![]() |
Sevgili tturt,
bizi gelmekle çok mutlu ettiniz hele hazır resimler yüklenmesi sayfaya ne güzel oluyormuş çok teşekkürler arkadaşım........ Sevgili Nilgüne ve göz bebeğimiz egeye selamlar çok öptüğümü iletin lütfen, yükselinde çok selamları var..... Herzaman bekliyoruz sevgiler......... |
Alıntı:
2. ve 4. fotoğraftaki clematislerin isimleri nedir acaba? |
Sevgili uzman16 ,
çok teşekkür ederim isimlerini bilmiyorum........ |
5 Eklenti(ler)
Clematisler şölene devam ediyor.......
|
5 Eklenti(ler)
Sukulentlerde sevenler için.........
|
1 Eklenti(ler)
Yeni açanklematis..........
|
1 Eklenti(ler)
Bir türlü tam açamadı.........
|
5 Eklenti(ler)
Taze yeni çiçekler.......
|
3 Eklenti(ler)
Devam.........
|
5 Eklenti(ler)
Devam........
|
Alıntı:
|
Sevgili yeniğine,
hoş geldin canım benim çiçeklere özel yaptığım bir şey yok...Sadece topraklarını güzel olsun istediğim için orman çürüntüsü ve koyun gübresini karıştırıp bitkileri öyle ekiyorum.... Sevgiler selamlar......... |
5 Eklenti(ler)
Astilbeler açmaya başladı.......
|
5 Eklenti(ler)
Karışık bitkiler.....
|
3 Eklenti(ler)
Memleketimdende birkaç foto...........
|
Bahçeniz harika. Emeğinize ve yüreğinize sağlık . Clematislerinize bayıldım. Çok çiçek açmışlar. Kaç yıllıklar acaba?. Bir de 944 nolu mesajdaki pembe çiçeğin adı ne? Çok güzel.
Toprağınızın çürüntü olduğunu yazmışsınız. Nereden alıyorsunuz? Sanırım dağdaki yaşlı ağaçların altından. |
Sevgili edelvays58,
Klematislerin bazıları üç yıllık bazıları bir yıllık, pembe çiçeği berrinb nin hediyesi ismini hatırlıyamadım teşekkürler selamlar......... |
Sayın alcen,
Çiçekleriniz coşmuş durumda pembe çöpleme çiçeğiniz astibelbeler çok güzel ellerinize sağlık. |
5 Eklenti(ler)
Birkaç bitki.....
|
Çiçekleriniz emeğinizin karşılığını ne güzel veriyor. Nazar boncuğu lazım bahçenize :)
|
Sn.alcen merhaba,
Yeşil-morlu kolyozunuzu nereden tedarik ettiniz? Saygılar. |
1 Eklenti(ler)
Bu sukulentin çiçeği harika açtı......
|
3 Eklenti(ler)
Geçen yıl ektiğim küpeliler daha yeni açmaya başladılar....
|
Sevgili kelebek, kolyozlarımı buradaki çiçekçim getirdi, zannederim yalovadan getiriyorlar.....
|
1 Eklenti(ler)
Camlarımda açtırdığım güllerim........
|
Alıntı:
Teşekkurler |
sevgili sevgice, sorduğunuz sukulentin ismini maalesef bilmiyorum.......
|
4 Eklenti(ler)
Güzel küpeciklerim........
|
hemşerim harikalar yaratmışsın yine memleketimden manzaralar tüm site sakinlerine gitsin karadenizin güzelliğini herkes görsün selamlar saygılar daima YEŞİL VE MAVİ İLE KALIN
|
ha bu arada diğer hamşerimede görüşürsen çok selam söyle [ cemo ] ben uzun süredir siteden uzak kalıyorum
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025