![]() |
Merhaba Berrinb,
Bahçenizi sessizce gezenlerdenim. Bemde yeni başladım bahçe yapmaya. Akçay Güredeyim. Bu küpelerin ve güllerin sırrını öğrenebilir miyim? Benim de bir küpem var ama sizinkiler gibi verimli değil. Arasıra bitki besini ve gübre şerbeti veriyorum. Sizden tiyolar almak isterim. Daha çççççççok tıfılız çok |
Yan bahçeye ortancalar alındı.....
4 Eklenti(ler)
|
Ortancalar....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 424752
Eklenti 424753 Eklenti 424754 Kaktüsler açmaya başladı.... Eklenti 424755 Eklenti 424756 |
Kaktüsler ve suklentler....
4 Eklenti(ler)
|
Clematisler.....
4 Eklenti(ler)
|
Sayın birtanecik, Küpelilerin bazıları bu sene yeni alınanlardır...Geçen seneden olan küpelerim maalesef şu anda İstanbulda oldukları için açtıklarınıda göremedim...Nisan- Mayıs ayında küçük fidan ağaçlar gibi büyümüşlerdi...
Yazlıkta kalanlar geçen sene donmuşlar...Kışın korunaklı bir yerde tutmak gerekli ve kışa girmeden budama yapmak iyi netice veriyor...Güllerim de bu sene pek fazla açmadılar..budama olayına geç kaldım ve bahçe toprağımda artık çok eskidi...Biraz besin e ihtiyaçları var aslında... Buna rağmen beğenildiyse , ne mutlu bana diyorum....:)) Selam ve sevgiler...:) |
Sevgili berrinb, Ortancalarınız çok güzel ve keyifliler, renkleri harika...:) Clematisler, Küpelileriniz ve kaktüslerinizde süper emekleriniz ve ellerinize sağlık.
Sevgiler selamlar... |
Sevgili Berrinb; Bu ne güzellik!!! Bayıldım bu güle, hemde kokulu demişsiniz, budama zamanı mümkünse sizden bir kaç çelik isterdim doğrusu.
http://www.agaclar.net/forum/attachm...0-dscf6363.jpg Sevgiler... |
Sevgili milaca , bu gül geçen sene dikildi...Gelişmesi biraz zayıf şu anda ..Sarmaşık ve kokulu bir güldür...Seneye, şubat- mart gibi inşallah iyi bir gelişme gösterirse çelikleri ilk size göndereceğim canım söz..:) Selam ve sevgiler...:)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 425470
Haziran ayında ...Sardunyalar.... Eklenti 425471 Eklenti 425472 Eklenti 425473 Eklenti 425474 |
Sardunyalara devammm...
3 Eklenti(ler)
|
Bunlar şubat da dikilen çelik sardunyaları.....
3 Eklenti(ler)
|
Haziran ayı ..Ortancalar....
4 Eklenti(ler)
|
Haziranda bahçeden görüntüler....
5 Eklenti(ler)
|
Zinyalar....
5 Eklenti(ler)
|
Tohumluk Zinyalar.....
4 Eklenti(ler)
|
Kokoşlar bu sene iyi dayandılar.....:)))
5 Eklenti(ler)
|
Bahçeden.......
5 Eklenti(ler)
|
Bahçeden ...Sukulent....Clematis ve geçen seneden kalan begonya...
5 Eklenti(ler)
|
Geçen seneden sağ çıkanlar.......:)
4 Eklenti(ler)
|
Beklenen sardunyalar nihayet geldiler....:))
5 Eklenti(ler)
Eklenti 425521
Eklenti 425522 Katmerli cam güzelleri..Yerlerinden memnunlar şimdilik.... Eklenti 425523 Eklenti 425524 Şu hatminin rengini çok sevdim..:) Eklenti 425525 |
Hatmi....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 425526
Gaura ile bu sene tanıştımmmm...:) Eklenti 425527 Eklenti 425528 Eklenti 425529 Eklenti 425530 |
Süper süper süper.
Film şeridi gibi gözümün önünden bu sayfayı geçirdim. Arada takıldıklarım oldu ama sabır dedim. Benimkilerde açacak :) Clematislerden bahsediyorum. Adil e verdiklerim açtı bendekiler fıs çıktı:( Ama önümüzdeki hafta süprizlere gebe..:p Elinize sağlık abla. Güzel bir seyir oldu benim için. sefasını sürün.. |
Sevgili Kaptan , benimde öldü artık dediğim clematislerim canlanıp bdy attılar ve şimdi çiçekteler.....Oluyor bazen böyle....Sizinkiler de açmaya başlayacaklardır...bazılarının da açma zamanı yaz ortası oluyormuş....Sizin bahçenizde açmayan çiçek olmaaazzz......:)))
|
güller ve hanımeli.......
5 Eklenti(ler)
|
Hanımelleri coştu......
5 Eklenti(ler)
|
Kokoşlarım.......:)
5 Eklenti(ler)
|
Ablacım maşallah diyorum başkada bir şey diyemiyorum süper ellerinize sağlık
Esen kalın |
Sevgili tekomusti..Çok teşekkürler....Yine beklerim..Selam ve sevgiler Konya ya.....:)
|
İstanbuldan kaçak gelen sarı kız......:)
5 Eklenti(ler)
Eklenti 426144
Sundaville balkondaki yerini çok sevdi.... Eklenti 426145 Eklenti 426146 Eklenti 426147 Eklenti 426148 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025