![]() |
5 Eklenti(ler)
Bu resimler yaklaşık 20 gün önce çekilmiş resimler.
Köye gitmiştim fındık bahçelerinin altı renk renk dayanadım bir kaç kare alayım dedim... Evimin bahçesindeki sarı ponpon güller. İnşallah küçük evin etrafınada sardıracağım. |
5 Eklenti(ler)
Sultan küpelerimi budadım böyle oldu şu an daha güzel sonra tekrar resim çekeceğim.
Laleler endamını gösterip gittiler. Mor renkli lale hiç görmemiştim. Tam ortası mavi net çekemedim. Kendisi resimden daha güzel. Seneye çok dikilecek çiçeklerden bir tanesi artık laleler olacak. |
5 Eklenti(ler)
Lalelere devam. Açma süreleri kısa da olsa lalelei çok sevdim. Eşim laleleri çok seviyor. Bundan böye baheye eşim için lale dikeceğim....:)
|
5 Eklenti(ler)
Uyku çiçeklerini küçük evin etrafına sıraladım. Rengi ve öbek öbek oluşunu beğeniyorum.
Mor salkım büyüyecek küçük evin çevresini dönecek İnşallah...:) |
2 Eklenti(ler)
Bunlarda yol kenarında hoşuma gittiği için topladığım sarı çiçekler. Sarı boya çalısına benzettim ama ne olduğunu bilmiyorum. Üzerinde çok uzun dikenler var. Kokusu da güzel. İşyerinde bana eşlik etsin istedim...
|
Yağmurlar son zamanda imda da yetişdi. Bütün sebzeleri ektik diktik. Bir ara ektiğim sebzeleri anlatırım.....Çok şükür bahçe düzene girdi...Bundan sonra bahçede dinlenebilirim. Ne zaman gitsem işten oturamıyorum...İnanın şöyle bir bahçeye bakınca yorgunluk falan kalmıyor. İşte bu diyorsun. Mutluluk. Benim için müthiş bir mutluluk...Ya sizin için ?
Sağlıcakla kalın.... |
5 Eklenti(ler)
Bugün öğlen saatinde bahçeye bir uğradım... Dün güzel yağmur yağdı bitkilere ilaç gibi geldi. Öyle güzel çoşmuşlar ki...
|
5 Eklenti(ler)
Devam..
|
5 Eklenti(ler)
Mavi çiçeklerin arkasında iri papatyalar var açmak üzere...
Bu sene aslanağzının yerini değiştirdim çok az açtılar inşaallah seneye güzel açarlar...Bana küstüler galiba.. Turuncu lilyum açmak üzere.. |
5 Eklenti(ler)
Yüsnüyusuflarım da bu sene pek nazlı açtılar. Geçen sene çok güzellerdi..
|
5 Eklenti(ler)
2. resimde; Forumda görüpte çok beğendiğim guara çalısını da nihayet guldum ve bahçeme diktim.
Amarlisler açtılar. Geçen sene soğanlarını arkadaşlara vermiştim. Onlarda bahçede fazla yoklar... |
3 Eklenti(ler)
Bahçeden genel görüntüler..
|
4 Eklenti(ler)
Yine çok sevdiğim çiçeklerden fırça çalısı. İlk çiçeklerini görünce hayran olmuştum. Artık benim bahçemde de var.
|
5 Eklenti(ler)
Fırça çalısının arkasında mis zambağı ay gibi parlıyor...
4 ve 5. resimdeki çiçeğin ismini bilmiyorum fakat mavi yaprakları top top sarı çiçekleri harika... |
5 Eklenti(ler)
Bahçeden genel görüntü; Mısırlar, fasulyeler, enginarlar, biberler, domatesler, fasulyeler, marullar..v.s.
Kivileri sardırmak için beton direkler yapıldı. |
5 Eklenti(ler)
Devam...
|
5 Eklenti(ler)
Sera içindeki sebzeler...
|
5 Eklenti(ler)
Çelikten yetiştirdiğim güller...
Dağ çilekleri, Koyulhisar dutları, Küçük evin etrafına sarılacak pembe ponpon güllerim açmak üzere.. |
4 Eklenti(ler)
Seradan eve bakış...
3. ve 4. resimdeki üzüm kokulu siyah üzüm diğer adı izabelle onlar içinde kavak ağaçlarının altına sundurma yaparak yukarıya kaldıkdık.. |
Sayın redsonia ve alcen beğenileriniz için teşekkür ederim. Alcen'in bahçesini biliyorum izlemekten zevk duyuyorum. Sayın redsonia sizin balkonuda eni konu dolaşacağım. Dar zamanda gezmek istemiyorum. İyi günler diliyorum.
|
Sayın gülsu;
Valla ben bu kadar beklemiyordum. Ne kadar sıcak bir bahçeniz var! Rengarenk. Küçük bir ev. Çeşit çeşit çiçekler. Nerdeyse yenilecek kıvama gelmiş, seradaki sebzeler. Beyaz dut dikmediğime pişmanım. Koyulhisar dutunu görünce canım çekti.:p Herşey çok şirin. Hiç itici bir şey yok. Sağlık içinde keyfini sürün. Selam ve sevgiler. |
Sayın Gülsu,
Bahçenizi gezdim, herşey çok güzel. Ellerinize emklerinize sağlık. Bahçenizde ve evinizde ailenizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu zamanlar geçirmenizi temenni ederim. |
kamelyaniz ne güzel acmiş.herşey muhteşem.tebrikler
|
Sn. gülsu çok güzel bir bahçeniz var. Arayı fazla uzatmayın bu güzelliklerden mahrum bırakmayın bizi. ;)
|
Sevgili gülsu bahçeniz çok güzel. Ellerinize ve emeklerinize sağlık. Allah herkese nasip eder İnşallah. 10 m2 lik bir bahçeye bile razıyım ben. Sukulentlerle(kaktüs kardeşliği) ilgili özelinize mesaj yazdım. Gönderemeyince e-postadan yolladım. Umarım okursunuz. Sevgiler...
|
Sevgili Gülsu merhaba,
Uzun zamandır yoksunuz sanırım, umarım bir sıkıntı yoktur. Bahçeniz mükemmel, doğal tam olması gerektiği gibi.Ayrıca evinizdeki ve ofisinizdeki tüm bitkilerinize de hayran kaldım. Sağlıkla kalın. |
Sn Orhan hocam çok teşekkür ederim. Sizin gibi bir üstadın bahçemi beğenmesine çok sevindim. Sizin bahçenin yanında benim bahçenin esamesi okunmaz. Çok çok teşekkür edrim. Kendimce bir şeyler yapıyorum. Bahçeyle uğraşmak beni çok mutlu ediyor.
|
Sn Sarin ve Sn lalolu beğendiğinize sevindim. Teşekkür ederim.
|
Sn h dogan uzun zamandır bahçeye gereken ilgiyi gösteremedim. Bundan sonra İnşallah bahçemle ilgilenebileceğim. Teşekkür ederim.
|
Sevgili N Yıldız bahçeyi beğendiğinize çok sevindim. Siz istemeye devam edin. Allah bir gün isteklerinizi gerçekleştirecektir. Umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyeceksiniz. Mesajı okuyamadım. e-postada bir problem var siz tekrar buradan mesaj yazınız. Mesaj kutusu dolu olduğu için mesajı almamış. Şimdi boşalttım. Şimdi yeniden mesaj gönderebilirsiniz. Sevgiler..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025