![]() |
5 Eklenti(ler)
Bahçeye devam.. Bazılar tohum takas etkinliğinden gelen tohumlardan yetiştirdim.
|
5 Eklenti(ler)
Çelikten köklendirerek yetiştirdiğim oya ağaacım. Daha çok küçük ama çiçek açtı. Nasıl sevindim. Bilemezsiniz.
|
1 Eklenti(ler)
Yeri değil ama heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim. Bu arada gecemi gündüzüme katarak yetiştirdiğim büyük prensim asker oldu. Rabbim hayırlısı ile evimize dönmeyi nasip eder. İnşallah. Şimdi prensim Malatya'da.
|
5 Eklenti(ler)
Sayın Sarin Beyin gönderdiği lif kabakları çiçek açtı. İnşallah kabak verir. Fırça çalısı yeniden açtı.
|
5 Eklenti(ler)
Bahçeye devam...
|
5 Eklenti(ler)
Bunlarda evdeki kaktüslerim..
|
5 Eklenti(ler)
Devam...
|
5 Eklenti(ler)
Balkondaki güzellerim..
|
4 Eklenti(ler)
Balkondaki melisam kokusuyla her geleni mest ediyor. Temmuz ayının 15 inden beri çiçek açıyor. Hala çiçek açmaya devam ediyor. Yaseminde onu görünce coştu galiba..Karar aldım bütün arkadaşlarıma melisa yetiştirip vereceğim. Bu güzelliği herkesin koklamasını isterim...
|
1 Eklenti(ler)
Bahçedeki beyaz zıpçıktı bu sene çok bol çiçek açtı. İlk deva bu kadar bol çiçeğini bir arada gördüm.
|
Alıntı:
|
Sayın evdeçiçek çok teşekkür ediyorum.
|
emeğinize sağlık, çok güzeller
|
Rabbim güle güle gidip gelmek nasip etsin....O duygu bambaşka bir duygu .Ancak yaşayan bilir...Hayırlı teskereler...
|
Alıntı:
Saygılar |
SEvgili Gülsu ,
Ben melissayı Akçay'da bahçemde yetiştiriyorum. Eylül 1 anca çiçeklenip koku yaydı. Sizin bayağı erken açmış. Hikmeti nedir. Birde saksıda balkonda sanırım. Bende balkonda İstanbulda saksıda yetiştirebilir miyim? Selamlar |
Sayın kaktüsçüm teşekkür ederim.
|
Sayın sonkez çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Hakikaten bambaşka duygu. Bütün askerlerimize hayırlı teskereler diliyorum.
|
Sayın bahtiyar02 çok teşekkür ediyorum. Gördüğüm güzellikleri birileriyle paylaşmaktan hoşlanıyorum. Saygılar.
|
Sevgili birtanecik;
İstanbulda saksıda neden olmasın. Bu çiçek İstanbulda da yetişir. Senin ona bakmana bağlı. Büyük bir saksıda. Balkonum devamlı güneş alıyor. Melisa suyu çok seviyor. Arada domates çürüklerini toprağını karıştırarak ekliyorum. Kışın balkonda korumak için duvar dibine alıyorum. Üzerine kar yağarda kurur diye korkuyorum. Yapraklarına beyaz sinekler konuyor. Bazen sinek ilacı atıyorum. Bu sinekler her zaman sultan küpelerine de musallat olur. Daha dün gece 3-4 dalının ucunda öbek halinde açmıştı. Soğuk olduğundan balkonda oturamadım. Yine de gittim geldim kokladım. Harika kokusu var. Uzun süre açması ve kokusu benim gönlümü fetetti. Sevgiler. |
Alıntı:
|
Sultan küpesi
5 Eklenti(ler)
Daha önce çektiğim resimler. Fotoğraf makinesinde kalmış. Yine de paylaşmak istedim. Sö konusu sultan küpesi olunca bütün resimlerini paylaşırım. Bu günlerde yine açmaya başladı. Yeni fotoğraflar çekeceğim.
|
2 Eklenti(ler)
Devam.
|
Sabah sefası
5 Eklenti(ler)
Tohum takastan gelen tohumdan yetiştirdim. 1. resim balkondan.Her rengi güzel ama mavi daha da güzel. Diğerleri bahçede. Geneklikle açtıkları anı yakalayamıyorum. Seneye her renginden balkona bir arajman yapacağım.
|
Sabah sefası
3 Eklenti(ler)
Devam.
|
İsmini bilmiyorum.
2 Eklenti(ler)
Sayın Zafer İnandıklı beyden gelen zarif çiçeğim. Kendisine buradan teşekkür ediyoruz. Sıralı çiçekleri çok zarif.
|
Guara çalısı
1 Eklenti(ler)
Kelebek gibi çiçekleri çok güzeller. Yağmurlar ona iyi geldi.
|
Kadife çiçeği
1 Eklenti(ler)
Yeni açmaya başladı.
|
Begonya, menekşe ve milli
4 Eklenti(ler)
Bu güzellerde iş yerindekiler.
|
Kohleria
1 Eklenti(ler)
Yeniden açmaya başladı.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025