![]() |
Merhaba efendim,
O güzel gezi ve sera manzaraları, resimleri, bahçelerdeki bitkileriniz, İstanbul ve dışarı gezileriniz, oralardaki çabalarınız arasında doğum gününüzü bile hatırlama yetisi... Ne diyeyim size sayın Berrin hanım? Maşallah ki ne maşallah hem de, 41 kere bile az gelir bence. Milyonlarca maşallah. Tasasız, dertsiz, sağlık, birlik ve mutlulukla nice senelere inşallah efendim. Farklı ortam ve güzelliklerde kendiniz ile birlikte bizleri de sürüklediğiniz için çok teşekkürler. Kapıldık gidiyoruz memnuniyetle.. Eşiniz ve yeğenlerimize selâm ve hürmetler. Saygılarımla lütfen. |
Sayın Kılıç, sayın pulibet, sayın Aheste çok teşekkürler sevgili arkadaşlarım ...:)
Bu özel günümde beraber olmaktan mutluluk duydum..:yine beklerim....:)) Sevgili Serkan istanbul ... Hediyeniz harikaydı...Teşekkürler canım..sağolusınız...Ama ben bu çiçek ve bitkilerle dolu dünyamı kendim için yarattım.....:))) İyiki de yaratmışım....:)) Sevgiler..görüşmek üzere...:) |
Sayın özlemy , çok teşekkürler...Yine beklerim selam ve sevgiler..:))
Sevgili mandalinci, eflatun gül için çok çok teşekkürler..Ne kadar naziksiniz ..Ben bu güle prenses ismini vermişimdir....Harika kokusunu duyar gibiyim...Sevgi ve selamlarımı gönderiyorum size ve muhterem anneciğinize....:)) |
Doğum gününüz kutlu olsun Berrin hanım daha nice seneler olsun İnşallah:)
|
Sevgili hemşerim ,kaptan zst...Morsalkımlarla doğum günümü kutladım...Sizin hediyeniz de çok makbule geçti...Evinizin rengiyle harika bir uyum sağlamışlar...Bütün evi sardırınız bence ...Mükemmel olur..Selam ve sevgiler...:))
Sevgili Almira ..çok teşekkürler...Yine beklerim..selam ve sevgiler ..:)) |
Sevgili arkadaşım, bir süredir foruma kısa kısa girebildiğim için doğum gününüzü kutlayamadım.
Bu ve her doğum gününüz bir öncekinden daha mutlu, daha huzurlu, daha sağlıklı geçsin dileklerimle... Sevgiler... |
Sevgili adil ..leylak harika açmış...Benimki de açtı ..fakat rengi biraz açık eflatun...Sizinkiiçin çok nide öyle algıladım...Her sene mora yakın renk olurdu... Leylak hediyeniz teşekkürler...Çok çok naziksiniz...selam ve sevgiler ailecek..:))
Sevgili mrduran..Efendim doğum günleri unutulmazlardan olmalı değil mi...Bir defa doğmuşuz..Bu günü nasıl unutabiliriz..:)) Sonra böyle bir günde...tamda çiçek dikim ayında ..banada gelen hediyelerin hepsi dikilecek canlı çiçek olursa, vallahi de unutulmaz efendim....:)))))) tebrik ve beğenileriniz için çok çok teşekkürler sevgili arkadaşım...Sizde benim neşe kaynağı bir arkadaşımsınız ...İyiki varsınız bu sitede ..:)) Selam ve sevgiler eşinize ve size...:)) |
Sevgili günebakan hoşgeldiniz..Çok teşekkürler canım...Yine beklerim..selam ve sevgiler...:)
Sevgili S.Durulcuğum..sağolunuz canım.. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.. Beraberce iyi yıllar inşaallah...sevgi ve selamlar sevgili arkadaşım..:)) |
Doğum günü hediyelerimm...:))
5 Eklenti(ler)
|
Hepsini çok çok beğendim...:))
5 Eklenti(ler)
Eklenti 288700
Tek katlı mor maviş... Eklenti 288701 Bu çiçeği ilk defa örüyorum..Kelebeğe benzettim.. Eklenti 288702 İsmi Dendrobium Nobile imişş..:) Eklenti 288703 Eklenti 288704 |
Bunlarda bahçe için gelen hediyeler...:))
5 Eklenti(ler)
Eklenti 288705
Sevgili mrduran benim doğum günümü unutmama imkan mı varrr...:))) Eklenti 288706 Şu güzellere bakar mısınız..Dünyanın en güzel hediyeleri ...:) Eklenti 288707 Eklenti 288708 Eklenti 288709 |
Minelerin rengi aslında mor . Resimleri mavi çıkmış....??
4 Eklenti(ler)
|
Petunyaların renkleri ve dirilikleri çok güzeldi...
3 Eklenti(ler)
|
Berrin hanim bahcenizi ziyarete geldim dogum gününüz oldugunu gördüm. Mutlu yillar dilerim. Ilk defa görüyorum dediginiz cicek burada ciftlik orkidesi denilen Schizanthus wisetonensis. Tek yillik dis mekan bitkisi. Sevgiler.
|
Abla bayıldım bayıldım ianan senin yerine doğmak geldi aklıma ne güzelhediyeler. Bakalım benim arkideşler bana ne alacaklar dermişim. Malum 3 mayısda benim .
|
Sevgili berrinb hanım,niece sağlıklı mutlu yıllar.
|
Merhaba efendim,
Bu kadar fazla dostu olan, candan ailesi olan bir kişi için mümkün mü doğum gününü unutmak. Öyle bir ortamda sevgi, saygı içinde yaşıyorsunuz, ne güzel. Sağlıkla kalın sevdikleriniz ve sevenleriniz ile inşallah. Cümleten saygılarımızla. |
Berrin hanım kelebeğe benzettiğiniz çiçeğiniz kelebek orkidesi tohumlarını toplarsanız sevinirim:)
|
Berrin Hanım, doğum gününüz kutlu olsun. :)
Bahçeciye hediye böyle alınır işte, tamamı bitki, saksı. :D |
Bir yıl daha yaklaşıldı.Doğum gününüz kutlu olsun.
|
Sevgili çiçeksever70.... serkan istanbul....... Sevim4.....Sevgili arkadaşlar hepinize çok teşekkürler ederim...Cümlemize nice mutlu , sağlıklı doğum günleri inşaallah....Mutlu oldum...selam ve sevgiler.....:))
|
Sevgili mrduran..... sevgili gilancığım....sevgili günebakan...tebrik mesajlarınızla beni mutlu ettiniz..Teşekkürleer ederim...Hep beraber mutlu doğum günleri görmek dileği ile ..Sevgi ve selamlarımı yolluyorum.....:))
|
Sevgili hk50...teşekkürler...Evet 1 yıl daha Tanrı ile buluşmaya yaklaşıyorum...:) Ama bu bir yıl ,bir gün ,bir dakika da olabilir...Hiç bilinmez ki....:))
İşte bu yüzden her günümüzün tadını çıkarabilmek için hoşlandığımız işlerle uğraşarak,gönlümüzü hoş etmeye.....Ama bir dakika sonra ölecekmiş gibi düşüncesiyle de Tanrı ya inanıp,insanlara ve evrene zarar vermeyecek şekilde seven ve sevilen Arif bir kişi olarak yaşamaya çalışmalıyız ...Değil mi efendim...:)) Çok teşekkürlerimi ve selamlarımı gönderiyorum...:)) |
1 Eklenti(ler)
Merhaba,
Geç de olsa,bahçemden bir gülle, doğumgününüzü kutlamak istedim. Eklenti 289218 Hep mutlu ,güzel günler getirmesi dileğimle. Sağlıklı,bol çiçekli günler. Selamlar. |
Aman Tanrım...hülya hanım bu güller harika ....Renk ve biçimleri çok çok güzeller...:)
Vallahi elime almış kadar oldum böylesine güzelleri....Çok çok teşekkürler..ne kadar naziksiniz.....Selam ve sevgilerimi yolluyorum size...Sağolunuz..:)) |
Sevgili BerrinB, gecikmeli de olsa sağlıklı, mutlu nice yıllar dilerim. Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin sevdikleriniz ve sevenlerinizle daha nice yıllar yaşayın.
Hediyeleriniz de muhteşemler, sanırım şuana kadar aldığınız en güzel hediyeler arasındadırlar :) |
Yazlık dönüşü Boğaz köprüsünden bir görüntü...
5 Eklenti(ler)
Eklenti 289233
Beylerbeyi girişindeki yol parklarındaki çiçek tarhları... Eklenti 289234 Sarı laleler... Eklenti 289235 Çuhalar... Eklenti 289236 Eklenti 289237 |
Yol görüntüleri....
4 Eklenti(ler)
|
Bağlarbaşındaki tozlu yoldan mıııı .....:))
4 Eklenti(ler)
Eklenti 289244
Eklenti 289245 Bağlabaşına çıkan yolda çok güzel bir sera vardır...Buradan pembe mineler aldım... Eklenti 289246 Eklenti 289247 |
Askıda petunya ve mineler..
2 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025