![]() |
Yeni yılınızda tozpembe günler dilerim...Selam ve sevgiler..:)
1 Eklenti(ler)
|
Bahar geldii.....Helleborus- Çuha- Nergis.........
4 Eklenti(ler)
|
Helleborus.......
4 Eklenti(ler)
|
Şubat sonu ..Kafkas gülleri....
4 Eklenti(ler)
|
Pria nın nergisleri bu bahar da çiçekliler....
4 Eklenti(ler)
|
Şebboy zamanı......
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Sevgili Berrinb merhaba. Ben yeni uyeyim. Uye olmazdan once de sizin bahcelerinizin en boyuk hayranlarindanim.160 sayfaya kadar tum mesajlarinizi okudum resimlerinizi inceledim. Sizden cok sey ogrendim. Sizin sayfalainizda gezmeyi en cokda bol- bol resim yuklediyiniz icin seviyorum. Kendimi bahcelerinizde geziyormus gibi hiss ediyorum. Simdi bahar geldi isler baslamisdir. Size kolayliklar diliyorum.Allah yardimciniz olsun efendim saygilar sevgiler.....
|
Enfes bir gezi oldu kutlarım. Yalnız tüm sayfaları gezemedim de o içine toprak doldurduğunuz eski kayığa ne oldu onu merak ettim, başarılı olabildiniz mi ?
|
Sevgili ulduz....Ziyaretleriniz için teşekkürler....Mevsim yoğunluğundan mesajınızı göremedim....Kusura bakmayınız....Selam ve sevgiler..:)
|
Sevgili woltran25 ....Teşekkürler..Toprak doldurup baharda tohm ve çiçek dikmek üzere yazlık bahçenin yanında bıraktığım kayığı maalesef o kış birileri toprağı boşaltıp kayığı almışlar.....Toprağı taşırken çektiğim eziyete ve yapılan çirkin harekete tabii ki çok çok üzülmüştüm....Şu anda aynı yerde saksılarım var.Bu sene içleri çeşitli çiçekler ile doldu....
Ama kayık daha da hoş görüntü olacaktı.....Eski küçük bir sandal bulursam yine aynısını yapmayı düşünüyorum....:) Selam ve sevgiler...... |
Sevgili Berrin Hanım nerelerdesiniz? :(
Bahçeniz, çiçekleriniz, Boğaz, martılar, sera, çiçekçiler fotoğraflarınıza hasret bıraktınız... :( |
Sevgili YeniGine... Çektiğim resimleri bilgisayardaki bir hata oluşundan küçültme işlemini uzun bir zamandır yapamadım ....Bu neden ile sahifem boş kaldı ..:( Oğlum Uğur birkaç gündür uğraştı ve sorun çözüldü....İnşallah bir iki güne kadar sahifeme döneceğim..Selam ve sevgiler....Bende sizleri özledim..:)
|
Nisan ayından...Geç kaldım ..Affolaaa.......:)
5 Eklenti(ler)
|
Nisan ayında morlar...
5 Eklenti(ler)
|
Nisan ayında ilk açan clematis......
3 Eklenti(ler)
|
Nisan ayından...İlk açan Clematis Josephine....
3 Eklenti(ler)
|
İst. ön bahçeden..Clematis Multi Blues....
4 Eklenti(ler)
|
Amarilyslerden.......
3 Eklenti(ler)
|
Çiçek güzel ,çekim ondanda güzel iyi günler
|
Sevgili ahmeter....Bahçeme hoşgeldiniz...Çok çok mutlu oldum...:) Sizin muhteşem bahçeniz ve çiçeklerinizi en kısa zamanda ziyaret edeceğim....Güzelliklerinizi tekrar göreceğimiz için sevinçliyim...Selam ve sevgiler...Hayırlı bayramlar......:)
|
İlkbaharda İst. arka bahçeden..........
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
İlkbaharda İst. verandadan .......
4 Eklenti(ler)
|
İlkbaharda ön bahçeden............
3 Eklenti(ler)
|
İst.Ön bahçeden..........
5 Eklenti(ler)
|
İst. verandadan .....
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025