![]() |
1 Eklenti(ler)
Yeni açam sukulentim, ben çok beyendim :)))))
|
1 Eklenti(ler)
Daha yakın çekim :))))))))
|
1 Eklenti(ler)
Soğukta kızarmaya başlayınca dahabir güzelleştiler...... :)))
|
Sevgili alcen çiçek açan sukkulentiniz ve echeveria çeşidiniz çok güzel.. çelikleri bile çok alımlı duruyor ;-)
birde kışın dışarıda mı duruyor acaba kar da gördüler mi kendileri |
Sevgili alcen,
Çok güzel açan sukulentin "Cotyledon elishae" imiş. Taner Angay'ın sitesinde görmüştüm. http://www.kaktus.web.tr/SUKKULENT/2 Genel olarak kotiledonlar çok güzel açıyor galiba... Sana ve ailene mutlu seneler dileklerimle... Sevgiler |
1 Eklenti(ler)
Bahçeme yeni katılanlar, heleborus..........
|
1 Eklenti(ler)
Heleborus.............
|
1 Eklenti(ler)
Heleborus........
|
1 Eklenti(ler)
Yaprak döken manolya......
|
1 Eklenti(ler)
Bahçemdeki kır çiçekleri........
|
1 Eklenti(ler)
Bunlarda doğadan :)
|
1 Eklenti(ler)
Çay ağacı.....
|
1 Eklenti(ler)
Ağaç dibinden bir bölüm........
|
doğadan ve kır çiçeklerinize bayıldım sn alcen...
|
Yaşasın alcenin bahçesine bahar gelmiş...
Helleborusların renkleri ne kadar güzelmiş... |
heleborus ları kaçtan aldınız. Güzel renkleri var ve katmerliymiş.
|
Kır çiçekleri harika görünüyor. Aslında doğayı katletmesek bu güzellikleri daha çok görürdük ama neyse. :)
Elinize sağlık. |
Alıntı:
|
sevgili aclen bahçenizi yeni farkettim nekadar güzel rengarek bayıldım demek az kalır her karesi için beyen butonuna basmamak için zor tuttum kendimi o bahçenin içine atlamak isterdim cennet bu olsa gerek kara denizin nemli havasıda çiçeklere yarıyor bizim buralar kişları soğuk ve uzun istediğimiz herşeyi yapamıyoruz size sağlıklı ve yeşil ömürler diliyorum
|
Sn.Alcen
Bu ne güzel bir bahçe böyle. İnsanın bu bahçede yaşlanası gelmez. Umarım bu güzellikler içinde uzun ve sağlıklı bir ömür sürersiniz. Bize yaşattığınız görsel şölen için ayrıca teşekkür ederiz. |
Sevgili arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,
sevgili kaptan kardeşim heleboruslar yurt dışından geldi... Semacım bahçeye bahar yavaştan yavaştan gelmeye başladı, inşallah sebze bahçesini yaparken sizleri bekliyorum canım .......:) |
3 Eklenti(ler)
Bu gün heleboruslarım bahçeden.......:)
|
1 Eklenti(ler)
Ağaç şakayıklar tomurcuklandı.......:)
|
1 Eklenti(ler)
Orkide ağacım çiçeklerini açtı :)
|
1 Eklenti(ler)
Çukulata sarmaşığım bol bol çiçeklerini gösterdi........:)
|
maşallah maşallah
|
Çok teşekkür ederim Sn ocak.......
|
Alceeennn... Obeyaz gelinlik giymiş kır çiçeklerine bayıldımmm...
Bu ne güzellik ya, ne bereketli bir yerde oturuyosunuz, valla niyeti bozup Ereğli'ye mi yerleşsem napsam :) Ağaç şakayığın benimkinden sanırım, ben hiç budama yapmadım boylandı iyice sen buduyor musun? Halleboruslar ise muhteşem. Keyifli bir sezon geçirmeni diliyorum canım. |
Sevgili Alcen merhaba,
Bugün bütün bahcenizi gezdim.. O kadar cok emek var ki, sonucu ortada.. Harikalar.. Tüm çiçekleriniz, özellikle küpelilerinize bayıldım.. Keyfini sürün, Elinize, emeginize saglık, sevgiler |
1 Eklenti(ler)
Astilbeler çok güzel oldular :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025