![]() |
Alıntı:
Clematisleriniz ayrı bir güzeller. Birde mavi olana bayıldım. MAŞALLAH |
Sevgili Alcen her şey mükemmel görünüyor ama küpelilere hele ki hasekilerine bayıldııııım.
|
2 Eklenti(ler)
Şakayıklar ve kampanula çok iştahlı açıyorlar........
|
3 Eklenti(ler)
Devam.......
|
4 Eklenti(ler)
Devam........
|
1 Eklenti(ler)
Klematislerden açanlar..........
|
1 Eklenti(ler)
Kırmızısı......
|
1 Eklenti(ler)
Devam........
|
Bu bahçeye bir daha girermiyimmmm...?? Kaalbim çatlayacaktı ,güzelliklerdenn..Neredeyse zamansız mefta olacaktımm ,güzel arkadaşım yaaa....:)))
Nereye bakacağımı şaşırdım...Resimlerden bu kadar heyecanlandım: İyi ki yakınlarımda değil bu bahçe..... Tehlikeli.....Gezilmeeezzzz...:))) |
Alıntı:
Ellerinize sağlık müthiş açmışlar. Geçen mesajlarınızda bir tanesini zorla açtırmıştınız bunlar da korkmuşlar mı ne? :) |
Canım berrincim, sağğol güzel arkadaşım ben senin bahçene hayranım esas güzel gözle baktığın için güzel geliyor.....
Teşekkür ederim canım arkadaşım........ |
Sevgili hdoğan bu klematislerden köyde başka yerde yok ama ereğlide cemo arkadaşımda var.....
Açtırmaya çalıştırdıklarım hala açmadılar tomurcuktalar inşallah bir haftaya kadar açarlar, arada yürüyen çiçeklerim oluyor ama görmemezlikten geliyorum..... Sağlıcakla kalın sevgiler......... |
3 Eklenti(ler)
Yalova gezisi hatırası şebboylarım.......
|
4 Eklenti(ler)
Bu gün çok güzel bir gün geçirdik,sevgili tturt eşi nilgün ve yakışıklı egemiz eregliye ziyaretimize geldiler bizi çok mutlu ettiler.......
Önce cemonun bahçesine gittik.......... |
5 Eklenti(ler)
Cemoda kahvaltımızı yaptık, bitkileri dolaştıktan sora bizim bahçeye gittik.....Biraz oturup serinledikten bitkileri inceledikten sonra köseağzına indik,Orada akşam yemeğimizi deniz kenarında yedik ve geri dönüş saati geliverdi......Günün nasıl geçtiğini anlamadan bitiverdi ve arkadaşlarımızı hafif bir burukluk içerisinde yolcu ettik........
|
Sevgili alcen, güzel bahçende dolaşmak çok keyifli oldu.
Clematislere, küpe çiçeklerine bayıldım. Her tarafta apayrı bir güzellik var. Dediğin gibi uğraşmadan olmuyor bunlar. Yoruluyoruz ama güzellikleri gördükçe de değiyor bu yorgunluğa değil mi? Sağlıkla, huzurla doya doya tadını çıkar arkadaşım. |
Sevgili güler ablacım,
sayfama hoş geldin safalar getirdin, bu yıl çok bahçemle ilgilenemedim eşim rahatsızdı ama bahçem beni mutlu etmek için baya çabaladı....... Uğraşmayınca olmuyor tabi şimdi tadını çıkarma zamanı ama sebzeler başladı bu gün domates fidelerimi daha yeni ekeceğim inşallah..... Çoooooookkkk çoooooooookk öpüyorum kendine iyi bak canım.......... |
Sayın Alçen
Bahçenizi gezdim girdiğim kapıyı kaybettim .bana yardımcı olurmusunuz
Hepsi fevkalade tebrikler iyi günler |
Sevgili ahmeter, keşke ben evdeyken gezseydiniz biraz karışık gelmiş olabilir aslında çok dolaşık değil yollar, ama ziyaretinize çok sevindim, sizler kadar olamayız tabi çok yolumuz var çok. Sağolun varolun herzaman beklerim sevgiler saygılar.......
|
3 Eklenti(ler)
Yeni açan şakayıklarım, taze taze bu clematiside bu yıl ektim kırmızı diye almıştım ilk çiçeklerini açtı.......
|
3 Eklenti(ler)
Küpelilerde faliyette, fideden yetiştirdiklerim daha gelişemediler ...........
|
merhaba sevgili alcen.bahçenizi gezme imkanım yeni oldu.herşey mükemmel.geçen yıl kayınvalidenizden aldığınız sarkan begonyalarınıza bayıldım dersem yalan olmaz.Geçen yıl bende de vardı o kadar güzeldiler ki.Altı saksı begonyam birden kurudu malesef:( Ankara'da gezmediğim sera kalmadı bir türlü bulamadım.İnşallah sizinkilere birşey olmamıştır.Güle güle büyütün bütün bitkilerinizi...
|
3 Eklenti(ler)
Dün sevgili Cemo'nun bahçe sayfasında Cumartesi günü Ereğli ziyaretimizi anlatmış ve fotoğraflar eklemiştim. Bugün de Ereğli gezimizin 2. Bahçesindeki misafirliğimzden bahsedeceğim.
Sevgili Alcen sana ve sevgili eşine çok teşekkür ediyoruz. Eşinin hastalık telaşı arasında bizlerle tüm gün ilgilenme inceliği gösterdiniz. Yüksel bey hastalığına rağmen bizlerle ilgilendi. Hele Ege Yüksel amcasının yanından omzundan hiç ayrılmadı. Eşinizde Ege ile çok ilgilendi sağolsun. Yüksel Bey'e bir torun gerekiyor artık :) Sevgili Alcen bu sene bahçesi ile çok ilgilenemediğini söylesede bahçesi Ereğli'de adeta saklı bir cennet. Bahçeye ilk girişimizde hemen Erik ağacından erik yemeye başladım. Bahçede sohbet çok güzeldi. Çekebildiğim kadar fotoğraf çektim. Birazdan eklemeye başlayacağım. Sevgili Alcen'e bahçesi yetmemiş sebze bahçesi için yan tarafta bir yer almış burada da sebzelerini yetiştirmeye başlamış. Sevgili Alcen 5 sokak köpeğinede ev sahipliği yapıyor onlara bakıyor. Bu köpeklerden iki tanesi de bize ev sahipliği yaptı. Hem sevgili Cemo'nun hemde Sevgili Alcen'in bahçesinde çok çeşit var. Sevgili Alcen'den de ganimetlerimizi alıp, hep birlikte Köseağzına gittik. Orada yemek yiyip sohbet ettik. Sevgili Cemo'nun bahçesinden de dönüşte ganimetlerimizi aldıktan sonra bize Ereğlinin içine kadar eşlik ederek yolcu ettiler. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Sizler gibi değerli dostlarımız olduğu için çok mutluyuz. Sevgili Alcen'in bahçesinden fotoğraflara Ege ve Yüksel amcası ile başlayalım. Keyifli sohbetlerin yakalanmış bir anı ile devam edelim. Eklenti 407622 Eklenti 407623 Eklenti 407624 |
5 Eklenti(ler)
Sevgili Alcen'in bahçesinden fotoğraflar.
Eklenti 407630 Eklenti 407626 Eklenti 407627 Eklenti 407628 Eklenti 407629 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 407631 Eklenti 407632 Eklenti 407633 Eklenti 407634 Eklenti 407635 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 407636 Eklenti 407637 Eklenti 407638 Eklenti 407639 Eklenti 407640 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 407641 Eklenti 407642 Eklenti 407643 Eklenti 407644 Eklenti 407645 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 407646 Eklenti 407647 Eklenti 407648 Eklenti 407649 Eklenti 407650 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 407652 Eklenti 407653 Eklenti 407654 Eklenti 407655 Eklenti 407656 |
5 Eklenti(ler)
Sevgili Alcen'in bahçesinden de son fotoğraflarımız clematislerden.
Eklenti 407657 Eklenti 407658 Eklenti 407659 Eklenti 407660 Eklenti 407661 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025