![]() |
Evet....Yine Sıdıka Hanımın Gülüüüüü....:) Çok severimmm..:))
5 Eklenti(ler)
Eklenti 422036
Bu güzel kokulu sarmaşık gül bana her sene açtığında ilkokul yıllarımı hatırlatır... Bu sebeb ile bu gülün yeri çook ayrıdır bende......:) Eklenti 422037 Eklenti 422038 Eklenti 422039 Eklenti 422040 |
Haziran ayı ortalarında arka bahçeden......
5 Eklenti(ler)
|
Pliuu nun keyfi yerindeydi.......:)
3 Eklenti(ler)
|
Bahçeden görüntüler....
4 Eklenti(ler)
|
İşte Siyah Venüs......İsmini böyle koydum ben.....:))
5 Eklenti(ler)
Eklenti 422053
Eklenti 422054 Eklenti 422055 Bunlarda pembe beyazlarr.....:) Eklenti 422056 Eklenti 422057 |
Bunlarda yazlığın güzelleri.....
5 Eklenti(ler)
|
Taflanlar yolu kapatmış..Berrinbb yi bekliyorlar ..Yolu açacak...:)))
5 Eklenti(ler)
Eklenti 422063
Eklenti 422064 Eklenti 422065 Eklenti 422066 Gazanyalar geçen seneden kalanlar.... Eklenti 422067 |
İstanbuldan gelen sukulentlerin tanzimi yapıldı....
5 Eklenti(ler)
|
Geçen sene bu saksıya begonya dikilmişti...
5 Eklenti(ler)
Eklenti 422073
Eklenti 422074 Eklenti 422075 Bu mor telgrafa da bayıldımmmmm..:) Eklenti 422076 Eklenti 422077 |
Arka bahçeden bir köşe......
5 Eklenti(ler)
|
En favori sakız renklerim....:)
5 Eklenti(ler)
|
Sevgili Berrin Hanım, hayretler, şaşkınlıkla izliyorum bahçelerinizi. Bir türlü de anlayabilmiş değilim, nasıl başarıyorsunuz, nasıl oluyor, ne yapıyorsunuz?.. Bu kadar güzel oluyor bu bitkiler. Öncelikle sukulent tanzimi mükemmel olmuş, ellerinize sağlık... Çook sevdim. Sonra güller, küpeliler, o hanımelinin güzelliği, gazanya, sakızlar, alacalılar, sardunyalar gerçekten hepsi birbirinden güzel... Maşallah!.. Emeklerinize ve büyük ihtimal gönlünüze sağlık...
|
Sevgili YeniGine, güzellikler yaratmaya çalışırken,zevk alıyorum, ama kendimi de bu sene çok yerlerde sakatlamayı becerdim yani..:)
Dün güllerin kurularını keserken dikenleri parmaklarımı çok kötü yırttı , bir parmaktan bu kadar kan çıktığına kendimde şaşırdım..bakmamaya çalışarak hemen açıl tütün bastım. Bahçenin ortasında neredeyse bayılacaktım...Kan tutması tabir edilen durumum var benim.. Ayak bileğimi de burkmuşum..Gece sancıdan ancak ilaçlarla geçireildim...Yani kendimizi de telef ediyoruz... Bu nasıl bir sevgidir böyle....Ehhhh....Yanii artık bitkier de olsunlar , bu kadar uğraşmaya karşılık ..Değil mii.....:))) |
Sevgili berrin,
harikasın başka diyecek kelime bulamıyorum, allah nazarlardan korusun seni......... |
yazdıklarınızı okurken nasıl bir pozitif enerji aldım anlatamam, size ve çiçeklerinize maşallah diyorum ne diyeyim başka denecek birşey yok :) Allah neşenizi daim etsin. o saksınızda tek kelimeyle muh-te-şem.
|
Sevgili alcenciğim, çok çok teşekkürler canım...Sizin de bahçe ve çiçekleriniz harika..Clematis prensesi olduğunuzu unutmayınız...Kraliçelik ünvanı yaşınız tutmadığı için başka bir arkadışımıza verildi...(Tahminen ve tarafımdan tabii ..)....:))
Tanrı sizi ve güzel bahçenizi korusun ...Daima güzel kalınız....:) Selam ve sevgiler arkadaşım..:) |
Sevgili hira , ziyaret ve beğenilerinize teşekkürler...Pozitif enerji yükleyebildiysem , ne mutlu bana diyorum.....Yine beklerim ...Selam ve sevgiler..:)
|
Alıntı:
|
Sevgili Yeni Gine ...Bunları sizin için ekliyorum....Sevgiler....:)
5 Eklenti(ler)
|
Sevgili Yeni Gine ' yee...... :)
4 Eklenti(ler)
Eklenti 422564
Eklenti 422565 Eklenti 422566 İşlerim ancak bitti sayılır...Şimdi çay keyfi....:)) Eklenti 422567 |
maşallahınız var tablolarınız bahceniz bi harika ellerinize saglık..:) ve afiyet olsun :)
|
Sevgili nesli60 , teşekkürler....:)
|
Sevgili Berrin Hanım; çok hoşsunuz, çok teşekkür ediyorum, sağolun... El emekleriniz ve kibar, narin, sevimli, candan fotoğrafınızla beni çok mutlu ettiniz. İnanın fotoğrafınızı görünce çok sevindim... Çok teşekkür ediyorum, ellerinize, güzel gönlünüze sağlık... Duygulandırdınız beni!.. Sağoluun...
|
Sevgili YeniGine teşekkür ederim, güzel duygu ve dilekleriniz için....:) Gece arkadaşım....Görüşmek üzere.....:)) Selam ve sevgiler..:)
|
Bütün güzelliklerin bir arada olduğu bir bahçe... Ellerinize sağlık.... Allah içinize sindirsin...
|
Berrin hanim...selam..sizle caylari tokusturmak geldi icimden..Masallah nazar degmesin ama hakikatten cok tatli..canayakinsiniz..yetenek tarafinizin haricinde ******..bende sizi cok sevdim..iyi tatiller dilerim..benimde Marmarisde olmam gerekirken bu yaz Berlinde kalmam icap etti..Ailevi sebeblerden dolayi...ne yapalim hayirlisi olsun..sevgiler..
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Berrin Hanım, bu gece benim için olan fotoğraflarınıza tekrar baktım; bu fotoğraf inanın çok değerli oldu benim için. Çok sevdim çok... Nadide bir çiçek dedim kendi kendime. Teşekkürler...
Eklenti 423512 |
Sayın Berrinb bahçeniz baştan sona çok güzel, bitkilerinizin ve tablolarınızın hayranıyım, emeklerinize sağlık.
|
Sayın asbilgiç , çok teşekkürler ziyaret ve beğenilerinize....Selam ve sevgiler:)
|
Sevgili Hamiyet Tepper, Çok teşekkürler, inşallah seneye Marmaris de tatil imkanını bulursunuz... Selam ve sevgiler....:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025