![]() |
Berrin Abla çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
|
Berrin hanım geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.
|
Berrin Hanım,
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Acil şifalar diliyorum. |
Çok geçmiş olsun Berrin hanım, daha iyidir umarım eşiniz. Acil şifalar olsun.
|
Bahçemde ve özel mesajları ile beni;kötü günlerimde , yanlız bırakmayan sevgili arkadaşlarım........
Kaptan zst....iremsıla..S.durul..Doğayla Barış..mr duran...limon..Alcen...tura...attar...Serkan istanbul...İpek kozası...Smnual...yaylacı....Benol Hazaroğlu...nilgün Doğan...mete tiren...Menekşeci baba...Güldeste...gilan...Nuray Topçu...Adil...minarislim...tturt...sudenur... Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi ve sevgilerimi yolluyorum....sağolunuz..:)) Eşim Temmuz ayının 6 .günü geçirdiği, vücudunun sol tarafındaki istemik atak rahatsızlığı devam etmektedir..Ancak 3 günlük tehlike arz eden yoğun bakım dönemini atlatmıştır.. Şu anda fizik tedavi hastahanede devam etmektedir..Ayağını kullanabileceği ümidi içindeyiz..Bu kutsal günlerimizde dua ve enerjileriniz bizimle olsun...Herkese selam ve sevgilerimi gönderiyorum.. Haziran ayında çektiğim bazı fotoğraflarım çok çok biriktiler...bazılarını sizlerle paylaşmak beni mutlu edecektir..:)) |
Berrin Hanım,
Çok çok geçmiş olsun. Yoğun bakım dönemini atlatmanız çok güzel haber. Umarım en kısa sürede eşiniz tamamen sağlığına kavuşur. Sevgilerimle... |
Haziran ayı, yazlık bahçeden görüntüler....
4 Eklenti(ler)
|
Çok çok geçmiş olsun berrin hanım eşiniz umarım hızla düzelir. Allah yardımcınız olsun
|
Fide alınan küpelerin keyfi yerinde...
3 Eklenti(ler)
|
Kanarya ve katmerli cam güzelleri...
4 Eklenti(ler)
|
Beyaz lilalı küpeliye bayıldım harika görünüyor:)
|
Pembe ponpongüller, karanfil ve dahlialar açmaya başladılar..
5 Eklenti(ler)
|
Gül ve dahlialar....
5 Eklenti(ler)
|
Mor dahlia....Komşunun narı benim bahçemde seyri sefa ediyor..:))
5 Eklenti(ler)
|
Komşuların siyah dutları ve erikleri gelin bizi toplayınız diyorlar...:)))
5 Eklenti(ler)
|
Arka bahçenin ponpon gülü ,yan komşuya kaçmışşş...:))
4 Eklenti(ler)
[attach]319657[/attach
Eklenti 319658 Hiç de istemeden, eşimin hatırı için dikilen incirlere bakar mısınız...Bana jest yaptılar...Bücür boylarına bakmadann...:))) Eklenti 319659 Eklenti 319660 |
Su sümbülleri iki tane iken dört oldular....:)
5 Eklenti(ler)
Eklenti 319661
kendiliğinden tohum atıp çıkan hatmiler neredeyse bahçeyi istila ettiler...:) Eklenti 319662 Bu sene diktiğim lilyumlardan ilk açanlar beyazlar oldu..:) Eklenti 319663 Eklenti 319664 Hatmi tohumları ,nedense hep gül lere yakın tohum atıp çıkmışlar,sökmeğe kıyamadığım için kardeşliğe devam ediyorlar.. Güllere zarar vermelerinden korkuyorum.. Eklenti 319665 |
Kaya bahçesinde sardunya ve sukulentler hayatlarından memnunlar..:)
5 Eklenti(ler)
Eklenti 319667
Varım yoğum bir tek pembe katmerli hatmi...:)))Ama çokda güzeller..:) Eklenti 319668 Eklenti 319669 Pembe ponpon gül,sardunya ve hatmilerden görüntüler... Eklenti 319670 Eklenti 319671 |
Haziran ayından...Ön bahçenin halleri.....
5 Eklenti(ler)
|
Haziran ayı.....Ön bahçenin hallerii......
4 Eklenti(ler)
Eklenti 319678
Eklenti 319679 Eklenti 319680 Tohumdan çıkan kaynana dili kaktüs fideleri....:) Eklenti 319681 |
Bu arada yapılan saksı çalışmalarının na tamam halleriii....:))
4 Eklenti(ler)
|
kış için asma yapraklarını topladım...
5 Eklenti(ler)
[attach]Eklenti 319689
Eklenti 319690 Sayın Orhan Özbilgiç arkadaşın gönderdiği tohumlar çiçeklendiler...harika bir çiçekmiş...kendisine tekrar teşekkürler..:) Eklenti 319691 Eklenti 319692 Bu fidelerden Orhan beyi in tohumlarından çıkanlar ..henüz çiçeklenmediler, merakla bekliyorum....:) Eklenti 319693[/attach] |
Sevgili çiçeksever70 in gönderdiği tohumların fideleri gelişti..:)
5 Eklenti(ler)
Eklenti 319694
Sevgili Nevzat arkadaşımın getirdiği palovniya ağacını saksısı ile koyduğum yerden geçen sonbahar söküp başka bir yere dikmiştim...bu baharda saksının ilk konduğu yerden ikinci bir ağacın çıktığını hayretle gördüm...Ağaç kök salmış ve o kökten aynı yerde ikinci bir fidan çıkmış..:) Yani Nevzat bey in palovniyası çok bereketli çıktı...helal olsun diyorum..Sevgili arkadaşıma tekrar teşekkürler....:)) Eklenti 319695 Eklenti 319696 Mor salkımlar tek tük de olsa açmaya devam ediyorlar..:)) Eklenti 319697 Eklenti 319698 |
Arka bahçe yine karıştııı....Sefilleri oynuyoor....:))
5 Eklenti(ler)
[attach]319701[/attach )
Eklenti 319702 Yeni aldığım japon güllerinin saksılarını değiştirmek ve saksılanını boyamak da farz oldu...Küçük olan saksılarda ikişer kök olarak dikilmişlerdi...O küçücük saksılarda nasıl da bu kadar boylanıp gelişmişler... Eklenti 319703 Bu saksım da 20 senelik , rengi kırmızıydı...Artık mavi olsunn...:)) Eklenti 319704 Eklenti 319705 |
Bu saksılar geçen seneden kuruyan japon gülleri...:(
5 Eklenti(ler)
Eklenti 319706
Sürpriz yapan şu güzele bakar mısınız...?? Belki yeşerirler diye ,bahardan beri bekletiyordum...Nihayet bir tanesinin yeşerdiğini gördüm ve çok sevindim... :)) Eklenti 319707 Eklenti 319708 Bu arada rüzgarımız ve dalgalarımızda hiç eksik olmadı... Eklenti 319709 Eklenti 319710 |
Bahçeniz her zaman ki göz alıcılığında, gül hatmileriniz çoşmuş. :eek: Eşinize tekrar şifalar diliyorum Berrin hanım, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur da yanınıza döner ve varlığı ile gönül telinizi titretmeye devam eder. Sevgi, saygı.. ;)
|
Sarı lilyum 20 senedir aynı yerde ...Çok vefalıymış...Açmaya devam ediyor..:))
4 Eklenti(ler)
Eklenti 319711
Yan komşunun süs narı, asma ile sarmaş dolaş..Bizim tarafı çok sevmiş..kesmeye kıyamıyorum...:) Eklenti 319712 Şu küpelinin rengine ve asaletli duruşuna hayranımmm..:))) Eklenti 319713 Eklenti 319714 |
yerdeki kaktüs açmaya başladı....
5 Eklenti(ler)
|
Arka bahçenin hallerii....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 319720
Arka bahçede açan ilk dahlialar... Eklenti 319721 Bu sene dahlialarım çok keyifsizler...Bazıları da , maalesef en güze şekil ve renkli olanları koybolmuşlar..çok çok üzüldüm...:( Eklenti 319722 Baharda diktiğim susak kabağı tohumlarının son hali ve geçen sonbahar saksıdan topraga aldığım hosta.... Eklenti 319723 Eklenti 319724 |
Arka bahçenin gülleri....
4 Eklenti(ler)
Eklenti 319730
Eklenti 319731 Eklenti 319732 horoz ibikleri geçen seneden tohum atıp, yine her yeri işgal ettiler...:) Eklenti 319733 |
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025