![]() |
Ana caddelerde , lale , hercai ve çuhalar.....
5 Eklenti(ler)
|
Resimler ,hızdan dolayı flu çıktı...Affolaaa...:))
5 Eklenti(ler)
|
Sarı -mor ve beyazlar......
5 Eklenti(ler)
|
Kırmızı-beyaz ebrulî laleler ve çuhalar....
5 Eklenti(ler)
|
Erdi bahar....Geldi yine , lale zamanııııı.......:)
5 Eklenti(ler)
|
Kuşlar da çiçeklerin keyfini çıkarıyorlardı.....:))
5 Eklenti(ler)
Eklenti 386436
Eklenti 386437 Eklenti 386438 Eklenti 386439 Bu katmerli laleri çok beğeniyorum.....Bir gece ziyareti yapmak artık farz olduuu..:)))) Eklenti 386440 |
Şu güzelliğe bakar mısınız....:)
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 386449
Eklenti 386450 Eklenti 386451 Eklenti 386452 Bunu da çekmeden yapamadım,beni arabada görünce yanıma gelmeye çalıştı...Kediler beni çok severler.....:) Eklenti 386453 |
Edirnekapı surları.....
4 Eklenti(ler)
|
Tarihi mezarların üstünde mor zambaklar açmıştı....
3 Eklenti(ler)
Eklenti 386460
Erguvan ağaçları açmayabaşladı..... Eklenti 386461 Haliç köprüsüne giriş..... Eklenti 386462 |
Surların bir bölümü......
3 Eklenti(ler)
|
Setlerin üstleri.......
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Yeşil çimde mücevher taşları gibi görüntüleri vardı...
4 Eklenti(ler)
|
Bu güzelliği yaratan eller sağolsunlarrr......:)
4 Eklenti(ler)
|
Peyzajların hepsi de çok güzeldiler.....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 386497
Eklenti 386498 Eklenti 386499 Şu görüntüyü çok sevdim.... Eklenti 386500 Eklenti 386501 |
Köprü ayaklarındaki kartopları....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 386502
Eklenti 386503 Eklenti 386504 Eklenti 386505 Yeşilin tonlarıve pembe harika yakışmış....:) Eklenti 386506 |
Taflanların çevrelediği , çuhalar....
5 Eklenti(ler)
|
Silivri'den köprüye 4 saatte gelebildik...Trafik felaket yoğundu...
4 Eklenti(ler)
|
Beylerbeyinin girişi ....Mor ve sarılar....
4 Eklenti(ler)
|
ablabcım her kare süper ötesi ellerine sağlık
saygılar |
Sevgili tekomusti, ziyaret ve beğenilerinize teşekkürler...Fotoğrafların bir kısmı her nekadar hızdan dolayı flu çıksada, çiçekler ve şekiller güzel olunca yinede bakılıyor..:)
|
Efendim çok güzel bir bahçe gezdik çiçek zenginliği, sohbet zenginliği, manzara zenginliği vardı da vardı yani anlıyacağınız.Fotoğraf çekmeye devam efendim bu sayfayı zenginleştiriyor.Ve bilgi artıyor.İşleriniz de kolaylıklar diliyorum.
|
Sevgili gtatas, ziyaret beğenilerinize çok teşekkürler....Fotoğraf hobilerimden biridir, ama araba ile yolculuk esnasında karelerin en güzelleri malesef hızdan dolayı flu çıkıyor...
Yine de arkadaşlarla bu güzellikleri paylaşmak istedim...Yine beklerim ....Selam ve sevgiler..:) |
Şu sıralarda İstanbul Emirganda lale bayramı olması lazım. Her yıl bu ayda aklım İstanbulda kalır. Bu resimler için çok teşekkür ederim. Sanki İstanbul sokaklarında dolaşmış gibi oldum. Keşke gidebilseniz de Emirganı da böyle fotoğraflayabilseniz. Harika olurdu. Ellerinize sağlık.:)
|
Berrin hanım,bahçenizi baştan sona gezdim,her bitkide ayrı emek ve sevgi var.. Ellerinize sağlık..
|
Sevgili gülsu, eşimin rahatsızlığından dolayı İstanbulu çok gezemiyorum..Ancak yakın yerlere ve ihtiyaçlar için evden çıkıyorum...Bu laleleri de yazlık dönüşü ancak arabanın içinden elverdiği kadar çekebildim...
Çok haklısınız İstanbul da olup da, Emirgana gidememek ..:( Ama Emirgana gidip dönmek herhalde yarım günümü alır ..Trafik sebebi ile ....:)) İstanbul muhteşem bir şehir ama,trafik sorunundan en yakın yerleri tercih ediyorum..Çünkii senelerdir Trafik yoğunluğundan artık ailece çok bunaldık...:) Ziyaret ve beğenilerinize teşekkürler..Selam ve sevgiler ..:) |
Sevgili neslihan0602 , hoşgeldiniz. yine beklerim Çok teşekkürler . Selamlar Ankaraya...:)
|
Sukulentler,Medinella. ve orkide.....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 387973
Eklenti 387974 Eklenti 387975 Eklenti 387976 Orkide yeniden açıyor..:) Eklenti 387977 |
Bu çuhaların rengi çok değişik.....
4 Eklenti(ler)
Eklenti 387978
Eklenti 387979 Eklenti 387980 Kırmızı biyeli , beyaz açelya açıyor.... Eklenti 387981 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025