![]() |
5 Eklenti(ler)
Küpelere son.
|
5 Eklenti(ler)
Her sabah begonyaya bakmadan, fesleğen kokusu koklamadan ve çay içmeden evden ayrılmam. Yanında da fesleğen kokusu güzel oluyor. (Tabii ramazandan önceydi). Şimdi sadece bakıyorum.
|
1 Eklenti(ler)
İnsan isteyince her zaman kendini mutlu edecek birşeyler bulur. Şimdi ramazan başladı. Benim melisada açmaya ve mis gibi kokusunu yaymaya başladı. Sabah çay değil ama sahur yemeklerimi melisanın kokusu eşliğinde yiyorum. Bu da beni çok mutlu ediyor. Çom az açtı ama muhteşem kokusu var. Bu zamana kadar böyle yoğun bir kokusu olan çiçek görmedim. Gerçekten harika:)
|
1 Eklenti(ler)
Ceylan sardunyam 2. kez açmaya başladılar.
|
1 Eklenti(ler)
İpek çiçeğim.
|
4 Eklenti(ler)
Petunyalar birer birer kuruyor. Neden kuruyor anlamadım. 2 kök kaldı.
|
5 Eklenti(ler)
Balkondaki diğer çiçekler.
|
4 Eklenti(ler)
Balkona devam..
|
5 Eklenti(ler)
2 Aydır beklediğim kaktüs nihayet açtı. Bir açtı pir açtı. Maşşallah. Bir tanede yavru çiçek var.
|
5 Eklenti(ler)
Devam..
|
Sevgili Gülsu,ağzım açık gezdim hem küçük evin bahçesini hem balkonunu.Hele küçük evin geriden papatyalar arasında çekilmiş kareye bittim masal gibi. Küpelere gelince biliyorsun olay farklı bir boyuta geçiyor:))Benimkiler ara verdiler yeni tomurcuklar yolda,bahçedeki dev lilyum çok güzel onun cinsi nedir nasıl elde ettin bilgilendiriversen diyorum:)) Eline emeğine sağlık sevgiler...
|
insan doyamıyor bu güzelliklere bakmaya.tadını çıkarın.
|
Sevgili Berçin çok çok teşekkür ediyorum. Bahçeme ve balkonuma renk kattın. Dediğin resim karesini ben de çok sevdim. Küpeler bu sene altın çağını yaşadı. Üzerinde tek tük çiçekleri var ama sıcaklar geçtikten sonra tekrar coşacağa benziyor. Lilyumu yıllar önce ablam İzmir den getirmişti. Şimdiki yerini çok sevdi. Yıllar geçtikçe çiçekleri çoğaldı. Herhalde kocaman bir soğanı vardır. Hiç bakmadım. Yklaşık 10 sene önce oturduğum evin bahçesine diktim. Daha sonra küçük eve getirdim.. Soğanını bir eşeleyip bakalım. Birşeyler çıkacak mı? Çıkarsa senindir. Bu lilyum çok ilginç. Her sene tek dal olarak çıkıyor. Yanından yöresinden başka dal vermiyor. Güzel günler dileğiyle. Sevgilerimle...
|
Sevgili Sudem çok teşekkür ediyorum. En güzelleri senin olur İnşalllah. Sevgilerimle..
|
Sevgili Bitanecik mesajınızı geç farkettim çok teşekkür ediyorum. Küpeler nem ve gölgeyi seviyor. Uzun süreli güneşlerden rahatsız oluyor. Benim balkonum saat 11 den sonra hep güneşli. Küpeleri hemen hemen şemsiyenin altında tutuyorum. Toprağının kurumamasına dikkat ediyorum. Üzerine sık sık fıs fıs yapıyorum. Bazen yeşil bit ve beyaz sinekler olur. Onun içinde ilaç atıyorum. Çiçeklerini görüncede bütün yorgunluğum gidiyor. Öğrenmeye gelince siz bir başlayın gerisi gelecektir.
|
Sevgili Pares bahçeme hoşgeldiniz. Umarım sizlere faydalı olabilirim. Sevgilerimle...
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Herkese Merhaba; Epeydir bahçeden ve balkonumdan paylaşım yapamadım. Daha önce ve yeni çektiğim resimler. Umarım zevkli zaman geçirirsiniz. Kaktüsüm 2. ç,çeğini de açtı.
|
4 Eklenti(ler)
Devam... Beyaz sardunyam harika bir rengi var.
|
2 Eklenti(ler)
Kiviler komşunun bahçesinden.
|
4 Eklenti(ler)
Bunlarda Ayder yaylasından. Muhteşem bir yer . Cep telefonu ile çektiklerim. Esas fotoğraf makinasındakileri gösterince dahada beğeneceksiniz.
|
4 Eklenti(ler)
Ayder yaylasında renkler bir başka güzel.
|
1 Eklenti(ler)
Ayderden dönüşte gün batımı.
|
2 Eklenti(ler)
Köyde yabani ot. Her hali başka güzel.
|
5 Eklenti(ler)
Bunlarda Ordu Yoroz kent ormanından.
|
5 Eklenti(ler)
Yoroz'dan Ordu'ya bakmak muhteşem. O kadar yüksekte insanın tüyleri ürperiyor. Bir kere de olsa çıkmak lazım. Turnasuyu vadisi de çok güzel görünüyor. Yeni yapılan 528 hava limanı da görünüyor. Doğal olarak yetişen ericalar. Toplayıp vazoya koydum. Yirmi günden fazla var. Hala canlı olarak duruyor.
|
4 Eklenti(ler)
Yorozdan başka bir açıdan manzara. Dayı ve yiğenler pek mutlular.
|
5 Eklenti(ler)
Yorozdan görüntüler...
|
1 Eklenti(ler)
Küçük prensimin Yorozda çay keyfi..
|
5 Eklenti(ler)
Birazda bahçede gezelim...Pek neşeli değil. Kurak biraz etkiledi..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025