![]() |
Bayıldımm! Çuhalar harika...
|
Sevgili Yeni Gine, Ranunculusları ben saksısı ile toprağa gömüyorum...çiçekleri bitince yine saksıları ile serin ve ışıksız bir yere kaldırıyorum, hiç su vermeden...Geçen senekilerri öyle muhafaza ettim...
Glayöller toprakta kışı geçirenlerin bazıları çıktılar bir karış kadar yapraklandılar...Ama bu sene aldığım glayölleri daha toprağa dikemedim ben...Önümüzdeki hafta yazlık bahçeye gittiğimde dikilecekler....Sizinkiler de yakında çıkarlar herhalde...Suluyorsanız mesele yok...:) Selam ve sevgiler....:) |
Sevgili kaptan zst kardeşim..çok teşekkürler...Daha o derece olamadım ama , çiçek ve bitki sevdası bütün stressi ve rahatsızlıkları azaltıyor...:) Beğeni ve ziyaretinize çok çok teşekkürler sevgili kardeşim...Selam ve sevgiler ailenize ve size..:)
|
Sevgili neslihan0602 , çuhaların bazısı 5 senelik bazıları da geçen seneden , toprakta kaldıklarında çuhalar çok seneler kalıcı oluyor ve daha da geniş çaplı büyüyorlar...Teşekkürler...Selam ve sevgiler..:)
|
Mart ayında crocuslar....
4 Eklenti(ler)
Eklenti 389042
Bu sarı yoncayı 6-7 sene evvel Bodrum Yalıkavakta bir parkta çimin içinde görüp köklerinden almıştım....Bu sene iyice gelişti... Eklenti 389043 Eklenti 389044 Bir arkadaş yonca yapraklarının salatasını tavsiye ettiler...:) Gerçekten mayhoş ve kıtır bir tadı varmış...:))) Eklenti 389045 |
Pembe ve beyaz paskalyalar....
5 Eklenti(ler)
|
Sevgili Berrin hanım, yine çok yorulmuşsunuz ama tüm uğraşlarınıza değmiş, elinize emeğinize sağlık.. Mini göletinize ve yer şakayıklarınıza bayıldım.. ;)
Ben de bir kaç kök Hosta almıştım sizinle aynı yerden, işinize karışmış gibi olmak istemem ama tecrübeme göre saksıdan ziyade toprağı seviyorlar, geçen yıl gömdüklerim aynı kökten üç dört sürgünle patladı, bu yıl gömdüklerim ise bir aya kalmadan bu hale geldi.. :o :) http://www.agaclar.net/forum/attachm...600-x-450-.jpg http://www.agaclar.net/forum/attachm...600-x-551-.jpg |
Kaya bahçeleri için aradıklarımı bulduummm....))
5 Eklenti(ler)
Eklenti 389058
Saxifraga....Renk ve çiçeklerini çok beğeniyorum... Eklenti 389059 Eklenti 389060 Eklenti 389061 Saxifraga, küçük kırmızı çiçekleri açmak üzere Eklenti 389062 |
Beyaz kamelya.....
3 Eklenti(ler)
|
Bu mor güzel, sevgili alacakaranlıktan alındı...
5 Eklenti(ler)
Eklenti 389068
Renk harika...Ama bu rengi koruyabilmek için buzdolabında mı saklasak acaba...:)))) Eklenti 389069 Hava çok soğuyunca paskalyalar içeriye alındılar... Eklenti 389070 Sakız sardunyalarının bu iki rengini çok severim...:) Eklenti 389071 Eklenti 389072 |
Mart sonunda ranunculuslar...
3 Eklenti(ler)
|
Geçen seneden kalan küpe naylonun altında çiçek açtı...
5 Eklenti(ler)
|
Beyaz kokulu hostalar yapraklanmaya başladılar...
5 Eklenti(ler)
Eklenti 389081
Nergisler tek tek açıyorlar.... Eklenti 389082 Eklenti 389083 Eklenti 389084 Eklenti 389085 |
Bu çiçek kendiliğinden bahçede çıkan müdavimlerden...:)
3 Eklenti(ler)
|
Nergislerin kokusu bahçeyi sardı...Harikalar....:)
3 Eklenti(ler)
|
Mart ayında arka behçeden.....
4 Eklenti(ler)
|
Açelya ancak düzeliyor...
3 Eklenti(ler)
|
Mart ayında şakayık.......
4 Eklenti(ler)
|
Bahçedeki bahar dalı.....:)
3 Eklenti(ler)
|
Bahçeden renkler.....
3 Eklenti(ler)
|
Teğet geçenleerrr....:)
4 Eklenti(ler)
|
Ön bahçeden görüntüler......
5 Eklenti(ler)
|
Açelyalar bu kışı zayiatsız atlattılar....:))
3 Eklenti(ler)
|
Pembe paskalya açmaya devam ediyor....
3 Eklenti(ler)
|
Ön bahçede ancak coşanlar......:))
5 Eklenti(ler)
|
Şu mavi güzele bakar mısınız......:)
3 Eklenti(ler)
|
Duvardaki açelyalar, da kışı sağ salim geçirenlerden....:)
4 Eklenti(ler)
|
Yerdeki ler de çok mutlular.....:)
3 Eklenti(ler)
|
Sardunya ve sakızların renkleri....
5 Eklenti(ler)
|
Bahçenin güzelleri.....:)
3 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025