![]() |
Sayın gokselcetin teşekkür ederim. Benim bahçede de var ama henüz çok küçük. Çok hoşunuza gittiyse küçük bir fide fazlalıktan vardı. Eğer isterseniz size göndereyim. Saygılar.
|
Bu günüm çok iyi başlamamıştı ama bu mesajınızdan sonra nasıl mutlu oldum anlatamam. Eğer zahmet vermeyeceksem çok isterim.
Saygılar. |
5 Eklenti(ler)
Tam kış geçti derken. Pazar günkü manzara böyle oldu....
|
4 Nisan da bahçem
5 Eklenti(ler)
Biraz aradan sonra bahçedeki güzellerim. Önceki günlerde çektiğim resimleri sırasıyla yükleyeceğim. Geçen yıl takastan edindiğim şebboylar bu sene çok güzel açtılar.
|
5 Eklenti(ler)
4 nisan gününe devam. Kamelya,lilyum, mis zambağı, şebboy.
|
5 Eklenti(ler)
4 Nisan devam. Renk renk şebboylar.
|
2 Eklenti(ler)
Süsenler şu an geçti ama tonurcuk halleri böyleydi.
|
5 Eklenti(ler)
Sarı sayfa oldu. Kanarya gülü, aynı safalar bahçenin heryerinden kendiliğinden yetişiyor.
|
5 Eklenti(ler)
Şebboy çok sevdiğim çiçekler arasındadır. Bahçemde bu kadar şebboy olacağını düşünmemiştim. Emek edince oluyormuş.
|
5 Eklenti(ler)
12 Nisanda bahçe.
|
5 Eklenti(ler)
19 Nisanda bahçe. Haseki küpem açmaya başladılar. Mor salkım küçük evin bir tarafını hemen hemen sardı.
|
5 Eklenti(ler)
Şebboylar geçidi.
|
3 Eklenti(ler)
Bahçeden.
|
4 Eklenti(ler)
Bunlarda balkondaki güzellerim.
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili Ahestenin gönderdiği latin tohumları şimdi böyle. Çok güzel gelişti. Merakla çiçeklerini bekliyorum. Tekrar kendisine teşşekkür ediyorum. Daha önce bir kök benimde vardı. Tohumları ayny saksıya diktim ki daha gür görünsün.
|
5 Eklenti(ler)
Dün bahçeden görüntüler. İki renk bodrum papatyam var. Üzerinde çok tomurcuk var. Bir tanesi epey açtı. Diğeride sırada.
|
5 Eklenti(ler)
Mis zambağı son hızıyla açmaya hazırlanıyor.
Yaşasın... Nihayet haseki küpesinin başka bir rengini buldum. Geçen yıl takastan gelen tohumdan. Başka renk varmıdır? Merakla bekleyeceğim. Hasekiler çok hoşuma gidiyor. Bütün renklerini edinmem lazım. Guara çalısının formu bu sene daha güzel. Bahçedeki güllerden ilk açan çıtır gül oldu. |
3 Eklenti(ler)
Sarı kız ortalığı kaplamaya başladı.
Acem halısını yere dikince daha güzel oldular. İnşallah taşların üzerinden şelale gibi akıverir. |
2 Eklenti(ler)
Kaktüsler için taşlardan yaptığım yer pek düzgün olmadı. Taşları istediğim gibi değildi. Onun için yer örtücü suklulentleri taşın aralarına sıkıştırarak taşların kapanmasını sağlayacağım. İyi olacak diye düşünüyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Sayın Zafer beyden gelen Efe püskülüm açtı. Kendisine teşekkür etmeye geldik.Çok zarif bir çiçeği var. Çok beğendim.
|
Sn. gülsu, bahçeniz gerçek anlamda çiçek serasına dönmüş ellerinize yüreğinize sağlık.
|
4 Eklenti(ler)
Leylağım 50-60cm boyunda ama güzel çiçek açtı. Mis gibide kokusu var.
|
3 Eklenti(ler)
Bahçenin her yerinde büyüyen aynı safalar.
|
1 Eklenti(ler)
Kırmızı kadife gül. Rengi resimdekinden daha güzel.
|
3 Eklenti(ler)
Son olarak haseki sultanların geçidi.
|
3 Eklenti(ler)
Hasekilere devam...
|
Sn. Resimsel çok teşekkür ederim.
|
Aynı safa dediğiniz çiçeğe, çocukluğumuzda biz nergis derdik.. Gerçek nergisleri görünce "Acaba bizim çocukluğumuzun nergisinin gerçek adı ne?" diye hep merak etmişimdir. Bu gün itibariyle öğrenmiş bulunuyorum. :) Teşekkür ederim size Sn. Gülsu.
Bahçeniz çok güzel, sizin oraların ikliminde yetişmeyen ne var söyler misiniz Allah aşkına! :) Çiçek cenneti gibi her yer :) |
Sn. İynk öncelikle bahçeme hoşgeldiniz. Çocukluğumuzda bizde o çiçeği nergiz bilirdik. Bu site sayesinde hepsinin doğrusunu öğrendim.:? Karadeniz ikliminde hemen hemen her şey yetişiyor. Yetişmeyeni de uyduruyoruz.:? Gönlüm istiyor her yer çiçeklerle bezensin. Benim bu kadarına gücüm yetiyor. Teşekkür ediyorum. Sevgiyle kalın.
|
Merhaba sayın gülsu,maşallah çiçekleriniz çok güzel,özellikle haseki küpeleriniz,ben bir kaç defa ektim bahçeme bir türlü yaşatamadım.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025