agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   berrinb / bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/24030.htm)

serkan_istanbul 03-07-2012 23:04

Ablacım saksıların altında tabak yok zaten bazıları da saksı deil bildiğin kova, boya kutusu, çöp kovası veya kocaman bir bidon. Altları suyu üstünde barındırmayan fayans döşeli usta tanıdıktı güzel yaptı rutubet allahıma şükür yok. Fayansların üzerindeyse tahtalardan sıralar ve o bidonlar saksılar üzerine dizili. çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Sevgilerimle.

berrinb 04-07-2012 01:03

Sevgili çiçeksever70 canım hoşgeldiniz...Beğenilerinize teşekkürler ...:)Sizin işiniz de hiç kolay değil..maşallah bebeklerinizde ,hepsi birbirinden harika çocuklar, helede kızınız çok güzelleşip büyümüş...Resimlerini görüyorum...:)

şimdilik bahçeleri biraz geri plana atınız..Evdeki o güzel çiçeklerin daha çok bakıma ve ilgiye ihtiyaçları var...Yüzmeye gittiklerine göre de başlarında durup özellikle ilgilenmeniz gerek.:Tanrı korusun canım...

Bahçeleri sonbaharda da resimlersiniz ...Bizler bekleriz ...:))
Selam ve sevgiler....:))

Sudenur 04-07-2012 01:12

Sevgili Berrin hanım, ıhlamur ağacınıza döndüm döndüm yeniden baktım. Kokusu kadar muhteşem! Arka bahçenize de haksızlık yapmayın lütfen, her haliye göz alıcı. Elinize emeğinize sağlık. Sevgiler.. ;)

berrinb 04-07-2012 01:16

Sevgili adil glayöllerin hepsinin açmasına sevindim...benimkiler hep boynu bükük oldular...Her gece sulamama rağmen..zaten hep İSKİ ye çalışıyoruz ya......

Eşim bazen kıyametleri koparıyor...Adımı itfaiyeci taktı, bu yüzden....:)
Ama aldıran kimmm..:) Ne yapayım öyle bir güneş altındakiler ki...Vallahi kendim içmem de bu zavallıları sularım....:)

Sardunyalar dahi , bazısı kuruma yaptı..Şaşırdım ...Sardunya çok fazla su istemeyen ve güneşi seven bir çiçek olduğu halde ... Sizin memleketiniz tam anlamıyla bereketli topraklar....Hani şu kutsal topraklar gibi yanii...:)

Suyunuz havadan, toprağınızda bol ağaç yaprak çürüğünden tam torf...Havanız nemli... Tam bitkilere göre bir dünya....Her zaman söylerim..Karadenizliler çok şanslısınızdır...

Tanrı yerinizde ve evinizde sıhhat ve mutluluklar versin...Yani iyisiniz iyiii...:))

Sevgi ve selamlar kardeşim güzel Trabzon a....:)

berrinb 04-07-2012 01:17

Sevgili S. durulcuğum ...Çok teşekkürler...Yüksük otunu arkadaşların bahçelerinden ögrenmiştim...Fakat aklımda tutamadım...Sağol canım...:)

berrinb 04-07-2012 01:20

Ah..ahhhh..Serkan istanbul...vallahi nasıl başa çıkıyorsnuz o kadar çok saksı ile...Tebrik ederim sizi... Altlarında tabak olmaması daha iyi ...sularken terasıda yıkamış olursunuz...:)

Tanrı kolaylık versin ..Ellerinize sağlık canım...sevgiler size..:)

berrinb 04-07-2012 01:24

Sevgili sudenur...Gece gece karşılaşmak ne güzel sizinle...Ihlamur her sene böyle çılgınlar gibi açıyor. Fakat çok yüksek olduğu için bazen bahçıvanı çağırıp dallarından kestiriyorduk......Malesef bu sene hiç toplayamadan yazlığa geldim..

Arka bahçenin duvar sarmaşıkları çok fazla uzayıp aşağılara kadar sarkmışlar...Bazen yükünü taşıyamayıp komple devriliyorlar... İnşallah bu sene öyle olmaz...Biraz budanmaları gerekliydi...Sonbaharda inşallah..:)

Ziyaretinize memnun oldum...Teşekkürler ...Sevgi ve selamlarımı yolluyorum..:)

berrinb 08-07-2012 13:09

Sevgili Arkadaşlarım...Eşim atak iskemik teşhisi ile yoğun bakımda olduğundan bir müddet sizlerle paylaşımlarıma ara veriyorum...:(

İnşallah iyi haberlerim ile tekrar görüşmek üzere ...Herkese selam ve sevgilerimi gönderiyorum....

KAPTANzst 08-07-2012 13:28

Çok geçmiş olsun. Allah yardımcısı olsun. İyi haberlerinizi bekliyoruz inşallah. Dualarımız onunla. Amin..

İremsıla 08-07-2012 16:07

Çok geçmiş olsun,inşallah eşiniz bir an önce iyileşir.acil şifalar dilerim...

Sevgi Durul 08-07-2012 16:10

Sevgili arkadaşım, eşinize acil şifalar diliyorum.

Doğayla Barış 08-07-2012 16:19

Geçmiş olsun, eşinize acil şifalar diliyorum.

mrduran 08-07-2012 18:08

Geçmiş olsun, ALLAH acil şifâlar versin inşallah.

Tez vakitte iyileşmesi dileklerim ile...

KAPTANzst 08-07-2012 18:58

Transient (Geçici) İskemik Atak Nedir?

Bu hastalığı ilk duydum:(
Belki başkalarınada gelebilir diye aklımızda bulunsun manasında biraz açıklama.

Transient (Geçici) İskemik Atak Nedir?

Geçici iskemik atak (TIA) olarak adlandırılan geçici ya da aralıklı olarak meydana gelen, beynin geçici bir süre kanlanamaması ile karakterize olan iskemik ataklar, nörolojik bir olaydır. Bu olayı görmezden gelmek kişinin sağlığı açısından ciddi sonuçlara yol açabilir.

Her ne kadar çok uzun sürmese ve kalıcı etki bırakmasa da geçici iskemik atak hafife alınmamalıdır. Zira geçici iskemik atak (TIA), geçiren kişilerin üçte biri gelecekte felç geçirmektedir. Geçici iskemik atak (TIA) hem bir uyarı hem de bir fırsat niteliğindedir. Atak, yakında oluşabilecek felcin habercisidir ve felci önleyebilmek için gereken önlemlerin alınmasını sağlar.

Bulgu ve Belirtiler
Geçici iskemik atak (TIA) genellikle birkaç dakika sürer. Tüm belirtiler birkaç saat içinde kaybolur ve etkileri ise 24 saat içinde ortadan kalkar. TIA belirti ve bulguları, erken inme belirti ve bulgularını andırır:

• Yüzünüzde, bacak ya da kollarınızda, genellikle vücudunuzun tek bir tarafında aniden gelişen güçsüzlük, anormal bir his ya da paralizi
• Konuşmada güçlük, anlamsız kelimelerin söylenmesi veya diğer kişileri anlamada güçlük

limon 08-07-2012 23:10

Berrin hanım, Allah yardımcınız olsun, eşinizin kısa zamanda iyileşmesini ve beraberce evinize dönmenizi dilerim.

Sn.Kaptan açıklama için teşekkürler. Ben de ilk kez duydum, tam googledan bakacaktım sayenizde bilgiye kolay ulaştım.

Yazıya göre çok fena bir şey gibi durmuyor, dilerim 1-2 güne hastaneden sağlıkla çıkarsınız...

alcen 09-07-2012 01:59

Arkadaşım çok geçmiş olsun,güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarım sizlerle...

Tura 09-07-2012 07:32

Geçmiş olsun.

Allahtan acil şifa dilerim.

İnşallah en kısa zamanda iyleşip sağlığına kavuşur.

attar 09-07-2012 09:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 995647)
Sevgili Arkadaşlarım...Eşim atak iskemik teşhisi ile yoğun bakımda olduğundan bir müddet sizlerle paylaşımlarıma ara veriyorum...:(

İnşallah iyi haberlerim ile tekrar görüşmek üzere ...Herkese selam ve sevgilerimi gönderiyorum....

cenab-ı hak'tan şifa temenni ediyorum

serkan_istanbul 09-07-2012 09:07

Ablacım çok geçmiş olsun tez zamanda geçer sağlığına kavuşur inşallah. Acil şifalar diliyorum dualarım sizinle sevgiyle kalın.

İpek Kozası 09-07-2012 09:44

Çok geçmiş olsun, dikkatli olun bu süreçte Berrin Hanım,eşinizi muhakkak gözetim altına tutun. Eminim Allah en kısa sürede şifasını verecektir.

İpek Kozası 09-07-2012 09:53

Bu arada bahçenizi gezdim biraz önce, belki sırası değil ama çok beğendim ellerinize sağlık.

smnunal 09-07-2012 10:24

Sayın Berrin hanım, eşinize acil şifalar dilerim. İnşallah tez zamanda sağlıklı olarak sevenleriyle beraber olur.

Yaylacı 09-07-2012 13:05

Sayın berrinb geçmiş olsun, Allahtan acil şifalar dilerim.

Benol Hazaroğlu 09-07-2012 14:02

Berrin hanım çok geçmiş olsun. İnşallah bunu da kolaylıkla atlatırsınız.
Allahtan size güç kuvvet, eşinize şifa dilerim.

nılgun_dogan 09-07-2012 15:39

Berrin hanım Allahtan acil şifalar diliyorum.

Mete Tiren 09-07-2012 15:47

Hocam Allah acil şifa versin...

menekşecibaba 09-07-2012 18:59

Geçmiş olsun , Cenab-ı hak'tan şifa temenni ediyorum.

güldeste- 10-07-2012 18:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 995647)

Geçmiş olsun sevgili berrin... acil şifalar diliyorum

gilan 10-07-2012 19:37

Çok geçmiş olsun Berrin Hanım. Eşinize acil şifalar dilerim. İyi haberlerinizi bekliyoruz.

nuray topcu 10-07-2012 23:11

Geçmiş olsun,hayırlı şifalar dilerim.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025