![]() |
Sevgili Denizardacan uzun zamandır buradan yazamadım. 6. aydan sonra hastalarım vardı onlarla ilgilenmekten hiç zaman bulamadım. Bazen Siteye girip çıkıyordum. Merak ediyorum kim ne yapıyor. Neler yapıyor. İnşallah bundan sonra resim yüklemeye, bahçeyi güzelleştirmeye devam ederim. Ayrıca beğeniniz için de teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.
|
5 Eklenti(ler)
Uzun bir aradan sonra bahçemden giriş yapalım dedim. Fakat biraz gerilerden sonbahardan başlayacağım. Umarım beğenirsiniz. Kasımpatlarından sadece beyaz sarı ve mor rengi var. İstiyorum ki kasımpatının bütün renkleri bahçemde olsun. Bu fotolar cep telefonuyla çektiklerim. Beyaz kasımpatı fotoğraf makinasında onlarıda en kısa zamanda buraya aktaracağım.
|
3 Eklenti(ler)
Kasımpatlarına devam....
|
5 Eklenti(ler)
Ben bunlara yaprak güzelleri diyorum. Sanırım begonya ailesinden.
|
5 Eklenti(ler)
Yaprak güzellerine devam. Birde beyaz güzel çiçekler açmaz mı? Beni şaşırttı.
|
3 Eklenti(ler)
Evdeki menekşelerim çiçek açtı ofisdekileri bir türlü açtıramadım. Potasyum gübresi versem açar mı? Acaba.
|
4 Eklenti(ler)
Orkikem de geçen seneki gibi güzelliğini gösterdi.
|
5 Eklenti(ler)
Koyu pembe orkide açmasını bekliyorum. 2. resimdeki beyaz orkidem onu evde bakıyorum. Yeni çiçek açtı bir ara onuda buradan gösteririm.
|
4 Eklenti(ler)
Bunlarda benim bahçedeki evracam şimdi seranın içerisine bıraktım. Yanında elvudi ve aleovera
|
4 Eklenti(ler)
Bu sene bahçemde tek kök olan kadife çiçeğim..
|
5 Eklenti(ler)
Bunlarda blkondan görüntüler. Hurma kurutmaya kalktım. Bir gün eve gittiğimde hurmalar yok olmuş. Eşim onları üzerlerine sinek geldi diye hepsini çöpe atmış. Oysa ne hayallerle yapmıştım. Kısmet değilmiş. Ne yapalım..:) Sağlık olsun.
|
5 Eklenti(ler)
Bu suklulentin rengine hayranım. Yazın yeşil sonbahara doğru bu rengi alıyor.
|
5 Eklenti(ler)
2. resimdeki de bir sedum.Sarı çiçek açıyor. Diğer resimler para ağacı veya maymun ağacı da söyneniyor. Suklulent grubundan. Para ağacım 8 yaşında. Onu bana bir akrabam verdi. Kendisi İstanbula gittiği için bakamıyorum dedi. Ben tabii hemen kabul ettim. Çok büyük bir türlü uygun yer bulamıyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Kendisi küçük ama çiçeği "al yazmalım selvi boylum"...
|
5 Eklenti(ler)
Ofisteki hercai ve çuha çiçekleri
|
3 Eklenti(ler)
devam... Çuha rengini gösterdi..
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Kız kurdelasını köklenmesi için suya koydum. Geçen seneki beyaz açelyayı yaşatamadım. Pembeyle yetiniyorum.. Kohleranın İnşallah çiçeğinide görürüm. Daha çok küçük.
|
5 Eklenti(ler)
Sultan küpesini çok seviyorum. Önceki sene çok güzeldi. Bu sene pek nazlı açtı. Tabi ben ona bu sene hiç bakamadım. Ama keyfi güzel. Kışı balkonda geçiriyor. Yazın doğru dürüst açmadı. En güzel çiçeğini kışın açtı.
|
5 Eklenti(ler)
Sayın Zafer İnandıklıya buradan teşekkür ediyorum. Bana sanki bir hazine gönderdi. Beni öylesine sevindirdi. Şimdi bunları büyütmekle ve ekmekle meşgulün. Yeri geldikçe buradan paylaşacağım...
|
5 Eklenti(ler)
Zafer beyden gelenler. Bir gecelik gelin. Çoban püskülü. En son doğadan aldığım bahçemdeki çuha çiçeği..
|
3 Eklenti(ler)
Ofisteki mum çiçeği. Üe arkadaşlardan birine gitmek üzere hazırlanan Kalançolar.
|
4 Eklenti(ler)
Yıllardır yetiştirmek istediğim yılbaşı çiçeği sonunda çiçeğinide gördüm.
|
4 Eklenti(ler)
Milli kırmızı bu çiçeği de çok seviyorum. İnşallah diğer renklerine de sahip olurum. Brdak menekşesi geçen sene açtı açacak derken hepsi çürüdü. BU sene yine bir hevesle bekliyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Hep bahçembe olması istediğim kamelya pembe ve kırmızı. Beyaz rengide oturduğum evin bahçesinde var zamanla bunların yanına gelecek. Diğer hangi renkler varsa onlarda alınacak. Çok güzeller.
|
4 Eklenti(ler)
Kamelyalar devam...
|
5 Eklenti(ler)
Bahçeye sarı fulyalar ile girelim mi?
|
5 Eklenti(ler)
Bir kaç çeşit soğanlı çiçeklerim. Soğanlı çiçekleride çok severim. Bana baharın müjdecisi gibi geliyor..
|
5 Eklenti(ler)
Soğanlılara devam
|
5 Eklenti(ler)
devam...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025