![]() |
5 Eklenti(ler)
ocak ayındaki gül goncaları. Soğuktan açamadan çürüdü.
|
5 Eklenti(ler)
Bunlarda seradan görüntüler. Limon ağacını yeni aldık. Seraya diktik. Üzerinde bir de limonu var. Yediveren limon diyorlar. Bakacağız yedi kere verecek mi? Tabii ıspanaklar çoktan yendi.
|
2 Eklenti(ler)
Limonun üzerinde çiçekleri var. Resim güzel olmadı ama 2. resimdeki sarı çan çiçeği
|
5 Eklenti(ler)
Sayın kntlmelekten gelen kaktüsler. Kendisine buradan Çok teşekkür ediyorum. Kntlmelek bakın kaktüsler elele tutuştular.
|
5 Eklenti(ler)
Bürodaki çiçek rafım. En sonunda ben odadan çıkacağım galiba. Her taraf çiçek doldu. Bu seneki favori çiçeklerim kalançolar. Geçen sene küçüklerdi. Bu sene çok çoştular. Beni çok memnun ettiler. Bunlara sahip olmama sebep olan bıcırık hanıma teşekkür ediyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Kalançolara devam..
|
5 Eklenti(ler)
Resimler güzel çıkmadı. Resimde göründüğünden çok çok güzeller..
|
5 Eklenti(ler)
devam..
|
5 Eklenti(ler)
devam
|
5 Eklenti(ler)
devam.
|
2 Eklenti(ler)
Şimdilik bitti...
|
Sevgili gülsu kalançolarınıza bayıldım, harikalar .Evet gerçeklerinin süper olduğuna eminim.Yani böylede olmaz olan var olmayan var demi ama;)
Bende çok isterim böyle rengarenk olsunlar... |
Sn.Gülsu kalonchelerinize özel bir bakım uyguluyormusunuz.Benimkiler böyle olamıyor.Gübre veya besin veriyormusunuz.Bizi aydınlatırsanız mennun oluruz.Maşalllah.
|
Sayın olcim teşekkür edrim.
|
Sayın nardane beğendiğinize sevindim. Şimdi değil ama sonbahar doğru size de kalonçolardan gönderebilirim. 4-5 arkadaşa yeni gönderdim. Bayağı azaldılar. Dallarından koparıp yetiştireyim. Siz bana eylül ayı gibi hatırlatın. Size de göndereyim. Bu güzelliklere sizde yakından bakın. Forumun amaçlarından bir tanesi paylaşmak değil mi?. Hoşçakalın.
|
Her gün baksam sıkılmam , nazarım değmesin :)
|
Sn eylem tugce teşekkür ediyorum. Her zaman camın önünde duruyor. Sulamalarını düzenli yapıyorum. Çiçek tomurcukları oluşurken 15 gün arayla 2 kere potasyum verdim. Diğer zamanlarda zaman zaman sulama suyuna sıvı gübre koyuyorum.
|
Merhaba;
Görsel şölen yaşattınız. Emeklerine sağlık. |
Sıkılmadığınıza sevindim. Küçük bir görüntü ile sizi mutlu edebildiysem ne mutlu bana.
|
Sayın kamelya vadisi teşekkür ederim. Sizin bahçeyide gezerken aklım kalıyor. Benimde 3 çesit kamelyam var ama diğer çeşitleride edinmek istiyorum. İnşallah sizden temin edebilirim. Sizinde emeklerinize sağlık.
|
Ne küçüğü ; görsellere bakmak bile , beni mutlu ediyor , vallahi sizlere çok zahmet oluyor ( benim yükleme yapamadığımı düşünürsek ) :)
|
Sayın attar, hberbul,ezo,zencefil çiçeği,Hülya,melih500,sevgi,cemo,jineop,loveforlif e,armeria ve asya ceylan beğenileriniz için teşekkür ederim.
|
Hiç zahmet değil. Çok zor değil öğrenebilirsiniz. Biraz uğraşın yapacaksınız. Yükleme yapınca insanın çok hoşuna gidiyor.
|
Fotoğraf makinemde bir sorun var , sanırım beyni sulanmış :) Yüklemeyi öğrendim de , makineyi bir türlü fırsat bulup servise götüremedim :( Sulu beynin kurutulması gerekmiş
|
En kısa zamanda resimleri bekliyoruz..:)
|
Tebrik ederim.Övgüleri hakediyorsunuz.
|
çok güzeller sayın gülsu.çok kıskandım.bir, çok güzel çiçek yetiştirenleri, birde çok yiyipte zayıf olanları kıskanıyorum.
|
Eylem tugceteşekkür ederim. Beğendiğinize sevindim.
|
sevoş lütfen kıskanmayın. Sizde bu güzellikleri yetiştirebilirsiniz. İstediğiniz çiçek varsa isteyin göndereyim. Sizde nasiplenin.
|
teşekkür ederim gülsu.Bende her renkten aldım ama sonunda hepsini kuruttum veya çürüttüm.Artık pes ettim.etraftan seyretmekle yetiniyorum.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025