![]() |
4 Eklenti(ler)
Balkona devam.
|
5 Eklenti(ler)
Bugün öğle saatinde bir koşu bahçeye gittim. Yağmurdan sonra ne var ne yok bakayım. Bahçe nasıl güzel anlatamam. Ancak resimlerde gösterebilirim. Öğle saati resim çekmek güzel olmaz ama ben dayanamadım. Şimdi bahçede papatyalar hakim.
|
5 Eklenti(ler)
Devam..
|
5 Eklenti(ler)
Bugünlük bu kadar.Hoşçakalınız.
|
2 Eklenti(ler)
Balkondaki petunyalarımın en coşkulu zamanı. Çok sıcak olduğu için şemsiyenin gölgesine aldım. Biraz gölge daha iyi geldi.
|
5 Eklenti(ler)
Dün öğle saatinde bahçede biraz fotoğraf çektim. Öğle saatinde foto güzel olmuyor ama duramadım. Lilyumun son zamanları , artık glayöller, aster, yıldız çiçekleri açmaya başladı.
|
4 Eklenti(ler)
Bahçeden evreca, glayöl, karanfil, sardunya.
|
4 Eklenti(ler)
Bahçeden sardunya , yıldız, gazanya, ebegümeci
|
ne kadar güzeller...maşallah.
|
Merhaba Gülsu
bir önceki sayfanızda avizeden saksıya koyduğunuz sarkan çiçeğin adı ve yaşam koşulları nedir bendede var öğrenmek isterdim. Sarı çiçekli olanı pek güzel bahçeniz huzurla yaşayınız. |
Merhaba birtanecik;
Bahçeme hoşgeldiniz. Güzel dileğiniz için teşekkür ederim. Sorduğunuz çiçeğin adı sarı kız. Her türlü ortama uyum sağlayan bakımı kolay çiçek. Asılı saksılarda sıralı sarı çiçekli görüntüsü çok güzel oluyor. Benimki daha küçük. Saksıyı tamamen doldurup aşağıya sarktığında daha güzel olacak. Ayrıca yer örtücüdür. Yere diktiğinizde değdiği yerden kök atar. Onun için çoğaltılmasıda kolay olur. Bir de kışın kuruyor. Baharda bakmışsın saksıdan tekrar artarak büyüyor. Geçen sene benimki küçük bir saksıdaydı 3-4 dal uzadı. Yaklaşık 1 m vardı. İnşallah seninkide bol çiçekli olur. İyi günler dileğiyle |
Teşekkür ederim sudem.
|
5 Eklenti(ler)
Hepinizin Ramazan ayı hayırlı olsun. Önce bahçeden biraz görüntü alalım.
|
5 Eklenti(ler)
1. resimdeki tam bilmiyorum ama sanırım saray nanesi. Glayöllerin en güzel zamanı.
|
4 Eklenti(ler)
Devam...
|
4 Eklenti(ler)
Karanfilin rengini çok beğendim. Kaynana dilleride güzel açtı. Bakalım incir olacak mı?
|
5 Eklenti(ler)
Haftasonu oğlumun balıktan dönüşünü beklerken çektim. Telefonla olduğu için biraz puslu oldu. Öyle güzel manzara vardı ki sizinle paylaşmak istedim. Denizin hafif hafif sallanışı insana huzur veriyor.
|
5 Eklenti(ler)
Denizde akşamüstü.
|
4 Eklenti(ler)
Kenarda beklerken yaban asmaları (clematisler) taşların üstüne doğru yayıvemişler. Öyle güzelde kokusu var ki. Keskin bir parfüm kokusunu andırıyor.
|
4 Eklenti(ler)
Yaylada semaver sefası. Kuzenimin çocukları misafirimizdi. Sıla ve Görkem onları çok seviyorum.
|
2 Eklenti(ler)
Yayla resimleri.
|
1 Eklenti(ler)
Elti ablamın kızının saçlarına papatyadan tac yaptım. Çok da yakıştı.
|
3 Eklenti(ler)
Segili berçinin çelik olarak gönderdiği sultan küpesi. Boyuna bakmadan açıverdi. Bu tür bende yoktu yeni bir çeşidim oldu. Diğer gönderdiklerini merakla bekliyorum. Umarım bir tanesi beyaz çıkar.
|
2 Eklenti(ler)
Ağaç bamyası da çiçeklerini sıraladı. Çok güzel kokuyor.
|
Merhaba Gülsu,
Küpelere özel bir bakım yapıyor musunuz? Bu kadar canlı nasıl oluyor? Nasıl bir ortamda güneş , gölge. >Sizden öğreneceğimiz çooooooooooooooooooooooook şey var çooooooooooooooooooooooooooook. |
5 Eklenti(ler)
Bir arada bu kadar sultan küpesi yetiştirmek nasip olmamıştı. Bu sene çok güzel oldular. Onlar çiçek açtıkça mutlu oluyorum. Sürekli resimlerini çekiyorum. Sultan küpesini çok seviyorum. İyi ki bir sultan küpesi var. Demeyin :) Sevincimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Küpelere devam...
|
5 Eklenti(ler)
Devam..
|
4 Eklenti(ler)
Harika görünüyorlar.
|
4 Eklenti(ler)
Devam....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025