu bitkiyi bozca adada çektim, çok dikkatimi çekti doğada kendi yetişiyor ve sayısız faydası olduğunu söylediler.......
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 448578
Sevgili alcen, hâlâ tam olarak ismini bilmiyorum fakat benimde komşumun bahçesinde vardı, kurudu gitti. Ve gerçekten çok güzel bir çiçek idi, ne istedi de ben sağlayamadım acaba? |
Alıntı:
Boşalan saksıları, bu güzelle doldurmamız gerek:) Toprak hazırlayıp bahcede ucacağım bugün.:dilli: O kendi büyüyen sedum varya çok arsız heryeri sarıyor dikkat et. Yolmaktan bıktım onu.:eek: |
Sevgili yeniğine,
bu bitki tam güneş sevmiyor alacalı güneşte duruyor toprağı kurudukça su veriyorum başşkada bakımı yok......... |
Cemocum, sen nezaman dersen budarız bende çelik yapmadım daha üç rengindende bolca çelik yapabiliriz.........
|
Alıntı:
|
Evet kırmızı kendi karpuzunun açılmış hali,çiçekleri uçuk eflatunla beyaz karışımı sevgili
h doğan........ |
1 Eklenti(ler)
Pembe acem borusu.........
|
1 Eklenti(ler)
Uzun zamandır uğraştığım, bahçe malzemeleri odun kömür koymak için yaptığım kulübem.........
|
5 Eklenti(ler)
Kulübemin arka ve ön bahçesindeki düzenleme çalılmalarım, inşallah baharda çimleri ve çiçekleri canlanınca güzel olacak.......
|
5 Eklenti(ler)
Bahçeme yeni katılan kasımpatılarım..........
|
Çok yoruldun ama değdi arkadaşım.
Şimdi sen, bu kulubeye kıyıp nasıl odun kömür koydun ki? Bir an önce odunu kömürü tüken, oraya bir ocak yapıp, köy odası düzenleyelim. Kışlık yufkaları açarız:) Yülsel in ve senin ellerinize sağlık. Baharda, haika olacak eminim. |
sayın alcen çok güzeller .Ellerize sağlık. odunluk harika eski tuğlalarla. siyah küpe o başka güzel. 991 deki çiçeğin ismi nedir.
|
NELER kacırmısım
|
Aaaaaaaaaaa, emre kardeşim gelmiş hoş gelmiş sefa gelmiş, artık seninde bahçe sayfanı bekliyoruz kardeşim.....
|
Fikreteren bey,
hemen ismini öğrenip yazacağım teşekkür ederim....... |
Sevgili alcen; valla sevgili cemo çok haklı şimdi o kulübeye öyle odundu, kömürdü konmaz zira çok güzel olmuş, ellerinize sağlık...
Sayın Fikret Eren'in de sorduğu gibi 991'deki çiçeği ben de hâlâ ismini bilmiyorum diyerek merak etmiş idim. İnşallah öğrenip bizi de bilgilendirirsiniz... |
merhaba
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu bahçe için yeni bir sıfat buldum MUHTEŞAHANEEEEEEEE..........:D
|
Ay berrincim, çok hoşuma gitti sağol bitanem..........
|
Arkadaşlar sorduğunuz bitkinin adı,callibrachoa.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun...... |
sn alcen beğenmekten öldüm dirildim tekrar beğendim keşke yıldızlı beğenmede olsaydı her bir ayrıntı müthiş bayıldım .Birde bir bahçeyi hasetsiz 40 kere beğenirsen seninde olurmuş diye bişeyler uydurdum :D beğendimde beğendim ellerinize emeklerinize ince gönlünüze sağlık .Rabbim bahçenizde sağlık ve huzurla uzuuun yıllar nasib etsin .
|
Alıntı:
Sevgili Alcen'in bahçesi, benim de beğenerek ve imrenerek gezdiğim bahçeler arasında yer alır. Paylaştığı için teşekkürler... |
Alıntı:
Ne zamandır bahçe sayfasına uğramamanın nedeni buymuş demek... Kulübe çok güzel olmuş - da odun kömür yazık olacak be alcencim... Yine çok estetik güzel bir iş çıkarmışsınız, ellerinize sağlık. Odun kömür depoladığına göre kışı burada Balı'da geçireceğinizi tahmin ediyorum... İlk karda nevaleyi kapıp geliriz ona göre :) Sevgiler |
Atlasınız muhteşem...Saglıkla bol çiçeklerini görün....
|
çok güzel bir bahçe resimler çok güzel. sn alcen nasılsınız.
|
Sevgili alcen,
Güzel bahçenden ve çiçeklerinden mahrum kalmak istemem. Ben seni buradan da zevkle takip ederim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025