agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   alcen / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/25714.htm)

cemo 18-06-2012 20:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alcen (Mesaj 986281)
Tohumdan yetiştirdiğim yaprak güzellerim,Cemo büyüklerini almıştı ama onlar benim için büyüme gayreti içindeler.

Benden sonra hayli büyüyenler var. Yarın bahcene bir dalayımda, şu iri yaprakgüzeli fidelerini aparayım:)))

Canım, çok güzel sofra ve gönül güzelliğin için teşekkürler. Ama ben mutfağı değil, türküleri alayım,(udi süperdi, sevgilerimi yolluyorum;)) sen mutfağında mutlu mesut yaşa:))

alcen 18-06-2012 21:07

Sevgili Kiraz,
gercekten çevrem güzel, orman yemyeşil yeşilin her tonu var.
Çok teşekkürler canım...

alcen 18-06-2012 21:26

Sevgili cemo,
sen iste yeterki ben sana bütün yaprak güzellerini yollarım.Bi akşam tekrarlarız sanat müziği faslı, sen merak etme udi bizim nasılsa..........

dağçiçeği 18-06-2012 22:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alcen (Mesaj 985717)
Sevgili dağ çiçeği,
Gelmeni seninle tanışmayı çok isterdim, belkide tanıyorumdur biz belkide akrabayız biliyormusun canım,ama aynı köyden olduğumuza baya sevindim kendime bi yandaş buldum bitkiler konusunda beni anlayabilen.......
Evin yerini biliyorsun bi alode atla gel herzaman beklerim konuşacak çok şeyimiz olur..
çok çok öpüyorum...

Sevgili Alcen,
Bende tanışmak için can atıyorum.En kısa zamanda gelmek ve tanışmak istiyorum.Sizin gibi doğa ve bitki sever insanların olması hele ki bu kadar benim yakınımda olması benim için bulunmaz nimet.En büyük takipçiniz ve öğrenciniz olmaya adayım :)
Saygılar,sevgiler..

maki01 19-06-2012 16:04

Sevgili alcen,

Hani nefesim tutuldu denir ya tam olarak onu yaşadım bahçeni gezerken. Çoğumuzun hayallerini süsleyecek bir bahçe, her köşesi ayrı bir gizli cennetmiş arkadaşım.

Yurdumun cennet yöresinde yarattığın bu güzel bahçede mutlu, sağlıklı upuzuunn yıllar diliyorum güzel arkadaşım...

alcen 20-06-2012 15:09

Sevgili dağ çiçeği,
her zaman beklerim canım, gelirsen çok memnun olurum........
Selamlar sevgiler.....

alcen 20-06-2012 15:23

Sevgili maki01,
bahçeme hoş geldiniz sefalar getirdiniz, sizlerden olumlu güzel sözler duymak
çok güzel, demekki emeklerim boşa değil diyorum..
Ziyaretinize çok memnun oldum,sizin gibi güzel insanları tanımak ayrı bir güzellik
o güzel toplantıyı hiç unutmuyorum. Buradan hepinize tekrar ayrı ayrı teşekkür ediyorum...

Fıstığı mıncıklaya mıncıklaya öpüyorum.....
Kucak dolusu sevgiler yolluyor kocaman öpüyorum arkadaşım...

ciceksever70 20-06-2012 15:29

Sevgili Alcen, her zaman keyifle geziyorum bahceni, hele o güzel evin ve essiz sofra düzenlemelerin yok mu... Ormana giden yolu, sizin ordaki dogayi bizim buraya cok benzetiyorum. Biz de kapidan ciktik mi ormana gitmeyi cok seviyoruz cocuklarla. Bu yaz cemo ve sen cok calistiniz cok güzel görüntüler sergilediniz bize. Elinize saglik. Adacaylarimi ayri ayri dikmistim sizden kiskanip ikisini yanyana ektim bakalim sonuc ne olacak? Resimler cok güzel, mesajlastigimiz diger üye arkadaslari görmeyi hep cok seviyorum. Insan tanisiyormus gibi hissediyor. Cemo da cok havali cikmis resimlerde. Hepinizi öpüyorum.

alcen 20-06-2012 15:45

Sevgili çiçeksever70,
sen ne yaparsan güzel yaparsın,yaptığın bütün güzellikler ortada her yerin cennet gibi.....
Birde küçük bebeğin olduğu halde, esas taktiri sen hak ediyorsun canım,bu yıl sebzede yaptığımız için bizi yordu biraz bahçeler..
Ama yorulmaya değdi,dün salata için salatalıkları bahçeden topladım onun zevkide ayrı..
Ereğlili agaçlar.net arkadaşların hepsi çok şeker, birde zevkler ortak olunca sohpetin dokunma keyfine, sanki yıllardır tanışıyormuş gibi oluyor insan....
Güzel gönlünden geçen sözlerin için, çok teşekkürler arkadaşım.....
Sevgilerimi yolluyor, çok kocaman öpuyorum.........

syuksek 20-06-2012 16:00

Havuz çevresinden detaylar...
3 farklı adaçayı, turuncu-laci hercai menekşe, sedumlar...
Eklenti 308987

Bu çiçeklerin tam ortasında duran şeyi ilk kim bilecek bakalım ;)

alcen 20-06-2012 16:12

Ben hemen bildim semacım,cemonun hünerlerinden valla.....

ciceksever70 20-06-2012 18:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alcen (Mesaj 987641)
Sevgili çiçeksever70,
sen ne yaparsan güzel yaparsın,yaptığın bütün güzellikler ortada her yerin cennet gibi.....
Birde küçük bebeğin olduğu halde, esas taktiri sen hak ediyorsun canım,bu yıl sebzede yaptığımız için bizi yordu biraz bahçeler..
Ama yorulmaya değdi,dün salata için salatalıkları bahçeden topladım onun zevkide ayrı..
Ereğlili agaçlar.net arkadaşların hepsi çok şeker, birde zevkler ortak olunca sohpetin dokunma keyfine, sanki yıllardır tanışıyormuş gibi oluyor insan....
Güzel gönlünden geçen sözlerin için, çok teşekkürler arkadaşım.....
Sevgilerimi yolluyor, çok kocaman öpuyorum.........

Sana mesaj yazdiktan sonra baktim kizim misil misil uyuyor, hic programimda bahce calismasi yokken yine dayanamadim 16.30 da ciktim 17.45`te eve girdim. Deli kizin ceyizi drenaj duvarimin üstünü cok uzadigi icin el makasiyla bictim. Kiyafetlerimden su damliyordu 35 derece sicakta inan parmaklarimin ucu sizliyor ama cok güzel oldu o yüzden hic yorgunlugum gözümde yok. Bahce benim terapi yerim. Esim icin de ayni sey. Kafamiz bozuldugunda, cok yorulup bunaldigimizda kendimizi bahceye atip iki ot yolup iki cicek suluyoruz hemen stresimiz gidiyor. Doga da bu sevgiye cok güzel tesekkür ediyor. Ben bu yil fazla sebzeyle ugrasamadim biraz fasülye, salatalik maydanoz filan iste. Kizim cok zamanimi aliyor. Cocuklar biraz büyüyünce daha cok zaman ayiracagim insallah. Sevgiler Eregliye.

alcen 21-06-2012 20:58

1 Eklenti(ler)
Bahçemin genel görüntüleri.......

alcen 21-06-2012 21:10

5 Eklenti(ler)
Bir tane daha,
ilksenciğimin ahtapot çiçeği, ve bikaç tane kıyı köşelerde kalanlardan............
Dağınıklık için özür........

jineop 21-06-2012 21:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi syuksek (Mesaj 987651)
Havuz çevresinden detaylar...
3 farklı adaçayı, turuncu-laci hercai menekşe, sedumlar...
Eklenti 308987

Bu çiçeklerin tam ortasında duran şeyi ilk kim bilecek bakalım ;)

Yuva gibi bir şey sanırım:D

alcen 21-06-2012 22:22

Hemşom, bilemedin........

limon 21-06-2012 23:27

Taze gübre, nam-ı diğer tezek. :)

alcen 21-06-2012 23:33

Sevgili limon,
siz bildiniz bravo valla....
Cemo haberim yokken koymuş gübre olsun diye,semada fark etmeden resim çekmiş yani ben masumum......

jineop 21-06-2012 23:51

He he:D Ben de biiyorum onun o olduğunu, ama hemşomun bahçesini ooo götürmüş demesinler istedim:D

alcen 22-06-2012 02:27

Dediler bile hemşom, cemoyla semanın tuzakları bana......

syuksek 22-06-2012 09:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alcen (Mesaj 988288)
Dediler bile hemşom, cemoyla semanın tuzakları bana......

Valla ben masumum, cemo özellikle arayıp söyleyince farkettim :D
Bahçenin adının da "...lu bahçe" ye çıkması ile hiç ilgim yoktur :p

Sanki cemonun bahçesinde, bizim balkon saksılarında başka bir şey mi var, ama yıllardır beceremediğim sakız sardunyalarım bir coştu ki sorma...

Sevgiler

alcen 23-06-2012 23:30

2 Eklenti(ler)
Balon çiçekleri açmaya başladılar,geçen yıl cemonun tohumdan yetiştirip verdiği fideler...
Teşekkürler arkadaşıma......

alcen 24-06-2012 00:13

3 Eklenti(ler)
Yumrulu begonyalarım geçen yıldan, kış boyu hiç sulanmadılar ve bu yıla neşeli uyandılar..

alcen 24-06-2012 00:21

2 Eklenti(ler)
Sundavilin bu yıl pek keyfi yok gibi,bakalım ilerleyen zamanda belki eskisi gibi
çoşar diye umud ediyorum......

Adil 24-06-2012 09:58

Güzel bir mekanınız var.Kendinize güzel bir dünya kurmuşsunuz tebrik ederim.Her şey harika görünüyor.Bu kişinin kabiliyetiyle ilgili olsa gerek.Bu güzellikleri sanatçı ruha sahip kişiler düşünebilir.Ellerinize sağlık.
Saygılar selamlar efendim.

Müge 26-06-2012 13:37

ben geliyorum..........

rhepsag67 26-06-2012 16:22

Sevgili Alcen, o kadar geldikten sonra resimlerini göremediğime çok üzüldüm, sonradan düşününce:(
Resimleri sormaya bile, fısat bulamadım, çiçeklere, çevreye bakmaktan:)
O güzel sanatçı ruhuyla yapılmış yeni resimlerinizi de görmek ümidiyle...

Sevgi ve selamlarımla...

ilksenozturk 27-06-2012 07:20

orda olmak istiyorum ben,
emekliliğe de daha çok var, şimdilik misafirlikle başlasak mı? ;)

alcen 27-06-2012 11:13

Sevgili adil,
sizlerden güzel sözler duydukca, kendimi mutlu hissediyor bahçelerde parçalanıyorum.
Daha iyi daha güzel yapabilmek için.Bu övgüleri hak ediyorsam ne mutlu bana çok teşekkürler ederim....
Selamlar sevgiler......

alcen 27-06-2012 11:16

Sevgili mügecim,
hemen gel bekliyorum canım...
Kocaman öpüyorum seni.....

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025