![]() |
kendimi cennet bahcesinde sandım çok güzel ve zevkli sanaccı bir kişiliğiniz oldugu belli nice saglık ve mutluluklar dilerim .
|
Sayın oybalamm ,hoşgeldiniz tanıştığım için sevindim...Bilhassa isminiz çok hoş:))
Beğenileriniz beni mutlu etti...Yine beklerim efendim....teşekkürler..Güzel İzmire ve size selam ve sevgiler. :)) |
Alıntı:
|
Berrin hanım dumanlı fotoğrafla yine yakalanmışsınız.:)Fotoğrafa güzel bir efekt eklemiş oldunuz.:))
Yine mevsimin güzelliklerini paylaşmışsınız ellerinize sağlık.Saygılar selamlar. |
Alıntı:
Aslında her mesajda bahçenize uğruyorum. Yazı yazmaya torun bırakmıyorKlavyeyi gördümü çıldırıyor. Bırakıncada eliyle vura vura kıracak bir gün. Ya akıttığı salyalara ne demeli:D |
Sevgili berrinb senin elin bahçeye değdiyse daha çok güzellikler göreceğiz demektir.
Cam güzelini birtürlü tohumdan üretemedim her sene fide alarak dikiyorum. Acaba hazır tohumlar geçmiş mi oluyor nedir. Hercai menekşeleride severim olsun siz fırsat buldukca koyun biz biz herseferinde bakarız. Dumanlı resim için sadece sizin oradan bir sis bulutu geçiyor diye baktım inşallah bir daha geçmez yoksa size yazık olur canım. Cemo'**** bu konuda takılıyorum sakın yanlış anlaşılmasın şaka yapıyorum. Sevgiyle kal.. |
Alıntı:
5-1 dışarı cıkarıyorduk az kalsın seni..Berrin ablamızı da aramıza aldık mı 6-1 yandın sen:) Eee demokrasinin gözünü seveyim:)))Çogunluk azınlığı yer:)) |
Arabanın içinde de ben galip geldim ne haber canım...
|
Alıntı:
Birgün benim arabaya bineceksin inşallahhh:)) |
Sevgili Nuray Topçu..galiba aynı semtlerde ikamet ediyoruz...Memnun oldum...Beni görürseniz şayet kendinizi tanıtınız...Belki resimlerimden tanıyabilirsiniz:)) teşekkürler ziyaretinize...Sevgiler:)
|
Sevgili Adil,nasıl olduğunu anlayamadım ama, yine Kaptan zst.ye yakalandım...Teleskobunun :)) markasını merak ediyorum...Harika bir gözlemlemesi var..Vallahi anında bahçede bitiyor ...:))))))..Sevgiler Selamlar:)
|
Sevgili Kaptan zst...Kuş bir yandan, tonunuz bir yandan ,size rahat yok anlaşılan:))Yeni doğan çocuklar her nedense bilgisayara çok meraklılar...kızkardeşiminde iki yaşındaki oğlu ,bilgisayarı görünce , çılgın gibi üstüne atlıyor.....Elinden zor alıyoruz:))
Adil in resimlerine bayıldım...Hepsi harikaydı...Ama siz biraz hazıra konmuşsunuz..sizden de resim bekliyoruz...kolay gelsin ..Sevgiler Selamlar..bebeğin yanaklarından öperim:) |
Sevgili arkadaşım Fatma Sunay,hoşgeldiniz,canım...Ben daha sizin bahçenize giremedim..Başımdaki telaşlardan ..Cemo inşallah anlatmıştır:)) Ne olur kusura bakmayınız..
Cam güzelleri kendi döktüğü tohumlardan çıkmışlar..bende yazlıktan gelince şaşırdım..6 tane cam güzeli toprakta ,geçen seneki saksılardan dökülen tohumlardan olmuş...İstesek olmaz.....Yazlıkta da aynı şey her sene başıma geliyor...tabi çok güzel ve sıhhatli yetişiyor.. Duman olayına gelince tabii ki şaka olduğunu biliyorum canım..Ben sizi hiç yanlış anlar mıyım....En sevdiğim arkadaşlarımdansınız....Sevgiler ... |
Sevgili Cemo ...Vallahi Fatma hanım ne dese haklı ..5 kişinin arasında iyi ki tiryaki olmamış o gün..:)))Yok yaaa .....Dumanaltı ettiğiniz yetmemiş de birde arabasında zehirleseydiniz barii :))))))).....İnsaf Sevgili Cemo ...İnsaf vallahi....:))
İyiki sizi arabadan atıp ta kurda kuşa yem etmedi :))))) sevgiler güzelim ...Öptüm cemo.......:) |
Alıntı:
|
Sevgili Nuray Topçu ,memnun olurum...:)) Sevgiler..:)
|
Bahçedeki kediler ..Ve deniz akvaryumundan karaler...
5 Eklenti(ler)
|
Yazlık dönüşü;balıkların ve diğer canlıların öldüğünü gördük :(
5 Eklenti(ler)
|
Carrefour daki hercailerin renklerine ve keyiflerine bakar mısınız ..:)
5 Eklenti(ler)
|
Yeni aldığım lilium ...İçeri alınan Selluka yeniden sürgüne başladı :)
5 Eklenti(ler)
|
Mevsim olmasa da ; bizde çiçekleri işte böylede açtırırız:))))))
5 Eklenti(ler)
|
Güller ve hercailer..Asılları gibi olmasada ..Ehh..İdare ederler:))
5 Eklenti(ler)
|
mrduran ın sözünü dinleyip evde oturduğum da açanlar...:))
5 Eklenti(ler)
|
Güzel açmışlar mı :)))
5 Eklenti(ler)
|
Orkidemin son iki yaprağını da ,kediler kopardı:)) sapta kalana bakarmısınız:))
3 Eklenti(ler)
|
Beriin abla, çiçeklerin muhteşem açmış ellerine sağlık ;)
|
Sevgili arkadaşlar;Bu çerezlik karelerden sonra.. Çamlıca Kısıklı daki sera gezisinde çektiğim esas karelere geçmek istiyorum...Gözlerim kapanıncaya kadar yüklemeye çalışacağım.....:)) kalırsa daha sonra size sunarım :))
|
Ahhh..sevgili Bettyycim...Sizi bu saatte bahçemde görmek ne güzel bir sürpriz...Bir yukarı paragrafa çıkmasam görmeyecektim canım...Sağol ...teşekkürler ederim ziyaretinize:)) Sevgiler..Selamlar gece gece....:))
|
Bu kasımpatlarını Serkanİstanbul un kilere benzettim ve iki adet aldım...
5 Eklenti(ler)
|
Çıldırmaya az kaldıııı.!!!!! Doktorum nerdeeeee:))))
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025