![]() |
Arap yasemini
1 Eklenti(ler)
Havaların serinlemesi balkondaki çiçeklerime iyi geldi. Hepsi yeniden açmaya başladı.
|
Ceylan gözlü sardunya
4 Eklenti(ler)
Farklı zamanlardaki resimleri. Yeniden açanlardan.
|
Trabzon Atatürk Köşkü
4 Eklenti(ler)
Birazda gezelim. Neler var görelim. Ben bahçeye bayıldım.
|
Çamlıhemşin Zilkale.
5 Eklenti(ler)
Muhteşem güzellikler.
|
Kaçkar Dağları
3 Eklenti(ler)
Kaçkardaki güzellikler.
|
3 Eklenti(ler)
Kaçkarlara devam.
|
Gölköy Ulugöl
5 Eklenti(ler)
Gürgen ormanlarının içinde muhteşem bir göl. İlk defa nilüfer çiçeğini yakından gördüm ve resmini çekmek nasip oldu. Bu çiçek harika bir şey. Suyun üstünde gelin gibi duruyor. Gölün içine nilüferler sonradan yerleştirilmiş. Çok güzeller. Bol bol fotoğraf çektim. Sizlerle paylaşmak istedim.
|
5 Eklenti(ler)
Ulugöle devam.
|
5 Eklenti(ler)
Devam.......
|
5 Eklenti(ler)
Küçük Prensimde resmin hakkını verir. Nilüfer resimleride onun elinden.
|
4 Eklenti(ler)
Devam..
|
Melisa (Parfüm çiçeği)
3 Eklenti(ler)
Bu hali kalmadı artık.
|
Sakız Sardunya
2 Eklenti(ler)
Her zaman üzerinde çiçek bulunuyor.
|
Çayır minesi
3 Eklenti(ler)
Havalar serinledi kendine geldi.
|
Sultan küpesi
4 Eklenti(ler)
Yeniden açmaya başladılar. Serin havayı pek seviyorlar.
|
Bodur aslanağzı.
1 Eklenti(ler)
Yıl boyunca durup durup açıyor. Bundan sonra balkonumda her zaman yer alacak. Sorunsuz ve zahmetsiz bir çiçek. Bahçemde uzun formlu olanlar var. Onlarıda çok seviyorum.
|
Sevgili gülsu, çiçekler coşmuş maşallah. Hepsi de çok güzeller. Ama benim favorim, kaktüslerin kraliçesi olan E. milli. Zarif çiçeklerini ne güzel sergilemiş öyle. Benim kaktüslerim de çiçeklenir İnşallah. Kışı sorunsuz atlatırsak ilk işim E. milliden edinmek olacak. sevgiler.
|
çok güzeller
|
Teşekkür ederim Sayın enderdus
|
Sedum Siebolii
5 Eklenti(ler)
Herkese günaydın;
Bahçeden değil ama balkondaki güzellerimi sizinle paylaşmak istedim. Bahçeyi de en kısa zamanda görüntüleyeceğim. Bu çiçeğin duruşu çok hoşuma gidiyor. Zahmtsiz ve güzel çiçek. Kışın kuruyor. Baharda yeniden yeşeriyor. Bu aylarda çiçeklerini sergiliyor. Bundan sonrada yaprakları kırmızı renge dönecek. Birçok özelliği olan bir çiçek. |
3 Eklenti(ler)
Bu çiçeği çok sevdiğim için her açıdan çekerek sizlerle paylaşmak istedim.
|
5 Eklenti(ler)
Küpeler azda olsa yeniden açmaya başladı.
|
5 Eklenti(ler)
Devam...
|
Solanum
2 Eklenti(ler)
Çiçekçinin bahçesindeki solanum. Mavi çiçekleriyle çok beğendim. Seneye benim bahçede olacak İnşallah.
|
Beğenide bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
|
Böyle güzelliklerle içiçe yaşamak insanın ömrünü uzatır...Emeklerinize sağlık...
|
Sayın sonkez çok teşekkür ediyorum. Çiçekler ömrümü uzatıyor mu? Bilmiyorum. Kesinlikle çok büyük moral verdiğini söyleyebilirim.
|
Kesinlikle haklısınız....
|
Merhaba Gülsu Hanım;
Bahçeniz ve çiçekleriniz çok güzel. Maşallah diyeyim de nazar deymesin. Ama, memleketinden uzak bir karadenizli olarak, en çok o dağları taşları, akan soğuk suları, o fotoğrafları, lahanaları ;) daha çok beğendim. Sonkez Hanım'ın balkon sayfasına bakarken, inci menekşe istediğinizi gördüm. Eğer isterseniz bende 4 adet kök var. Birini size yani hemşerime seve seve veririm. Sevgiler. |
Merhabalar sevgili gülsu,
Güzellerin hepsinin keyfi yerinde maşallah.Bana gönderdiğiniz sieboldi de çiçek açtı. Şimdide, sedum palmeri galiba emin değilim ama o çiçek açmaya başladı. Minik sarı çiçekleri var çok güzel. Kalanchoelerimin hepsi tomurcuklandı. Merakla hangi renk açacaklarını bekliyorum. Paylaşımınız için tekrar teşekkürler. Sevgiler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025