agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   berrinb / bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/24030.htm)

berrinb 29-11-2011 22:55

Sevgili Çiçeksever,buradada havalar soğumaya başladı..Tabii sizdeki kadar değildir...Aman kendinizi ve bebeklerinizi iyi kollayınız..Ben bir hayli zamandır ,bayram ve hastalık telaşından size gönderecek olduklarımı yollayamadım...Tez zamanda boyama işlerine başlayacağım,hep aklımdasınız ..kusura bakmayınız canım...Sizi ve bebekleri öpüyorum...Teşekkürler ziyaretiniz için...Sevgiler.))

berrinb 29-11-2011 23:00

Sevgili Adil....Sağolunuz...Bu kötü süreçte hemşerinizi hiç bırakmadınız..vefalı bir dostsunuz...Size çok teşekkür ederim...Sonbahar ve kış, sarı kırmızı derken beyaza dönüşecek ..Sağlık ve sıhhatle inşaallah cümlemize hayırlı kışlar olsun da ......Nasılsa her hazanın sonu yazdır :))) Biz de sabr edip güzel renkli bahar ayına sağ salim kavuşuruz....

Atarız kendimizi bahçelere, seralara....Amaann Tanrıımm varmı böyle bir keyif :)))))
Trabzona ve sizlere sevgi ve selamlarımı yolluyorum...:)

berrinb 29-11-2011 23:09

Sevgili Uzaylı.hoşgeldini canım,teşekkürler temennilerinize....Ben 8 senedir takı tasarımı ile uğraşıyorum...Atölyem vardı..Beş sene orada kendi ürünlerimi ,resimlerimi,takıları,ahşap boya ve diğer el işi ürünleri hem hazırlayıp,hemde satışını yapıyordum..İst. da ve yurt dışında bir çok yere takı verdim..Bazıları kendi ismimle, bazı büyük firmalar kendi etiketini koydular...Şu anda evde çalışmalarımı sürdürüyorum...Atölye beni ,ev işleriyle beraber çok yordu...Çocuklarda yardımcı olmadıkları için kafam kızdı,kapattım...

Şimdi çocuklar çok pişman oldular,beni devamlı gaza getirmeye çalışıyorlar ama bende onlardan intikam alıyorum gibi :)) Pek niyetim yok...
Sizinde hobilerinizden biri takıysa ,devam ediniz...Çok stres atıcı bir hobidir..dinlendirir...Renkler de ayrıca huzur verir.. Kışın da oyalanırsınız..dünyayı gözünüz görmez:))))) canım teşekkürler ederim İzmire ve sizlere sevgilerimi gönderiyorum....

berrinb 29-11-2011 23:14

Sevgili Periş beğenilerin beni mutlu etti,hoşgeldiniz.:)) Takıya olan ilgimi uzun uzun Uzaylı ya anlattım...Çok güzel tasarımlarım vardır...Sergilesem bayılırsınız ...Dinlendirici ve oyalayıcı bir uğraştır...Ne yapayım benim ellerim hiç durmaz:)) Hiperaktiflik doğuşdan beri devam ediyor:)) Bu günleri bir atlatayım da arkadaşlara yollamayı da düşünüyorum...Sevgiler ,selamlar canım...:)

berrinb 29-11-2011 23:17

Sevgili Manolya, yeni arkadaşımız...Bu güzel ve nezih caimaya hoşgeldiniz demek istiyorum önce....Aynı zamanda bahçeme de ...Beğenilerinize mutlu oldum ...Çok teşekkürler......Yine beklerim... Selam ve sevgiler size:))

sevim.K 30-11-2011 05:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 883592)
Eşim iyileşmeye başladı.

İşte güzel haber. Ben sabaha güzel bir haber okuyarak başladım sizin sıcak, samimi ve neşeli sesinizde.

Sevgilerimle:)

hanndan 30-11-2011 07:48

Gün aydınlar olsun efendim,
Uzun zaman olmuştu bahçeleri gezmeyeli,Berrin hanım bahçenizi sanki ilk kez görüyormuşum gibi.Yine güzellikler paylaşmışsınız bizimle.
Ayrıca bahçenizde nasıl ki yeni keşifler buluyorsam sizinde öyle yeni özelliklerinizi keşvediyoruz,kitap gibisiniz.
Eşinizede geçmiş olsun.Sevgiler...

Manolya_ 30-11-2011 11:15

Sevgili Berrin hanım,
Bu samimi ev sahipliğine ve yakınlıgınıza cok cok teşekkürler.
Bütün üyelerin bahçe ve balkonlarını adeta sekerek dolaşıyorum inanın bitkileri ezmemek zarar vermemek için :));)
En kısa zamanda benim miniklerden de sizlere sunumlar yapabilirim inşallah.
Saygı ve sevgilerimle
Asuman

fatma sunay 30-11-2011 20:20

Sevgili berrinb kaldığım yerden gezmeye devam ettim aman ne eğlendim sormayın. Deniz , kumsal , bayram sevinci , çiçekler derken sayfanın gene sonuna geldim. Ama en çok eşinizin iyi olmasına sevindim tekrar geçmiş olsun.

Sağlıcakla kal..

berrinb 30-11-2011 23:21

Sevgili Yücel kardeşim,yazıların bana ilaç gibi geldi...Çünkü öylesine karamsar ve kötü günler geçiriyorum ki,...Kendi kendimi işi deliliğe vurarak iyileştirmeye çalıştığıım bu sıfıra inmek üzere olan moralimi birden yüzde yüz oldu:))) .....
""""""" Haydi bakalım berrinbb ....Silkin..silkin gafletinden de sıyrıl...Bak kardeşin ve arkadaşların seni nasıl görüyorlar ve görmek istiyorlar ..Kendine gel """"" dedim ve içim aydınlandı sayende sevgili kardeşim..Sağol yaaa ...Vallahi bahçen gibi kalbinin o güzel bahçesi de ÇOK BÜYÜK.... Beni iyi ayılttın...Bu arada oğlum saydığım birinin düğününe bile neşeyle iştirak ettim.......

Bir erkek kardeşim olsa ancak senin kadar sevebilirdim....Çok teşekkürler ederim...Başımdaki şu telaşeleri inşaallah bir atlatıyım da yine görüşeceğiz...Çıcukların da selamı var sana ...sağol varol kardeşim ....Sende iyiki benim hayatımda bir kardeş olarak VAR sın diyorum.....Selamlar sevgiler ....Sevgili ailene ve sana:)))

berrinb 30-11-2011 23:25

Sevgili Satı Uğurtan ,sizi bahçemde görmek beni mutlu etti arkadaşım...Sağolunuz.Bahçelerimde mutlu olabiliyorsanız, ne mutlu bana ...Her zaman beklerim...Teşekkürler canım:)) sevgilerimi ve selamlarımı gönderiyorum:))

berrinb 30-11-2011 23:27

S.Durulcuğum...Hoşgeldiniz canım...teşekkürler ederim sağolunuz...Bu üzgün günlerimde beni hiç bırakmadınız..... sizlere minnettarım....Selam ve sevgiler ..

berrinb 30-11-2011 23:28

Sevgili Cetasule ,ziyaretine çok sevindim...Sizde iyi bir dostumsunuz.:)) İlgi ve alakanıza minnetlerimi ve sevgilerimi yolluyorum size ve güzel Rize ye..:))

berrinb 30-11-2011 23:37

Sevgili Gondag ..İsminiz biraz sert etki yapmıştı başta :)) Ama hem bahçeniz ,hemde şahsınız harikasınız...Yazınız bende öyle güzel bir etki bıraktı ki anlatmaya kelime bulamıyorum...:))Aman Tanrım, kabul etmek ne demek efendim..Onur duydum ziyaretinizden...Böylesine güzel bir bahçenin sahibi güzel bir insanla tanışmak beni çok gururlandırdı ve sevindirdi...Aynı hobilere sahip olduğumuz için ve bitki konusunda çok bilgisi ve deneyimi olan bir arkadaş kazandım....Ne mutlu bana..:))

Benim sizden bir ricam olacak ..Bahçe resimlerinizi normal boyutta eklerseniz , inanınız bayram yapacağım...Bu harika görüntüleri doya doya seyredelim efendim değilmi:))
size çok teşekkürler...Her zaman beklerim...Size ve Güzel İzmir e selamlar ve sevgiler efendim:))

berrinb 30-11-2011 23:45

Sevgili ayhan219..hoşgeldiniz,ziyaretinize sevindim...temennilerinize de....Çok teşekkürler ederim..bende sizin bahçenizden o karlı manzaralar ve suyu buluşunuzdan dolayı çok mutlu ve ferahlayarak ayrıldım...Sizde daha çok güzellikler göreceğiz biz.....İnşaallah evinizi kurduğunuz günlerde yakındadır...merakla bekliyorum,çünkü herşeyi yeni baştan yaratıyorsunuz..Peyder pey görüntüleri arkası yarın gibi izliyorum:))

Ama sevgili ayhan bir gün gelecek ÖNCE ve SONRA olarak fotoğrafları ekleyeceksiniz inşaallah....Teşekkürler kardeşim..Sevgiler ve selamlar Ankara..Tanrı yardımcınız olsun...:)))

berrinb 30-11-2011 23:52

Sevgili Sevim.K arkadaşım....Sağolunuz canım,eşim biraz biraz iyileşti gibi ama bir türlü doğrulamadı ...Baston yardımı ile yürüyor da onu öyle iki büklüm görmek canımı acıtıyor ve moralim sıfıra indi bir ara...İşi deliliğe vuruyorum...Çocuklar da psikolojimi düzeltmek için ellerinden geleni yapıyorlar :)) Navigatörlüğüm şu anda üçe katlandı diyebilirim...Çok zormuş...Her gün büroya gitmek istiyor..Biz götürüp getiriyoruz...İşkolikliğin zor tarafı işte bu olmalı diyorum:)) Buna da şükür..Tanrı iyilikler versin:)
Sevgili arkadaşım iyi lafladım,üzüntülerden çenem mi düştü ne:)))) Desene zaten düşük tü:)))))).....Sevgilerimi gönderiyorum size:)

berrinb 30-11-2011 23:57

Sevgili handann cığım,sizi gördüğüme sevindim...Ziyaretin ve temennilerine teşekkürler...Benim işlerim yukarıda anlattığım gibi bir hayli aksadı...Sizin emanetlerinizi de gönderemedim....Bir iki güne kadar boya tezgahımı açabileceğim gibi:)) İnşaallah en kısa zamanda tohumları da yollayacağım canım..Hep aklımdasınız...Yine beklerim ...

Selamler ve sevgiler Ankara ya ve sizlere ..:))

berrinb 01-12-2011 00:02

Sevgili Manolya ,isminiz kadar naziksiniz .:)) Ziyaretinize sevindim...İstediğiniz şekilde bahçeleri dolaşabiliriz...Çünki ""Ne bağ duydu ..Ne bağbancı """Diye bir türkü vardır :))) İşte o misal :)

Sizinde en kısa zamanda bahçe resimlerini bekliyorum...Merakla tabii:)) Yine beklerim ...Sevgiler ...""İstanbul da oturanlara selam yok:))))))) """"""Çünkii aynı şehirdeyiz biz...Selamlar uzaktaki arkadaşlara olsun mu :))

berrinb 01-12-2011 00:12

Ahhh.Ahhhhh benim sevgili Fatma Sunay cığım İstanbul a dönmüş de bahçeme gelmişşş..:) Bilsem kapılarda karşılardım canım :)
Üç kişi,Ben Boğazköprüsünde....Yücel TEM i kapatmış... Cemo Bursa yolunda ...Beklemekten hâl olduk,pestil kolilerini kapmak için veeee havayı aldık:)) Çünki pestilleri kargoya vermişsiniz...:)))
Sevgili arkadaşım teşekkürler temennilerin ve ziyaretiniz için ,yine beklerim..Sevgiler size:)

berrinb 01-12-2011 01:38

Sevgili arkadaşlar bu arada arka bahçeye ara ara girebildim..Kasımpatlarının saksılarını değiştirip, yabani otları ve kuruyanları temizlemeye çalıştım...Bütün bunlar son bir hafta içinde ancak yapıldı..Arka bahçedeki dahliaların yerlerini ve bazı budamalar için yardımcım geldi...Çünki toprak çok sertleşmişti...Sarmaşıkların da budanması gerekiyordu..Bu arada Bauhaus dan küçük bir sera aldım:)) Bazı saksı çiçeklerini yerleştirdim...Ön bahçe çok soğuk olduğu için gerekliydi..İşe yarayıp yaramayacağını kış sonunda göreceğiz tabii:))...
Bu gece sizlere ekleyeceğim resimler son on gün içinde çekebildiklerimdirler........

berrinb 01-12-2011 01:45

Arka bahçenin bakımsız halleri.....

5 Eklenti(ler)
Eklenti 257825

Eklenti 257826

Eklenti 257827

Eklenti 257828

Eklenti 257829

berrinb 01-12-2011 01:47

Kasımpatı birbirine girmiş ve tohumdan çıkan sedefler...

5 Eklenti(ler)
Eklenti 257830

Eklenti 257831

Eklenti 257832

Eklenti 257833

Eklenti 257834

berrinb 01-12-2011 01:50

Küpeler açmaya devam ediyor...Ortancaların rengine bakarmısınız...

5 Eklenti(ler)
[attach]Eklenti 257835

Eklenti 257836

Eklenti 257837

Eklenti 257838

Eklenti 257839[/attach]

berrinb 01-12-2011 01:57

Bu derbeder görüntülerden,limonların güzelliğiyle avundum:))

5 Eklenti(ler)
Eklenti 257840

Eklenti 257841

Eklenti 257842

Eklenti 257843

Eklenti 257844

berrinb 01-12-2011 02:03

İlimon ektim taşa....İlimon yar amaaann...Bu türküyü çok severim limonu da:)) Bu ağacımı rahmetli annem bana bir seradan hediye almıştı ve bana israrla duvar kıyısına diktirtti ..l2 sene kadar önceydi..Sonra bir tanede arkadaşım evinde bakamamış bana yolladı..onu da duvar kıyısına yerleştirdim...Limonlarım ikiside türkü misali kökleri duvarın içinde yetiştiler..Küçük limondan fazla limon göremedim ama ,annemin limonu maşaallah her sene ,geleni gideni kendine baktıracak kadar, kar kıyamet limon verir ve çiçek açar..:)).

berrinb 01-12-2011 02:07

Küpeler ,palmiyeye asılı soğuktan hoşlanmışlar.Açmaya devam ediyorlar..

5 Eklenti(ler)
Eklenti 257845

Eklenti 257846

Eklenti 257847

Eklenti 257848

Eklenti 257849

berrinb 01-12-2011 02:10

Sardunyalarım ..Ve Çengelköy tropikal serada siklamen ve kasımpatları..

5 Eklenti(ler)
Eklenti 257850

Eklenti 257851

Eklenti 257852

Eklenti 257853

Eklenti 257854

berrinb 01-12-2011 02:12

Seradan görüntüler..

5 Eklenti(ler)
Eklenti 257855

Eklenti 257856

Eklenti 257857

Eklenti 257858

Eklenti 257859

berrinb 01-12-2011 02:14

Süs ağaçlarının budama şekilleri harikaydı..Tabii fiatları da:)))))

5 Eklenti(ler)
Eklenti 257863

Eklenti 257864

Eklenti 257865

Eklenti 257866

Eklenti 257867

berrinb 01-12-2011 02:17

Saksının içindeki zeytin ağacının gövdesine hayran oldum...

5 Eklenti(ler)
Eklenti 257868

Eklenti 257869

Eklenti 257870

Eklenti 257871

Eklenti 257872

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025