agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   gülsu / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/24524.htm)

gülsu 23-09-2011 13:58

5 Eklenti(ler)
Bana göre bahçemin her zaman bir gözdesi vardır. Bu aralar bu mor asterler bahçemin gözdesi. Birde misafiri var.

gülsu 23-09-2011 14:01

4 Eklenti(ler)
Eşim resim çekmeye meraklıdır. Benim hoşuma gitti. Sizlerle paylaşmak istedim. İyi seyirler. Bugünlük bu kadar yeter diyorum.

arzuakyurek 23-09-2011 14:12

Sevgili Gülsu bahçen yine tüm güzelliği ile kendini göstermiş, ellerine sağlık. Hakikaten Ordu'da yetişen fasülye çok daha lezzetli oluyor, havası mı suyu mu toprağı mı o lezzeti veriyor anlamıyorum. Yoksa kirmit mi topladınız :) bizim eleman gitmişti bayramda Ordu'ya sipariş ettik yok dedi, demek ki yeni çıktı. Afiyetle yiyin. Sevgiyle kalın...

gülsu 26-09-2011 13:18

Sevgili arzu evet fasulyelerimiz çok lezzetli olur hele yaylada yetişenlerin bir başkadır lezzeti. Ormanda kirmit topladık. Buradan mantar yazmıştım. Kirmit yöresel olduğu için herkes bilemez diye öyle yazmıştım. Bu aralar pazarlarda görüyorum.Teşekkür ederim. Hadi çık gel Ordu'ya beraber yiyelim. Sağlıcakla kal canım.

Yücel Canpolat 26-09-2011 13:29

birileri yer biri bakar kıyamet ondan kopar,ablacığım ellere var bize yok mu:)

gülsu 26-09-2011 13:39

ooooo Yücel hocam bahçeme gelmiş. Hocam ne demek istediğiniz kirmit olsun. Sizin canınız sağolsun. Sizde buyrun Ordu'ya hep beraber yiyelim. Aş ne kadar ikram edilirse o kadar bereketi artar. Ev sahibede bundan epey faydalanır. Bu durumda ben çok karlıyım.:)

Yücel Canpolat 12-10-2011 17:48

kirmitler toplanmış ama gülsu hocam ortalarda yok:)mantarları kurutuyor galiba:)

gülsu 13-10-2011 09:35

Hocam bu aralar çok meşgulüm. İşyerinde taşınma işleri evde hastamızda olduğu için bahçeye gitmeye de zaman bulamıyorum. Forumda fazla dolaşamıyorum. Burada kirmit kurutmak merasime tabi iki gün güneş üçüncü gün yağmur oluyor. Keşke kurutabilsek sizede gönderirdim. Kirmit değil ama size başka bir şey gönderebilirim.:) Hocam size ulaşabileceğim bir adres özelimden yazarmısınız. Hoşçakalın.

Yücel Canpolat 19-11-2011 05:37

arkadaşlar Gülsu hocam ortalarda gözükmüyor,öyle tahmin ediyorum ki bahçesinin sonbahar ve kış hazırlıklarını bitirdi tabi ne kadar yorulduğunu biliyoruz bu yüzden bahçelerimizi ziyaret edecek derman kalmadı,önümüzdeki sezon bayrak yarışında önde olacak eminim:)ama şurası da unutulmamalı çok zorlu rakipleri var yani ''zor dur almak biz den bayrağı''

gülsu 24-11-2011 07:27

Sayın Yücel hocam bu ara biliyorsunuz çok yoğunum. Bahçeye doğru dürüst gidemiyorum. Tabii kafamda yapacak şeyler çok var da bir türlü hayata geçiremiyorum. İnşallah hepsi olacak. Bu arada sizlerden bayrağı kapmak aklımın ucundan bile geçmedi. Benim sizlerden bayrağı almam için on çit mısır yemem lazım...:) Siz koşuyorsunuz ben daha yeni adımlıyorum.....Görüşmek dileğiyle...

gülsu 24-11-2011 07:59

4 Eklenti(ler)
Daha önce çekilmiş sabah sefası... birde komşunun büyük sığla ağacı heybeti hoşuma gitti. Renkleride şu an bir başak güzel

gülsu 24-11-2011 08:03

5 Eklenti(ler)
Bahçemin son güzelleri kasımpatıları. Umarım beğenirsiniz.

gülsu 24-11-2011 08:09

5 Eklenti(ler)
Devam....
Seraya marul ve ıspanak ektik.Geçen yıl çok güzel ıspanak oldu. Öyle lezzetli olduki ıspanağın tadına vardık. Pazardan aldıklarımızla alakası yoktu.
Bu sene kocayemiş çok meyve verdi. Kocayemiş ağacı ve meyvesi çok hoşuma gidiyor. Şu an hem meyveleri oldu hemde seneye olacak meyvelerin çiçekleri oluştu.

gülsu 24-11-2011 08:11

5 Eklenti(ler)
Kocayemişin reçelini yaptım. Çok güzel oldu tavsiye ederim.

gülsu 24-11-2011 08:14

5 Eklenti(ler)
Bunlarda balkon ve evimdeki son güzellikler.

gülsu 24-11-2011 08:16

5 Eklenti(ler)
devam....

gülsu 24-11-2011 08:20

3 Eklenti(ler)
Menekşenin rengini çok beğeniyorum.
Orkidelerim çiçek saplarını vermeye başladılar..:)
Bu günlük bu kadar hoşçakalınız. Yarın yine geliriz darılmayınız..:)

sevim4 24-11-2011 09:18

Sevgili gülsu kasım patılar çok güzel maşallah küpe çiçeği hala çiçekli.
orkıden yavrulamış ellerine sağlık.
Sevgiler.

Periş 24-11-2011 17:19

Sevgili Gülsu kasımpatı begonyalar küpeli çiçeği harika balkon ve evinizde güzellikler mükemmel ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler...

gülsu 25-11-2011 09:50

Sevgili Sevim4 ve Periş ziyaretinizden çok memnun oldum. Güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum. Küpe çiçeğim sonradan yine çoştu. Orkidelerin evimin kraliçesi onları artık yetiştirebiliyorum. Çiçek saplarını görünce sevincimi görmeniz lazımdı...:)Beni çok sevindirdi. Saygılar sunuyorum.

nılgun_dogan 26-11-2011 20:16

Sevgili gülsüm hanım hepsi bir harika acaba orkidenin çiçekleri kuruduktan sonra sapını dibindenmi kestiniz benmi öyle görüyorum.

Güzin Çakar 26-11-2011 23:37

Sevgili Gülsu bahçenize şöyle bir göz atmayı düşünmüştüm.Mümkün değilmiş.Başından sonuna kadar büyük bir keyifle izledim.İlk defa gördüğüm bir bitki olan Tradescantia'nıza da bayıldım.Yaşattığınız bu güzellikler için sonsuz teşekkürler...

gülsu 28-11-2011 07:10

Sevgili Nilgun hanım bahçeme hoşgeldiniz. Orkidenin sapını dibinden kestim. Birkaç çelik yaptım ama tutmadı.

gülsu 28-11-2011 07:19

Segili gçakar hoşgeldiniz. Bahçemi beğendiğinize sevindim.:) Emek verince Yaradan da lütfunu gösterince böyle güzellikler oluşuyor. Paylaşınca da pek keyifli oluyor. Tradescantia mavi çiçekli oluşu çok hoşuma gidiyor. Doğada mavi renkli fazla çiçek bulunmuyor. İnşallah daha güzellerini izletmek dileğiyle ben de çok teşekkür ediyorum....

Yücel Canpolat 20-02-2012 12:06

ben ce bu kadar suskunluk yeter gülsu kardeş:)

gülsu 29-03-2012 13:26

Bahçe tanıtımı

İlk bahçe tanıtımıyla başlayayım dedim. Buradaki tanıtımı 1. mesaja taşıdım

gülsu 29-03-2012 13:41

Artık bahçe zamanı

5 Eklenti(ler)
Yücel hocam artık suskunluğumu bozuyorum. Buradayım artık.
Bahçenin tamamına çiftlik göresini sererek işe başladık sayılır.
Çok çok iş var. Meyvelerin dipleri kazılacak, sebze yerleri yapılacak, çiçekler ekilecek, kivi direklerini diktik, asmalara yerler yaptık foto çekmiştim ama yalnışlıkla sildim. Sonra hepsinin resimlerini tekrar çekip atarım. Artık havalar ısındı çiçekler nasıl açşamda güzelliklerimizi göstersek diye sabırsızlanıyorlar. Bende bahçedeki az da olsa güzelleri sizler le paylaşmak istedim. Buyurun. Önce seradaki marullar la başladım. Seranın içinde çıldırdılar. Sonra fulyalar bu çiçeğin sarısına hayranım ve bahçeyede çok yakışıyor. Benim fulyalı yolum.

gülsu 29-03-2012 13:43

5 Eklenti(ler)
devam......

gülsu 29-03-2012 13:45

5 Eklenti(ler)
devam...

gülsu 29-03-2012 13:49

5 Eklenti(ler)
devam...
İşyerimdeki açelya da güzelliğini esirgemedi.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025