![]() |
Maşallah sevgili Berrin Hanım, sarmaşık güller çok da güzel açmışlar. Çok güzeller çok.
|
Arka bahçenin gülleride açıyorlar....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 402104
Eklenti 402105 Eklenti 402106 Eklenti 402107 Şu yonca tarlasına bakar mısınız..Başımın tatlı belaları...Yoncalar, telgraf.ve Acem....:))).Söküldükçe çoğalıyorlar....:) Eklenti 402108 |
Sevgili Yeni Gine...Gece arkadaşlığınız için çok teşekkürler...:)) Yarın akşama devaammm Diyelim mi canım ??.....Haydi iyi uykular...Size de ..Bana da....Zira gözlerim yanmaya başladı...Birde bu gün yazlıktan.. yoldan geldim,yanii.....:)))
|
Sevgili CAN Berrin Hanım, teşekkürler paylaşımlarınız için... Tamam artık güzel bir uykuyu hakettiniz. İyi uykular, iyi geceler görüşürüz inşallah...
|
Alıntı:
|
Berrin ablacım güller harika maşallah ellerinize saglık
Geçmiş olsun kendinize iyi bakın Esen kalın |
Sevgili Yeni Gine, Sevgili Adil,Sevgili Tekomusti...Çok teşekkürler...Selam ve sevgiler....:)
|
Berrin Abla ellerine sağlık, müthişsin. Güzel günler geçirirsiniz inşallah.
Hepsi çok güzel merak ettim kaç çeşit Haseki küpesi var sayamadım da. :D |
Sevgili h doğan,Haseki küpesi bende tek çeşit vardı. İki cinsini bir seradan buldum..İki cins katmerliyi de sevgili Alcen bana gönderdi...Şu anda 5 cins haseki küpelim var....
Ama siz küpeli ile Haseki küpelisini karıştırdınız tahminim....O çok çeşitli cins ve ağaçlarda asılı olanlar katmerli Küpelilerdir....Küpeliler daha çok saksıda yetişirler.....Haseki küpesi ise toprakta büyür ve her sene aynı yerden çıkarlar..Rizomlu bitkidirler... Teşekkürler ederim....selam ve sevgiler.....:) |
Haklısınız Berrin Abla. Benim pek bilgim yok bu küpelilerle. :D Ama o saksıdakiler normal küpe çiçeği o zaman, ben şimdilik saksıdakilerle idare edeyim. :) Haseki küpeleri şimdilik dışarıda kalsın aklıma gelmesinler. :D
Sağlıcakla kalın. |
Bu akşam sizin haberiniz olmasada bahçenizde misafirdim :) Herşeye bayıldım. Bahçenizden ilham alacağım.
İyi günlerde keyifle oturmanızı temenni ederim. |
Sevgili doztayfundil,Gece ziyaretinize...:)) ve beğenilerinize teşekkürler....Yine beklerim... Selam ve sevgiler İzmir e.......:)
|
Yazlık bahçenin küpeleri.......
5 Eklenti(ler)
|
Küpeli şölenine devammm.......:)
5 Eklenti(ler)
|
Kpeliledrin en güzel zamanı....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 406007
Eklenti 406008 Eklenti 406009 Bu sardunya,çok değişik bir cins ...Yaprakları alacalı...Çiçeği katsız.Ben çok sevdim..:) Eklenti 406010 Eklenti 406011 |
Yaz boyunca böyle yoğun açamadıkları için bu güzelliğe devammm..:)
5 Eklenti(ler)
|
Şu fidanlardaki meyvenin görüntüsü çok hoştu...Nektarin mi acaba...??
5 Eklenti(ler)
|
Yazlık bahçedeki clematislerin bazıları açmaya başladılar...
4 Eklenti(ler)
|
Bahçenin misafirleri.......) Bu çekirge mi acaba..??
2 Eklenti(ler)
|
Bu da ayrı bir cins.....
5 Eklenti(ler)
|
Küpeliler ve sardunyalar...
5 Eklenti(ler)
|
Sardunyalar güneş alan yerlere yerleştiler...
4 Eklenti(ler)
Eklenti 406048
Eklenti 406049 Bu sarmaşık gülleri yeni diktim...eflatun, kayısı, ve pembe ay gülü..Üçüde kokulu güller.. Eklenti 406050 Eklenti 406051 |
Renklerini ve kokularını çok beğenirim.....
4 Eklenti(ler)
Eklenti 406061
Eklenti 406062 Eklenti 406063 Sıdıka Hanım ın gülü açmaya başladı....Çok çok güzel ve özeldir benim için..:)) Eklenti 406064 |
Sıdıka Hanım ın gülü.....İki bahçemde de var...:))
4 Eklenti(ler)
Eklenti 406065
Eklenti 406066 Eklenti 406067 Bu sarmaşık rubi renkli gülü çelik den yetiştirdim....Anasını geçen kızlardan biri de bu güzel oldu...Annesi yaşlandığı için çok açmıyor ....:( Eklenti 406068 |
Çok sevdiğim sakız rengi......
2 Eklenti(ler)
|
Yan komşunun akasya ağacı...Çok güzel açtı ..Kokusu harika ..
4 Eklenti(ler)
Eklenti 406077
Eklenti 406078 Benim sarı sarmaşık gülüm Akasyanın altında kaldığı için ,biraz keyifsiz ..yinede açmaya çalışıyor.... Eklenti 406079 Eklenti 406080 |
Arka bahçe yolunun düzenlenmiş hali....
3 Eklenti(ler)
|
sukulentlerin bir kısmı kütüklerin içine yerleştiler....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 406090
Eklenti 406091 Eklenti 406092 Bu ikinci defa karşılaştığım bir sürpriz....:) Lilyum soğanının düşen sert kabuğu torbanın içinde kendiliğinden küçük soğancıklar oluşturmuş.....:)) Eklenti 406093 Eklenti 406094 |
Yine Küpeliler.......:)
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025