![]() |
Kamelya
1 Eklenti(ler)
Beyaz Kamelya açmaya başladı. Eylül ayında evin yanından söküp küçük evin oraya diktim. Yerini sevdi.
|
Kış ortancası
1 Eklenti(ler)
Bahçeden.
|
Yabani sıklamen ve çuha çiçeği
2 Eklenti(ler)
Bahçeden...
|
19.02.2014 Tarihinde
5 Eklenti(ler)
Balkon bahçem
|
19.02.2014
3 Eklenti(ler)
Balkon bahçem...
|
19.02.2014
2 Eklenti(ler)
İşyerindeki güzellerim.
|
Hepsi çok güzel ellerinize sağlık, ama ben en çok sıklamenlere, kalonşolara ve nergislere bayıldım...
|
Sevgili Aheste teşekkür ederim. En güzelleri senin olsun. Aman bayılmayın. :) Eğer isterseniz çiçekleri geçtikten sonra nergis ve kalonşolardan gönderebilirim. Sıklamenleri de çiçekçiden almıştım.
|
Teşekkür ederim çok naziksin, geçen sene 4 çeşit kalonşo aldım, çiçeklerini görürüm inşallah bu sene, şeker pembe diye aldım fuşya çıktı, sonra birtane daha aldım o da hiç gelişmedi, tomucuk ta yok öylece duruyor. Eğer hiç açmazsa senden rica edebilirim. Sevgiler...
|
20.02.2014 kalonşo
4 Eklenti(ler)
Evdeki çiçeklerimden kırmızı kalonşom
|
20.02.2014 çingene şalvarı
2 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin ismini tesadüfen öğrendim. Çok dekoratif duruyor. Suyu çok seviyor.
|
26.02.2014 papatya
2 Eklenti(ler)
Papatya tarzı çiçekleri çok beğeniyorum. Bu papatyayı yeni aldım. Kat kat çiçeklerini çok güzeller. Net çıkmadı ileriki zamanlarda daha güzel çekerim. İnşallah.
|
sedum palmeri, aslanağzı, sıklamen
5 Eklenti(ler)
Sedumum sarının en güzel tonuyla açıyor. Aslanağzı saksıya düşen bir tohumdan kendiliğinden büyüdü ve açtı. Sıklamenim neredeyse 2 aydır açıyor. Bazı yerlerde tavşan kulağıda diyorlar. Kakikaten tavşan kulağına benziyor.
|
suklulent
2 Eklenti(ler)
Buda balkondaki başka bir suklulentim. Çiçeklerini çok asil buluyorum.
|
fulya
2 Eklenti(ler)
Pazar günü bahçedeydim. İşin yoğunluğundan bunları çekebildim.
|
flamingo
4 Eklenti(ler)
İşyerindeki flamingom. Yeni çiçekler açarak odama renk kattı.
|
Maşallah..Hepsi birbirinden harika...
|
Teşekkür ederim sonkez. Bütün güzellikler sizlerle olsun.
|
Beğenide bulunan bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum. Her zaman bahçeme beklerim.
|
Kamelya
2 Eklenti(ler)
Sayın Kamelyavadisinden gelen kamelyları şimdilik küçük saksılara geçirdim. Buradan kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Renklerini merakla bekleyeceğim.
|
Yeni çiçeklerim
5 Eklenti(ler)
Sevgili Mügem buradan sana sonsuz teşekkür ederim. Beni bir sürü güzelliklerle buluşturdun. Bir kısmını toprağa diktim bir kısmını suya koydum. Bende bu güzelleri büyütüp arkadaşlarla paylaşırım İnşallah. Beyaz salkım tohumu nedir. Bilemedim. Araştıracağım.
|
2 Eklenti(ler)
Devam...
|
2 Eklenti(ler)
Sayın Gokselcetin Beyden beyaz salkım tohumu istemiştim. Yanında da bu güzel menekşeyi Hediye göndermiş. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Beni mahçup etti.
Sevgili Mügem de süpriz tohum olarak da beyaz salkım tohumu göndermiş. Acaba aynı tohum mu? Bilmiyorum. Ekip göreceğiz. |
Anthurium-Andreanum (Flamingo veya kuyruk çiçeği)
1 Eklenti(ler)
Gölgesinde meleğim keman çalıyor.
|
4 Eklenti(ler)
İşyerindeki menekşe, orkide ve kız kurdelası çiçeğim.
|
Japon küpelisi (Kohleria)
2 Eklenti(ler)
Bu çiçeğide bir başka seviyorum. Tüylü yumuk yumuk açışı çok güzel. Keşke diğer türlerinide bulabilsem. İnşallah bulurum.Şu an yaprak diplerinden çiçek sürgünleri geliyor. Hepsi birden açınca harika duruyor.
|
Kalanchoe
4 Eklenti(ler)
Kalançoları sergilemezsem bana küserler.
|
Alıntı:
Sayın mügem sanıyorum ki benim kendisine gönderdiğim (Wisteria Chinensis 'Alba') Beyaz Salkım tohumlarından sizi de düşünerek paylaşmak istemiş. Yani tohumlar Tokat-İzmir ve sonra Ordu olmak üzere güzel bir gezinti yaparak size ulaşmış :) Artık bundan sonra güzelce çimlenip birer fidan olmalarına geldi sıra. |
Alıntı:
Belki bu Anadolu turundan sonra,güzel çimlenirler,ne dersiniz? |
Neden olmasın sayın mügem :) yeter ki sizler gibi bitki sevdalıları ilgilensin, hemen hızlıca fidan oluverirler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025